Нафтекс и Видима Раковски не успяха да си отбележат гол

Днес от 18.00 часа “шейховете” ще изиграят поредната си контролна среща
22 юли 2005 10:45,
Нафтекс и Видима Раковски не успяха да си отбележат гол
Поредното разбъркване пред вратата на Видима отново не бе реализираано от нападателите на Нафтекс. Снимка : pfcnaftex.bg.
Отборът на Нафтекс изигра поредната си контрола в подготовка за новия футболен сезон, съобщава официалният сайт на клуба. На градския стадион в Трявна “шейховете” се срещнаха с Видима Раковски. Тимът, воден от бившия национален селекционер Пламен Марков, заложи на сгъстена защитна формация и наситена средна линия, с което игра откровено дефанзивно.

Малките пространства, които се освобождаваха в предни позиции през първото полувреме, бяха използвани на два пъти от Пламен Крумов, който отправи опасни удари към вратата на символичните гости. При единия от тях топката срещна страничния стълб и се върна отново в полето. Сериозен изстрел отправи и Радомир Тодоров, като топката премина на сантиметри встрани от вратата.

Както и в предишните контроли, вратарите на Нафтекс Симеонов и Чворович, които пазиха по едно полувреме, нямаха много работа, с изключение на един удар през второто полувреме, когато топката срещна гредата.

Днес от 18.00 часа Нафтекс ще изиграе поредната си контролна среща, като съперник на бургаския тим ще бъде тимът на втородивизионния Янтра. Мачът ще се играе на градския стадион в Габрово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание