Гонзо алармира: "Левски" може да остане без футболисти

Не мога да се сърдя, ако някой си тръгне, заяви Иванов
Обновена: 9 дек 2014 16:16 | 9 дек 2014 16:16, Александър Попов
31
Гонзо алармира: "Левски" може да остане без футболисти
Снимка: Булфото

Наставникът на "Левски" Георги Иванов намекна, че има голяма опасност част от футболистите на тима да се разбягат след Нова година заради финансовата криза на "Герена".

"Левски" не се намира в добро финансово състояние. Собственикът трябва да направи всичко възможно да се разплати със служители и футболисти, за да запазим отбора и да не трябва на 1 януари да търсим 20 нови състезатели", каза Гонзо.

Според него е нормално всеки футболист, на когото не му се плаща, да приеме друга оферта.

"Аз няма как да му се сърдя. Това са професионалисти, които все пак играят за пари. Разчитам на тяхното достойнство и това, че са запалени от идеята "Левски". Но аз не мога да гарантирам за никого, когато излязат в почивка. Тогава вече всичко остава на тяхното самосъзнание. Затова сме 20 души отбор и другите, които влязат, трябва да оправдаят доверието. Мачът ще бъде труден, особено на тези терени. Трябва да покажем характер и воля за да спечелим срещу "Славия" в събота", допълни треньорът на "Левски".

По повод работата на Дисциплинарната комисия, която наложи солидни глоби на "Левски", той допълни, че от клуба искат всичко да е принципно и да не се мери с различен аршин.

"Нормално е комисията някой път да сбърка. Аз казах моите претенции, че остана привкус на нещо гнило, че наказват само мен", добави Иванов по повод работата на Дисциплинарната комисия. Смятам, че нещата са изчистени и трябва да вървим напред, българският футбол да върви напред. Искаме честност и прозрачност в отношенията между клубовете и Футболния съюз. Тази злоба и агресия в нашето общество трябва да намалее. От Дисциплинарната комисия дадоха своето обяснение. Но ако още във вторник беше излязло решение, щях да го приема и нямаше да реагирам, но след като се събраха в четвъртък, то остава привкус на нещо задкулисно. Проблемът е, че делегатите на мачовете единствено на мачове на "Левски" описват тези звуци. Аз съм ги чувал и на други стадиони. Когато се работи по правилниците, никой няма да има претенции, а и феновете няма да си позволяват такива волности", каза още Гонзо.

Левски са предложили да има представители на феновете, които да работят с Футболния съюз и така да се контролира процесът.

"Ние сме предприели вече мерки. "Левски" ще обжалва това наказание. Клубът направи всичко възможно като клуб, когато имаше такива лозунги. Тези глоби ще бъдат удържани от ТВ правата, така че "Левски" няма да ги плаща сега, но така и така ще ги плати. На 15-и имаме среща с Херо, където той трябва да каже своето решение. Няма промяна в клуба", добави Георги Иванов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
До Gozo Напълно те подкрепям , за нещастие съм в кухнята на някои неща в Левски .Пълно е със *** , натегачи и *** на Батков чакащи мижавата си заплатка , защото са толкова некадърни , че никой друг не ги иска. Пълно е с пияници и корумпиране треньори , само гледат да прилапат от някой родител .Шуробаджанащината в ДЮШ е безкрайна , базата е толкова тясна , че децата и на мини футбол не могат да се научат , на един терен тренират 3-4 набора едновременно , а и този терен е дарение !
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гонзо-Кривия и Борат - чупката от Левски!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много важно, като остане без ритачи на топка. Да назначи качулатите.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЦесекарГонзо е от Коматево или Столипиново. Подуянци са палячовци.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левски-Васил Кунчев, никога не е имал футболисти. Никак не е важно какво става в с. Подуяне!Гонзо да бяга в с. Коматево! Нали камъка тежи на мястото си?!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си бутнеш стадиона, да си съблечеш треньора, да те бият като тъпан на сватба и да се самозакриеш на юбилея си.... Това само Евроидиотите го могат.
16
2
 
6
 
! Отговори
бедна душица преди 9 години
100 г. ***!!!!:)))
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гонзо е *** и за това бягат всички футболисти.и за парите де
14
1
 
9
 
! Отговори
Gozo преди 9 години
О та тоя *** 10-15 години ни губи времето с безмозъчните си проблясъци. През всички им за клуба, само гледат поредния транш да лапнат. Изобщо истински левскари няма , тия дето са около тренировките и мачовете са *** на квадрат само гледат да обидят някого с простотията която носят!!!!!!!!!! Интелигенти левскари се търсят , не селендури и хора без капка морал, каквито са повечето свързани с Левски към момента!!!!!!!!!!!!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРОСТатата ми алармира на мен!
12
4
 
9
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Новото лого на фк Левски е ,,100 години стигат"
11
8
 
11
 
! Отговори
Цесекар преди 9 години
В село Подуенееее, на говеждия стадионн синьо знаме ще гории... смърта на Уефски се мълви
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се затваря ФК "бАТКОВ"
9
0
 
11
 
! Отговори
до 4-ти преди 9 години
те да бяха 5 000 ,с мед да ги намажеш,лошото е че са много над 5 000....
8
2
 
22
 
! Отговори
niki преди 9 години
ХАХАХАХХАХАЧе то сега има ли футболисти в Левски? Някой напоследък гледал ли им е техен мач? Какви футболисти видяхте там?!?!
7
2
 
11
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 9 години
По-добре без фенове, отколкото с "феновете" на сините. Браво, калпазани! Марш при мама да ви напляска по бръснатите темета! Толко' сте верни и лоялни, че бутнахте *** още по-навътре в тинята.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1/Във всяка фирма,когато работниците не показват резултати се редуцират заплатите,т.е.-намаляват се-това ,че не играят е факт. 2/ Нали Батков е гад и кофти човек? защо пак опряхте до него,защото няма как да казваш на човека ,който те храни какво да прави-това е нахалство. 3/ нека веднъж и ,,Левски''' усети проблемите на малките отбори,те имат с пъти по-малък бюджет,пък се оправят някак си,вземат млади талантливи играчи ,които играят с хъс за в пъти по-малки заплати-в провинцията някои са без за
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гонзо защо не си в Рен
4
2
 
36
 
! Отговори
Един преди 9 години
Заплати ще има, като спрете да давате по 5000 на футболист за да си има за Син Сити! А иначе, Славия ще ви счупи в Събота!
3
1
 
20
 
! Отговори
Гонзоооо преди 9 години
Ми то и сега няма, има само ритняци.