Валери Симеонов: Толкова ли е важен Левски?

Клубът не е първа задача за държавата, заяви лидерът на НФСБ
20 май 2020 09:44, Александър Попов
102
Валери Симеонов: Толкова ли е важен Левски?
Снимка: БГНЕС
Валери Симеонов взе отношение по темата за собствеността на Левски, която стана водеща тема през последните дни. Клубът, собственост на Васил Божков, изпадна в тежка криза и засега оцелява най-вече заради даренията на феновете.
 
"Левски" е частен отбор, държавата може да помогне, но това не е първата задача, а първата задача трябва да бъде опазване живота и здравето на хората, заяви Симеонов пред БНТ.
Още по темата
В типичния си остър стил той запита: "Толкова ли е важен този клуб "Левски", за да се занимаваме с него?".
 
Симеонов недоумява защо изявите на Васил Божков толкова се коментират, защото "има много по-важни теми в страната, като ограничаване на заразата с коронавируса".
 
"Какво носят на парче подхвърлени скандални новини от човек с обвинения. Хвърчащи бележки и едни смс-и - това ли са новините на България", запита Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Ботев Враца!!!!!!
85
0
 
1
 
! Отговори
синя шизофренност преди 3 години
хем отбор на народа, хем Сами срещу всички. Хайде уточнете се !
84
5
 
2
 
! Отговори
Обяснение преди 3 години
За феновете на Левски този отбор е важен, почти светиня. За В.Симеонов може да е само име на футболен отбор. Само че "Левски" съществува от 1914г. и е отборът на народа. Разбираш ли това, г-н депутат?
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя кога ще се справи с изсветляването на туризма и бизнеса на мутрите? или неговата работа е да им дава държавни пари само?
82
0
 
0
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 години
Ако не разбираш от футбол,как би прозвучало това заглавие,къвто бащицата такива и мисирките.
81
0
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
И какво ще се случи?Ще ударите по едно чело в земята и една молитва на Аллаха в петък в джамията:))))Да ви е честит ФК"Шиши-Лафка":))))))И да не забравите вазелина:)))))
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просяци .....
79
2
 
6
 
! Отговори
bobi преди 3 години
Абсолютно е прав , занимават цялята държава с накакъв отбор , какво ми дреме примерно на мен като футбол не гледам , има толкова по важни работи за хората
78
3
 
9
 
! Отговори
Доки преди 3 години
Защо само това нещо интервюирате и ни го тикате в лицата постоянно, не разбирам! Нима мислите, че е компетентен по всички въпроси? Не го ли виждате като идете при него, че излъчва недоверие и нечистоплътност най-малкото?!
77
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
прав е ,със всеки изминал ден му ставам все по-голям фен ,защото е пич !
76
17
 
30
 
! Отговори
аник преди 3 години
МНОГО ПО ВАЖЕН Е ОТ ТЕБ ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ СИ ЕДНО НИЩО. НАЙ ПРОТИВНИЯ И ЗЛОБЕН ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ СИ ТИ.
75
3
 
29
 
! Отговори
Ооо преди 3 години
Най-накрая ще рестартират един от култовите отбори в страната и пак ще може да играят в него деца с желание и любов към спорта... да си ходят всичките високоплатени ритнитопковци! Това е идат, която да играеш с кеф, не поредната трибуна на която да залепят реклами и чиято цел е единствено - цената на тия реклами!Нека тия отбори си се върнат по училища, вузове и т.н - за да излезе следващото поколение български таланти!На никой вече не му се гледа български футбол с футболисти от Конго!
74
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги е бил директен и прав!Ако на някой не му е изгода си е негова работа.В тази държава има приоритети!
73
5
 
21
 
! Отговори
жж преди 3 години
Валерката бая време я мисли тая реакция. От една седмица спортните новини са само новини за Левски, той сега се сетил да избухва. ***.
72
2
 
20
 
! Отговори
пери преди 3 години
Сигурно с чисти помисли и сърца навремето са кръстили отбора на Апостола. Но ако тези хора можеха да знаят в какво ще се превърнат след време отборът, управата му, феновете и цялата му блатна история в последните години, едва ли щяха и да си помислят да използват святото име на Левски.Или трябва да сменят отбора, или всички, свързани с него, е крайно време да започнат да се държат достойно и да защитят името, което използват.Футболът отдавна не е това, което беше и което трябва да бъде - игра.
71
6
 
3
 
! Отговори
играч преди 3 години
ГОссин Релса, пак да се из се ре на метеното ;) бегай да плуваш бе ЖПЕтооо
70
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иван Козарев-БалканАбе *** съм ти футболния отбор,който бие хората по поръчка и ограбва държавата, абсолютно подкрепям ОП и Симеонов!
69
4
 
19
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Когато Бойко има келепир от дадена ситуация - офунтява светът, какво велико дело е направил! А, какво се оказва?Той неможе да спаси дори един футболен клуб! Какво да говорим,повече? Какво е Бойко?Една надута с въздух кукла от секс шопът!
68
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименХотелите създават работни места и приходи,много хора се изхранват покрай морето,не са само крадливите олигарси с хотелите,туризма ни носи полезни неща и печалби,за разлика от пара,зи ти те от футбола,които освен да бият хора по поръчка и да играят предварително уговорени мачове,за да обират хората ,друго не знам с какво са полезни!
67
6
 
23
 
! Отговори
БДЖ преди 3 години
Абсолютно е прав Симеонов!Хайде стига с тия глупости-светиня,емблема,знаме и т.н!Клуб като клуб-частен!И други са имали подобни проблеми и са се оправяли!Справка-Ювентус,Парма,Милан,Олимпик и други не по-малко велики от Левски.Държавата си има други грижи!Привържениците да се оправят с Божков!Само Локо Сф!