Контрабандата на акцизни стоки - нова работа за каналджиите

Бежанският натиск към България не бил сериозен, сочи анализ на МВР
13 юли 2017 16:34,
4
Контрабандата на акцизни стоки - нова работа за каналджиите
Снимка: Архив, Булфото

Анализите на МВР за бежанския натиск към България сочат, че той не е сериозен, а хората занимаващи се с каналджийство се преориентират към контрабандата на акцизни стоки. Този извод е бил отчетен на оперативно съвещание на главния секретар на МВР Младен Маринов с ръководството на "Гранична полиция", съобщават от вътрешното ведомство.

По време на съвещанието са били обсъдени организационни мерки за насочване на ресурса на МВР към противодействие на контрабандата на цигари, тютюни, алкохол и горива.

На директорите са поставени конкретни задачи и едномесечен срок, след който трябва да докладват за предприетите конкретни действия и постигнатите резултати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Контра - банда преди 6 години
Айде айде... Ежедневно Винпром пещера бълва контрабанден спирт за вътрешния пазар .. от години са монополисти.. и не допускат никой друг ...а си мръднал а са те наредили ... То всичко е навързано там на хранилката ... Пък после дядото с двете туби ракия е най големия контрабандист и ГДБОП ДАНС и всички нещастници само към балами правят акции.... Пещера и Карнобат по малко изкарват милиони на месец.... Гарантирано от ГРОБ-до месец всички ще продължат да си правят квото си знаят само кеш дават
3
1
 
2
 
! Отговори
ss преди 6 години
вингаи съм си мислел,че контрабандата е работа на митница не на гранична полиция... ами да закриват митница тогава щом е такава работата !
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е парлама и празни приказки.27 години си поставят "срокове" и ......НИЩО!
1
0
 
1
 
! Отговори
alf преди 6 години
И работят като *** далече от родината