Двама души с COVID-19 са починали през денонощието

Новите случаи на коронавирус са 12
21 мар 2024 07:57, Александър Попов
17
Двама души с COVID-19 са починали през денонощието
Снимка: БГНЕС

COVID-19 продължава да отстъпва, едва 12 са новите случаи през последното денонощие, при направени 1232 теста. Положителните случаи са под процент.

Двама пациенти с коронавирус са починали, сочат данните на Единния информационен портал.

В болници за лечение остават 146 пациенти. От тях 22 са в интензивни отделения.

Активните случаи са 8239.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До антиваксъра - съсед ти е лекар, защото е в съседната стая, тъй като ти си в психиатрията понеже си пълно куку видно от смахнатите ти драсканици които бълваш по цял ден. Кажи на съседа ти да ти смени хапчетата или дозата, защото явно не действа. Пихтия ти е мозъка.
15
5
 
5
 
! Отговори
Щурия антиваксинист преди 1 месец
Не знам защо не печеля смарт часовник от томболата, само аз останах да се заразявам с КОВИД - всички други антиваксъри вече не са антиваксъри, защото се ваксинираха, а някои от нас(Възражоденци) тайно, тайно прередиха дори другите. През месец се заразявам, обачИ не действа и не действа пустия му стаден имунитет който ни обеща Мангър шмекера. И накрая кво - за мен смарт часовник няма и си останах си пръсче в гъ6че. Много съм разочарован.
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съсед ми е лекар в психиатрията на ВМА. Казва, напълни се отделението с ваксинирани. Карат ни по двама- трима всеки ден. Дишат тежко под маските, треперят, въртят очи налудно и питат- тука бустер за ковид слагате ли? Слагаме, рекъл, и им бият вместо бустер диазепам конска доза, че да спят и да мирясат. Буквално са в състояние пред делир. Засега не сме изписали никого, казва, опасни са за обществото.
13
7
 
7
 
! Отговори
Щурия ваксинист преди 1 месец
Не знам защо не печеля смарт часовник от томболата, само аз останах да се бода, през ден съм на ваксинация, а за мен смарт часовник няма. Много съм разочарован.
12
7
 
7
 
! Отговори
Фактите преди 1 месец
Увеличава се броя активните случаи от ноември 2023, когато бяха стигнали до 1012, а сега са 8239. При това от тогава няма и един ден, в който да са намалели или поне да са останали на същото ниво. Вчера имаме 12 нови, 1 излекуван и 2 починали - увеличили са се с 9.
11
8
 
7
 
! Отговори
Фактите преди 1 месец
За вчера. Двама починали на възраст 70-79 години и двамата неваксинирани. Един неваксиниран постъпил в интензивното. Нямаше постъпили в интензивното в последните три седмици. Двама постъпили в болница и двамата неваксинирани 12 нови случая - 8 неваксинирани и 4 ваксинирани.
10
10
 
7
 
! Отговори
Фактите преди 1 месец
Всъщност Ковид-19 спря да отстъпва. За последните 7 дни имаме 74 нови случая, а през предишните 7 дни бяха 69 нови случая
9
4
 
1
 
! Отговори
Боцко преди 1 месец
"Умната" кутия каза на Боцко и Боцка да бегат да се боцкат!
8
7
 
8
 
! Отговори
МАСКИ за всички преди 1 месец
Темпо, темпооо - ва-кси-нииии-рай и живота си живей - трала-ла-ла -ля-ля-ля.
7
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези антиваксъри са много зле! Кой тш е казал, че активните са едни и същи хора? Не ти ли е идвало на ум, че едни се разболяват, други оздравяват, после други си разболяват... Колко трябва да си умен за за схванеш такива елементарни неща?
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5 Анонименто ваксарите си заминават с темпо
5
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Намаляхте много - едно време колко антиваксъри имашеее - сега окапахте като круши от Ковид. Нека перченето започне сега.
4
6
 
7
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 1 месец
Ех, завалийките.......!
3
7
 
11
 
! Отговори
Смешни и жалки преди 1 месец
Тия "активните" колко време ще стоят над 8200? Колко месеца им трябват на тия "болните" да им спре хремата? Една година ли? Смешни и жалки сте!
2
7
 
9
 
! Отговори
Айде бе преди 1 месец
Да, да.. сигууууурно от хобит са починали. :) Айде няма нужда да се пънете повече. Както виждате и Умнокрасивите спряха да се боцкат, а бъркочите се вкиснаха.
1
7
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Айде нема нужда... Поименно колега: Мъж на 99г. без придружаващи заболявания, нали?