Бабаит малтретира журналисти на граничен пункт Дуранкулак

Млад мъж троши камерата на телевизионен екип, удря оператора по главата
15 авг 2008 20:56,
41
Бабаит малтретира журналисти на граничен пункт Дуранкулак
Снимка: Булфото

Репортерът на bTV Петромира Кирчева и операторът на телевизията са били малтретирани на граничен пункт Дуранкулак.

Кореспондентите на медията в Добрич са отишли на граничния пункт по сигнал на граждани, че в обменно бюро на Дуранкулак не дават фискални бонове на клиентите си след обмяна на валута.

Журналистите не са били допуснати в бюрото с аргумента, че отсъства управителят му.

Докато журналистите чакали управителя, пристигнала кола и от нея изскочил млад мъж, който се опитал да удари с чанта оператора по главата и счупил камерата му.

Журналистите записали номера на автомобила и се обадили в ОДП-Добрич, от където са се отзовали много бързо, но се оказало, че районът е под наблюдението на Гранична полиция.

Три часа обаче никой не е дошъл да вземе показания от журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
samo babaita преди 15 години
eeeee samo za babaitite v selo durankulak az s1m ot tam i poznaam vsi4ki babaiti btv sa p1lni geiove o6ti boi trqa da qdad 4e pone da iskat razre6enie za snimka . DGD t1po BTV
39
0
 
2
 
! Отговори
babait n2 преди 15 години
ai xodete naistina si blijete muxlqsalite da vi *** malumnata t1pa maika ai idete da vi pribiqt gadnite mirzlivi
38
0
 
2
 
! Отговори
samo babait4e samo t преди 15 години
maika vi t1pa jurnaliska varete si blijete muxlqsalite kade ste oti6li v durankula da mi t1rsqt fiskalni bonovi brao na babaita ote edin p1t otidete da vi na4upi i tikvata dano
37
0
 
2
 
! Отговори
koi преди 15 години
Понякога наглостта на журналистите е прекалена, така че напълно си заслужават боя. Не се съобразвават нито със скръбтта на хората нито, с личното им пространство. Драги журналисти , приемете че ви се е върнало.
36
0
 
2
 
! Отговори
valeri преди 15 години
Мутрите хапват и пийват с полицаи.Когато стане инфекция идва въпроса кой кого да арестува.
35
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Кво мевере бреееее никой няма право да снима друг, без съгласието му! бой бой и пак бой за тъпите лъжкливи журналяги!
34
0
 
2
 
! Отговори
chesthar преди 15 години
Абе какво ти МВР в Добрич.Имах един колега от там и разпрявяше че е било голяма мафия там.Все едно да ходиш в Ирак и да искаш интервю от терористи!!!!
33
0
 
2
 
! Отговори
дикобраз преди 15 години
като не дават фиск. бонове къде са данъчните. сигур са "делчо спасов" с бюрото.но ме кефи и реакцията на полицията- те не отговаряли други били за там и край. още повече че това са случва на 700км от софия
32
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
А къде е нашето доблестно МВР.
31
0
 
2
 
! Отговори
Хаха - само така за преди 15 години
Хаха, само така. Аз досега няколко пъти съм посягал на репортери на БТВ, а ако ги набарам някъде насаме извън работно време ще ги спукам от бой. Стахотни ! Само така!!!!
30
0
 
2
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Млади хора,пак се плъзгате по нанадолнището.Пусне някой зъл,пре зъл *** нещои и хам,като шарани.Не се ежете-предлагайте ефикасни и работещи решения.Спомнете си две мнения на товарищ СТАЛИН-не важно склько голосов,важно кто их просчитать.Есть человек-есть проблем,неть человек-неть проблем.Ако това проумеете-ще има прогрес,аколи не-като аналния ***-Родина сине,родина.
29
0
 
2
 
! Отговори
dynamo преди 15 години
Ха - ко се чудите - мутрите и *** управляват, по-лошо ще става, тва не е нищо!
28
0
 
