Щурците - 50 години на сцената!

Легендарните рок музиканти ще зарадват феновете с десетки хитове
Обновена: 2 юни 2017 21:06 | 2 юни 2017 21:06, Екип на Bulgaria On Air
15
Щурците - 50 години на сцената!
Снимка: Bulgaria On Air

Щурците – 50 години на сцената! Легендарните рок музиканти се събират за юбилеен концерт. За нетърпеливата публика Щурците са подготвили близо 3-часов спектакъл и над 30 от хитовете си, предаде Bulgaria On Air.
 
"О, ние какво ще покажем утре вечер, нямате представа!", зави Валди Тотев
 
Легендарни и влюбени в музиката вече половин век - Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, се качват на сцената за грандиозен концерт.

"Много сме обичали тази музика, правили сме всичко от сърце и не сме си мислили, че всичко, което създаваме, е хит", каза още Валди Тотев.
 
На сцената с Щурците ще бъдат още Иван Лечев и Славчо Николов, за да изсвирят някои от легендарните хитове на групата, слушани от поколения наред.
 
Виртуално ще прозвучи и китарата на покойния китарист на групата – Петър Гюзелев – Пеци. Времето на сцената ще спре и той отново ще свири с колегите си от екраните в залата:
 
В шоуто "50 години "Щурците" ще се включат и  музикантите от Фондацията, Тангра, Д2 и БТР.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: щурците
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
като преди 6 години
чета повечето коментари се убеждавам, че сме жалка нация, генетично изкривена с малки изключения.
12
4
 
2
 
! Отговори
DEEP BLUE FOREVER преди 6 години
Каквото и да пишете грозни чалгари ЩУРЦИТЕ си остават една емблематична банда за българския рок за разлика от Азис, Фики-мики и други гнойни циреи, които днес са тук утре ги няма. Айде нема нужда!
11
9
 
7
 
! Отговори
Ей мушмороци преди 6 години
Плюйте деца,плюйте ***,говорете небивалици и змишльотини. Ние съвревенниците на,,Бъндераците" и ,,Гривните" знаем как беше и кой кой е а вие другари млади не можете да ни отнемете младоста .Купона който ние сме изживяли,въпреки соца вие сте обречени никога да не изживеете и проумеете. Слушайте си Криско и Граха,Фики и Азис ,жалко интернет поколение . Жалки ,неудачници с претенции.
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна не съществуват като група, само като огладнеят се събират да изпеят 5-6 изтъркани песни от преди 30-тина години и да изкарат някой лев. А главния щурец Маричков кога ще празнува 20години откакто уби човек с колата си?
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им раздадат памперси и гинко-билоба на тези. През соца ги слушахме, че Партията само тях разрешаваше, ама сега е съвсем нелепо.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
истински, реален студиен и концертен живот тази група имаше в първите си 20 години - през гад.ното, комунистическо време:))
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какви са тези глу.пости? Тази група за последните 30 години има един-единствен албум! Събират се на 3-4 години веднъж да участват на някой предизборен концерт. Тази група от десетилетия няма никакъв студиен и концертен живот, но й броят 50 години сцена:). Съжалявам, но такива претенции могат да имат примерно Ролинг Стоунс, които нижат албум след албум и турне след турне. А Киро Маричков, ако не обикаля като представител на Мюзикаутор по медиите да проси пари щяхме да си помислим, че е ум.рял...
6
5
 
7
 
! Отговори
кирил маричков леви преди 6 години
Аз не съм комунист,изпя този върл Комунист и евреин. Поредният другар любимец на населението.
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те тия са като оня от пловдив депута от гербдето бълва змии и гущери против комунизма ама по онова време писал стихове за възхвала на георги димитров и северната звездаголеми таланти пълни *** като всички гербави
4
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирил маричков е убиец, който катастрофира пиян и отне невинен чояешки живот! Бойкот на концета на тея плагиати, крали музиката си от загноващи имериалистически групи, пробутвайки ги като свои! Щурците са смешници! Кълнаа сеее, удря ло пиян, дс ги закопам в гроба, под земятааааа! Тва трябва да пее чичо киро убиецът!
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе на тато свиреха и сега свирят на тато от банкяжалки мекеретакак се влизаше в телевизията на ония годинида не мислите че нямаше по-класни певци и изпълнители от тяхама това ни сервираха от бкп и това слушахмето е като лошата храна свиква се и даже ти харесвакъде рабитеха мама и нати и други роднини я се поинтерисувайтете бяха крепители на омразния режим а сега първи демократисрам - ама народа тъъъп до безумие
2
4
 
14
 
! Отговори
Палмето преди 6 години
,, .....Аз не съм Комунист,и никога няма даа бъъъъъдааа.........'' Голям хит,последният им,понеже се оказа че точно Кирето бил с досие на доносник,и притенции за депутат от СДС.Всъщност,както се оказа малко по-късно,цялото СДС бе сътворено точно от такива кадри,доносници и комсомолски секретари.
1
3
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Уникално е за...рокаджиите,че не...остаряват.Щурците 50 години на сцена и още свирят,ами само те ли.По света има поне дузина рок-банди с такъв и по...голям стаж и още ги бива.Ритъма на...рокендрола,поддържа сърцето младо.За това сега ще си пусна Зи Зи Топ от Тексас.Много са добри,макар че са към 70-сет...лазарника.

Спонсорирани публикации