Осмокласници насилили момиче да им прави орална любов

Снимали гаврата с телефон, сега се изправят пред съда
4 яну 2017 19:40, Петя Славова
36
Осмокласници насилили момиче да им прави орална любов
Снимка: архив, Булфото

Пореден сигнал за насилие сред ученици. Районната прокуратура в град Левски предаде на съд двама осмокласници за блудство с мололетна.

15-годишните момчета - С. З. и В. Г., са подсъдими за това, че на 27 февруари м.г. около 16:30 ч. в двора на училище "Хр. Ботев" в Левски, като непълнолетни, но разбиращи значението на постъпките си, чрез употреба на заплаха, извършили блудствени действия по отношение на 14-годишно момиче.

Двамата обвиняеми и други ученици в деня на престъплението били в двора на училището, където обикновено се събирали. Едното момче с инициали С.З. накарал девойката да му направи орален секс, като уговорил едно от момчетата да ги снима.

Момичето отказало, но осмокласникът я заплашил, че, ако не изпълни желанието му, ще разкаже на всички, че и преди това го е правила. Притеснена, тя изпълнила желанието, като случващото се било наблюдавано от останалите момчета, а едното ги снимало.

По същия начин момичето било принудено да направи орален секс и на другото момче, като отново било снимано с телефон.

След като момчетата си тръгнали, момичето останало само в училищния двор, разплакано и силно изплашено. Осмокласниците през това време изпратили снимки със случилото се на свои познати.

Пострадалата казала на родителите за случилото се, които подали сигнал за престъплението в полицията. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обрязване....ама до корен....
11
0
 
3
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
в Сащ не ги съдят като пълнолетни - има си специални затвори за малолетни престъпници, на облекчен режим. И вес пак може да те вкарат в такъв затвор дори да си на 14 години, а в досието ти се записва, че си престъпник, ако след 18 години продължваш с провиненията лежиш в истински затвор и то при много по-тежки условия. Пълно е с не-гри по техните затвори.
10
1
 
5
 
! Отговори
Да преди 7 години
това е за затвор. потенциален насилнки би трябвало да е някой, който се е ограничил със заплаха или войорство да речем. Когато минеш границата на физическото насилие, вееч си престъпник, независимо на колко години си. Щом нямат 18 години, да ги пратят в интернати, където надзирателите ще скъсат тези момчета от секс, и ще им покажат обратната страна.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива постъпки са за затвор. Това не са "потенциални" насилници. Нито пък са "просто деца". Това са реални насилници.Оправданието че са "деца" просто не трябва да важи. Защото на 15 години си достатъчно голям, за да можеш да контролираш действията си, и да осъзнаваш последствията от тях (ако си нормален).
8
1
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
А сега тези малки извратеняци да ги пратят да погостуват за една седмица в някой затвор .А ако съм на мястото на родителите ще ги оставя без " достойнтвото "независимо после колко ще лежа на топло. Защо не?! Държавата се грижи за такива-80763
7
1
 
67
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
В САЩ подобни ги съдят като пълнолетни и си лежат като пълнолетни.
6
3
 
74
 
! Отговори
Не е за вярване преди 7 години
Пречупват психиката на това момиче за цял живот. Дано получат адекватно наказание!
5
3
 
94
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Сега всички ученици строени в двора, а тези "герои" горе на площадката взаимно да си правят това, за което са насилвали момичето.И родителите им да са там, непременно.И някой да ги снима. И снимките - на таблото и в нета.Задължително.
4
3
 
107
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Бащата на момичето да ги привика на по бананче и да снима и той.***. Не знам за вас, *** аз в поправяне на елементите не вервам. Ако си *** като малък, просто ставаш по-голям *** с времето.
3
3
 
80
 
! Отговори
тия преди 7 години
и като пораснат ще са такива. Затова - кастрация!
2
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
февруари ,миналата година ? защо новината излиза сега?
1
2
 
81
 
! Отговори
Сега у пандиза преди 7 години
Да стават булки