2
 
! Отговори
scum преди 15 години
Са я ке ти обясним !Евала на журналистите ... открили са че не се издават касови бонове в обменно бюро ЧУДЕСНО !Защото не се спазват законите заради това сме на такова дередже.Онези от чейнджа са длъжни да го прабвят ако ли не да ги закриват да ти писне от пишман тарикати в тая държава пълна с *** които си мислят че могат цял живот да изкарват кинти на гърба на другите.
27
0
 
2
 
! Отговори
оня там преди 15 години
харабийко за тебе най-големия проблем на България е, не издаването на касов бон на ГКПП Дуранкулак ли е бе ?! Я излез малко по улицата от къде си, и се огледай ....... и пак ми отговори това ли е и най-големия проблем на държавата?! Или по голям проблем е как разни лапачи се налапаха с парите на данъкоплатците, как улиците по които всеки ден ходиш са в окаяно състояние, как пънища всеки ден вземат жертви тъй като някой *** е откраднал парите! Или може би окаяното състояние на институций, на инфраструктора според теб е по маловажно от това че на *** ГКПП дето рядко минават много хора от там не били издали касов бон?!
26
0
 
2
 
! Отговори
харабийко преди 15 години
От кое от хилядите места, където не дават такива "екстри" ще ти е удобно да започнат. Явно Дуранкулак не е подходящ.И не се кани толкова да не те набарам аз теб преди ти тях.
25
0
 
2
 
! Отговори
Граничния бабаит преди 15 години
Всичката мара втасала в скапаната ни държава, че тея двамата отишли да проверяват тая бутка дали издавали касови бончета. Глупости са това господа журналисти, трябвало е повече да ви бия че се чудите с ква глупост да ни замажете очите, а не наистина да отразявате истинските проблеми в държавата! Това дали на дуранкулак дават бончета или не, не е болка за умиране в още хиляди места из бг не дават такива "екстри". Почнете да си вършите работата, да отразявате истинските проблеми не глупости *** такива ! Тея от бтв са много зле !
24
0
 
2
 
! Отговори
B преди 15 години
БТВ-- НАЦИОНАЛНА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ В КОЯТО ОСНОВНО ДАВАТ САМО ЗА ИЗГЛАДНЕЛИ *** И *** ШЕБЕЦИ, КОИТО НЕПРЕКЬСНАТО ЛЬЖАТ БЬЛГАРСКИЯ НАРОД И ПРОМИВАТ МОЗЬЦИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО ГИ ГЛЕДАТ - РЕГИСТРАЦИЯТА НА ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ Е НА ОФШОРНА КОМПАНИЯ И КАКТО ЗНАЕТЕ ТЕ НЕ СИ ПЛАШТАТ ДАНЬЦИТЕ И ВСИ4КИТЕ БЬЛГАРСКИ ПАРИ КОИТО ЗАРАБОТВАТ ИЗ4ЕЗВАТ В НЕ4ИЯ ПАРТИЙНА КАСА КАТО 4ИСТИ И ПРЕПРАНИ ПАРИ4КИ --- ТА ЗА ТОВА АКО ШТЕ ДА ПУКНАТ ВСИ4КИТЕ , ШТЕ ЯМ И ПИЯ 3 ДНИ ------ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ТРЯБВА ДА БЬДЕ ЗАБРАНЕНА СЬС ЗАКОН
23
0
 
2
 
! Отговори
tattosa преди 15 години
biite gi na red njama proshka za tjax
22
0
 
2
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Като се развихри буря,дъжд,потича бурен порой и всякаква плява се вдига и плува отгоре,а най отпред-едно голямо,ама много голямо говеждо и сухо л...но.Това е у нас почти 20г.Имало е на два пъти в България извънредни закони срещу бандитизма.И сега трябва такъв закон,но кой си реже клона на който седи.
21
0
 
2
 
! Отговори
Metala преди 15 години
99% от журналистите са за бой, щото са маскари и интриганти, същото важи и за журналистките, ама те са за сгадане , не за бой :)))