Макрон показа мускули, сравниха го с Путин

Франция се обезпокои от последната фотосесия на президента
21 мар 2024 20:29, Нели Христова
269
Макрон показа мускули, сравниха го с Путин
Снимка: БГНЕС

Публикуването на официални снимки, показващи как Еманюел Макрон удря боксова круша, беше посрещнато със смесица от похвали и ужас във Франция, пише The Guardian.

Снимките на френския президент, публикувани в Instagram във вторник от официалния му фотограф Соазиг дьо ла Моасониере, са оцветени в мрачно черно и бяло и показват президента със стиснати зъби и изпъкнали бицепси докато тренира.

Потребителите в социалните мрежи скоро започнаха да го сравняват с Роки Балбоа, докато други се усъмниха в момента на снимките, тъй като Макрон призова Европа да засили отговора си за войната на Русия срещу Украйна. Някои казаха, че снимките показват как той се готви да се изправи срещу президента Владимир Путин, който също обича да показва мускули и силен дух на официални снавки.

Женското списание Femme Actuelle описа снимките по-ласкаво, пишейки, че те показват "съпруга на Бриджит Макрон" с "решителен поглед, сякаш иска да се бие с опонента си… Той изглежда удря толкова силно, че бицепсите му изскачат изпод неговата черна тениска."

Други коментатори изразиха ужас от изображенията. Френският депутат от Зелените Сандроне Русо публикува отново една от снимките с коментара "Какво поражение за прогресивизма. И каква бедност в политическата комуникация."

Пишейки в лявоцентристкия вестник Libération, Джонатан Буше-Петерсен каза, че снимките са "доста обезпокоителен комуникационен избор" и каза, че би било за предпочитане снимката наистина да е продукт на нахален потребител на социални медии, както той предполагаше първоначално.

Ерик Ансо, професор по история в Университета на Лотарингия, написа в X, че снимките са "част от нео-популистката мъжественост, която харесват някои лидери днес, като се започне с майстора на жанра (досега) Владимир Путин".

Путин е бил сниман да лови риба, да стреля и да язди по голи гърди, да играе хокей на лед, да побеждава опонентите си на джудо и да се вози в танкове и подводници.

Макрон предизвика възмущение и със снимка, на която се излежава на диван с разкопчана риза, разкриваща космати гърди по време на предизборната му кампания през 2022 г.

Брижит Макрон разкри миналата година в интервю за Paris Match, че президентът се боксира два пъти седмично и преди това е позирал с боксови ръкавици, за да популяризира упражненията преди Олимпийските игри в Париж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Предлагам да направим и изпратим снимка на Марийка Габригамел с космати гърди :))))))))
207
0
 
3
 
! Отговори
Гражднанче преди 1 месец
Ай ай как се пъне горкия, жал да ти стане
206
0
 
4
 
! Отговори
Ами велик е преди 1 месец
Путин е велика личност, световен водач... и за това му завиждат и злобеят....Ако днес на запад имаше поне един лидер с топки като Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство за дълги години напред, а то брате погледни ги.... кои са тези световни лидери? Един е дементен, другия се ожени за баба си, трети пък ни е жена ни е мъж, това ли са световните водачи? Клоуни... само че клоуни, които жонглират със съдбите и животите на хората.
205
1
 
7
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
Другарят Путин не спи с баба си и има две дъщери, не знам как изобщо е възможно да го сравнявате с тоя жабунясал френски девиант и извpaтеняк???
204
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Ух на баба момчето.
203
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искам да го видя как се топва в ледена вода, чак тогава може да се мери с Путин.
202
1
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
***, с такъв Фотошоп , може само да си мечтае за нещо, да впечатли някоя и друга бабушкера, че неговата е пенсионерка вече.
201
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Барабар макарон с мъжете !
200
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Па да им уредим един мач с Путин, ем сеир ще има, ем ще премерят пишоците и да се успокоят страстите
199
0
 
6
 
! Отговори
Ганчо Ганев (Бай) преди 1 месец
Умния побеждава преди битката, глупавия се бие за да победи.
198
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АХАХАХХАахахаАХАХахахаАХАХ АХ
197
2
 
14
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
На снимката макарон с любимото си момче . Страх ;)
196
0
 
12
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
Браво колега, мъжкарче си! Среща в Африка? Можем да вземем с нас каквото е останало от ребятата на Пирожкин и от вашия легион?
195
1
 
19
 
! Отговори
- преди 1 месец
Твърд като сварен Макарон
194
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък съм гледал видео къде макринката денси като мадама в дискотека
193
0
 
11
 
! Отговори
комплекс преди 1 месец
ли бе да го опишеш.
192
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той първо да се мери с Де Гол , а после с Путин!!!
191
14
 
5
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
Ехх, колко интересен щеше да бъде света ако мускулите определяха стандарта на живот и просперитета на една нация. За щастие мускулите не са от решаващо значение. За това ваатенките живеят в 19 век в 80% от държавата си, а французите са в цивилизацията от векове. Миграционният поток също показва, че на никой не му се живее в Магадан и Воронеж ...
190
4
 
24
 
! Отговори
БРАВО !! преди 1 месец
Явно бабата е сгрешила нещо и сега мИкрон тренира за битова саморазправа в къщи. Другата причина е новоназначените гейове във френското правителство да са му отказали обслужване и сега джиджето беснее .
189
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Макрон има много хляб да изяде дори само за да се приближи до сянката на имиджа на Путин. Човек, който се жени за баба си и половината му министри са педели, някак си е смешно да опитва да копира имиджа на Путин...