Героят Суарес: Това е най-важният ми гол за Барса!

"Реал ни постави под напрежение, рядко играехме с топката"
Обновена: 23 мар 2015 14:00 | 23 мар 2015 09:57, Красимир Ангелов
2
Героят Суарес: Това е най-важният ми гол за Барса!
Снимка: Reuters

Героят за Барселона в снощното Ел Класико Луис Суарес заяви, че попадението му е най-важното, което е вкарвал за "блаугранас" до момента.

"Към момента това е най-важният гол, който съм вкарвал за този клуб. Попадението има допълнителна тежест заради противника, срещу който играхме", заяви Суарес след двубоя и продължи:

"Всички в съблекалнята сме много щастливи. Ние бяхме наясно, че най-важното нещо е да удържим преднината си на върха в класирането и да я увеличим. Опитах се да използвам свободното пространство между защитниците на Реал и да завърша колкото се може по-бързо, за да нямат време да реагират. За щастие нещата се получиха добре."

"Ние не успяхме да поеме контрола върху мача така, както го правим по принцип. Играхме доста директно, те са Реал Мадрид и ни поставиха под напрежение. През първото полувреме рядко играехме с топката и искахме да се представим по-добре след почивката."

"Знаем много добре, че първенството е трудно. Както в други първенства, не знаеш какво може да се случи, ако се отпуснеш и за секунда", добави уругваецът.

Още реакции след победата на Барселона над Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 9 години
При повторенията се видя как топката закачи крака на защитника и се насочи в ъгъла, автогол, иначе вървеше към алт. Ако беше се отклонила малко в повече се удряше в крака на Касиас и спасен гол! Реал в този мач просто нямаха късмет.

Спонсорирани публикации