Фактите говорят: Собствениците на кучета – по-секси

Една пета от анкетираните предпочитат хора без домашни любимци
17 фев 2017 21:07,
8
Фактите говорят: Собствениците на кучета – по-секси
Снимка: архив, Reuters

Собствениците на кучета се оказват по-привлекателни в сексуално отношение от притежателите на котки, установи изследване, обхванало 1000 незадомени британци, съобщава в. "Метро".

Според проучването 63 процента от респондентите заявили, че биха си паднали по партньор, стопанин на куче. Докато отглеждащите котки люде събрали едва 18 процента от предпочитанията.

Любопитното в случая е, че почти една пета от анкетираните /19 на сто/, въобще не биха харесали сексуално нито кучкарите, нито собствениците на какъвто и да било домашен любимец.

Проучването било поръчано от сайт за запознанства. От него проличало, че незадомените британци взимат предвид приетежанието на домашен любимец при избора на перспективен партньор.

72 процента от запитаните заявили, че могат точно да предвидят как би се държал човек в бъдеща връзка, въз основа на това как се отнася към домашния си любимец. 32 процента от анкетираните доверили, че биха се разделили с любимата, ако кучето им не я хареса.

Същото биха сторили и 27 процента от притежателите на котки.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
9
 
! Отговори
ASK преди 7 години
Ама те анкетирали НЕЗАДОМЕНИ британци - ами че те са априори повечето кучкари и затова са незадомени, защото няма кой нормален да им търпи мастuята. А ако е незадомен и некучкар, той няма да им отговаря на въпросите. Аз като се запознавам с гадже-гледам да разбера дали е кучкарка и ако е- няма втора среща
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не направите статистика колко от тези привлекателни кучкари/ки си събират изпражненията на кучетата от улицата, че цяла София е замязала на едина голяма тоалетна, няма къде да стъпиш и да не настъпиш кучешко изпражнение.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кучкарите са малко по-вредни от шведите.
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе по нечистоплътни са. Смърдят. И са очазали цела София. Мутанти.

Спонсорирани публикации