Ваксини, 5G, Бил Гейтс предизвиха вълна от протести

В редица страни имаше шествия срещу мерките от коронавируса
20 май 2020 07:10, Петя Славова
311

Протести практически срещу всичко - ваксини, 5G и Бил Гейтс – пандемията от Ковид-19 предизвика вълна от недоволство в редица страни по света, предаде Bulgaria ON AIR.

През последните седмици в редица страни по света се проведоха протестни шествия срещу мерките, предприети за овладяването на пандемията.

Освен банери за вредата от строгата карантина върху икономиката, мнозина вдигнаха антиваксърски плакати. Недоволните са категорични - не искат задължителна имунизация.

"Протестирам, защото нарушават правата ми. Нарушават ги с карантината и със задължителната ваксинация", каза една от протестиращите.

Демонстрации срещу рестрикциите имаше и у нас. И тук също имаше яростни противници на предполагаемата бъдеща имунизация.

"Всички желаят и хвърлят огромни усилия да направят ефективна ваксина, която ще спаси света. В България организираме протести срещу нещо, което още не е създадено Протести не се водят само на улицата", заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

От началото на пандемията в социалните мрежи върлуват теории, свързващи пандемията с 5G мрежата и план на Бил Гейтс да създаде ваксина, с която хората да бъдат маркирани.

Публикациите, често без конкретен автор, набират все по-голяма популярност и армия от Facebook последователи. В част от тях подробно се описва как чрез ваксината в телата ни ще бъдат вкарани микрочипове и наночастици, с които ще бъдем контролирани. А контролът ще става възможен чрез новата 5G технология.


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
4
 
4
 
! Отговори
тоя е психопат преди 1 месец
Бил-ко цели троянски кон,на цялата планета,това означава пълно робство,безродие болести,смърт,с една дума отпадък.Фашизма е китка пред това което той крои към всички човешки организми.Трябва да бъде съден.срещу човеч.за геноцид.Тоя мръсник мрази човечеството,тоя мрази себе си,той е самата смърт. Казах
278
0
 
1
 
! Отговори
100G преди 1 месец
До за 5G

Я да видим - като си голям инженер, на каква честота работи 5G?
277
1
 
2
 
! Отговори
До Ема преди 1 месец
Нищо не разбираш от тия технологии, Еми..................най-добре си гледай децата, мъжа и манджите!
Жената може да е луда, но за много неща е права, наистина има такава технология - RFID- RadioFrequency IDentification, която служи за идентификация, събиране на данни и дистанционно следене на обекти чрез радиовълни!!
276
4
 
4
 
! Отговори
за 5G преди 1 месец
5G технологиите са много вредни...................който иска да прочете за т.нар.кръгова диаграма или диаграма на Волперт-Смит.........................там ше ви стане ясно за какво става дума!
Тя се учи в една много важна наука..............радиовълнова техника!
Но това е доста сложна материя, само за физици и инженери по телекомуникации и радиокомуникации!!!
275
5
 
4
 
! Отговори
за 5G преди 1 месец
5G технологията е много вредна........................това знае всеки физик или инженер, който разбира от техническа електродинамика и радиовълнова техника!!!
274
5
 
3
 
! Отговори
за 5G преди 1 месец
5G технологията е много вредна, ще го разберете, но ще бъде късно!
Работи се в високочестотно радиовълново лъчение с висок интензитет, голяма енергия.........това уврежда клетките, води до мутации и рак!
Това ви го казвам като инженер по телекомуникации, който разбира от радиовълнова и радиокомуникационна техника!!!
273
4
 
4
 
! Отговори
за ваксините преди 1 месец
В много от ваксините има живак, алуминий , органоживачни, органоалуминиеви съединения и други токсични вещества , които са много вредни и водят до рак и нервно-дегенеративни заболявания като Паркинсон, Алцхаймер т.н.
Това ви го казвам като специалист по биохимия и органична химия!!!
272
0
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Преди време даваха по една ТВ,че в един апартамент в България се събират едни юнаци
и облъчват хората,които минават по улицата.Та и това с 5G и ваксините е същото.
Ама от друга страна пък нашият хвърчилко изглежда и се държи като облъчен.
271
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ема

а на теб кой ти говори
270
4
 
3
 
! Отговори
5G преди 1 месец
До Питащ
The truth about mobile phone and wireless radiation Dr Devra Davis
Ако разбираш английски това е около един час презантация в Австралийски университет. А както казах преди за 5G официални разследвания не е имало а и няма и да има както и за ГМОта и всичко което обхваща големият бизнес. Те просто ти казват че няма странични ефекти защото нищо не е доказано, как ще докажеш нещо което не е и не искаш да разследваш.
269
0
 
2
 
! Отговори
Питащ преди 1 месец
До 5G

Къде да проверим за вируса? Кои са тези експерименти с 4G? С какво точно 4G са правени експериментите? Имаш ли представа, от това което пишеш?
268
1
 
8
 
! Отговори
.. преди 1 месец
Всъщност, тия невероятни истории и измислици се пускат, за да могат да преброят глупавите хора.
267
3
 
9
 
! Отговори
Ема преди 1 месец
Видях профила на едната жена, която смята, че 5G- модули вече са инсталирани в уличните лампи в Бургас, и следят хората и ..!!!.. мислите им, и... правителството облъчвало хората, и им внушавали какво да правят...!!!! Същата твърди, че е "инженер, работещ с такива технологии...". Не се изненадах, че същата персона съвсем сериозно вярва в астрологията, зодиите и асцендентите. На нея звездите и говорят.
266
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам, ама със сигурност при 6G като дойде, ще ви разглеждат мозъците отвътре и ще ви пускат за фон - "Разцветали яблани и груши"...
265
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние никога не може да станем развита държава с този материал.
264
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изобщо не му съчувствам на другаря Гейтс. След вирусите WIN-95, WIN-ME, WIN-XP и най-вече вирусът IE-6 които създаде си заслужава целия хейт на света. Също така затоплистите доста дълго дрънкаха как хората не трябва да се размножават за да се спаси планетата и бай Бил им пригласяше. Сега ще се наложи да изсърбат попарата която надробиха с безотговорното си говорене.
263
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма кампания срещу Бил Гейтс , естественно фармацевтичните компании няма да имат големи печалби.Фармацията е една от най-големите далавери.
262
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 275 До руските тролчета
Носи се някаква доста неприятна задушлива миризма от към теб ! да не си се испуснал след сутрешното дрогиране
261
9
 
9
 
! Отговори
5G преди 1 месец
Кои са учените които са тествали 5G покажете ми моля материалите а не да ми говорите празни приказки. Има експерименти дори със сегашните 4G които показват облъчвания на тестисите, гръдни жлези при жените мозъкът при деца и т н. А 5G никой от официалните медии не иска дори да пипне и да говори за проучвания. 5G когато е напълно въведено е сравнено с живот във микровълнова фурна. А колкото до ковид19 няма тест нито в сащ нито никъде който да е доказал съществуването на такъв вирус Проверете
260
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
5G системата уби над 100 милиона индианци за да могат окупаторите да откраднат конете им.