Крис Браун не се чувства виновен за побоя над фотограф

Певецът отказа извънсъдебно споразумение
6
Крис Браун не се чувства виновен за побоя над фотограф
Браун на излизане от съда днес. Снимка: Reuters

Американският певец Крис Браун отхвърли предложение за извънсъдебно споразумение по случая с нанесен побой във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес.

Прокурорите по делото предложиха сделка на Браун, ако той признае вината си за това, че е ударил мъж пред вашингтонски хотел през октомври. По случая обвиняем е и един от бодигардовете. Адвокатите на Браун обаче заявиха, че той не е приел сделката, защото нямал вина.

Мъжът, когото Браун ударил, се опитвал да го снима, докато той разговарял с двама души пред хотела. Крис Браун беше на пробация в Калифорния и заради побой срещу певицата Риана през 2009 г. по времето, когато тя беше негово гадже.

След нападението във Вашингтон пробацията, наложена от съд в Калифорния, беше анулирана, но певецът ще трябва да продължи да изпълнява общественополезния труд, който я съпътства, а именно чистене на графити и метене на улиците.

Следващото заседание по случая с нападението във Вашингтон ще на 20 февруари, съобщава БТА. На 10 февруари пък в Калифорния Крис Браун ще изслуша оценка на съда за това как напредва терапията, на която той се подлага, за да овладее пристъпите си на гняв и която му беше наложена от калифорнийски съдия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: делопобойКрис Браун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
Точно пак в българия мисли да дойде.. боже... господи... Той четох в 1на статия.. че отложил концерите си за канада.. дето са с светлинни години по напред от бг... Той и Майкал Джексан мина през европа... но не поиска и да чуе за таа убита страна !!! Номер 1но са.. а вие сте комплексарчвта и ви е ят, че НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ КАТО ТЯХ БЕ ХЕЙТАРИ !!!
2
2
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 10 години
Що не дойде в България, ние и тук си имаме сънародници които размахват юмруци и раздават правосъдие но само когато са с верна дружина, и срещу тях има световен заговор така,че именно тук е мястото на всички мачовци!
1
0
 
4
 
! Отговори
фалафел преди 10 години
А тъпите *** защо го дразнят като знаят че не обича да го снимат?И защо му се е наврял в ръцете, за телеобективи не е ли чувал? Ега ти професионалиста!Тоя ако дойде в България сигурно първата му работа ще е да се навре да снима в едър план Волен Сидеров.Резултата ще е същия.