Тони Стораро за Фики: Като Роналдо е, следват го фенките!

Човекът Глас в попфолка е стресиран, ще става дядо на 40
4 дек 2017 18:30,
32
Тони Стораро за Фики: Като Роналдо е, следват го фенките!
Снимка: YouTube

Легенди се носят за скъпарската сватба на Фики Стораро и Гюлджан, а то не било така.

"Пищна сватба направихме, но без пари казва таткото - Тони Стораро, в интервю пред "България днес". - Всичко става с приятели, с колеги. Аз нищо не платих за музиката. Дадох само за порциите на гостите и това беше. Всички музиканти дойдоха без пари. Ние не сме милионери, както се пише, а с НАП мога да се похваля, че нямам взаимоотношения, освен че си плащам данъците, дори съм ги възпял в една моя песен".

Още по темата

Човекът Глас, както наричат Стораро-старши, се оженил едва 18-годишен. В името на изобилието от фенки се наложило дори да крие, че е семеен - и то 3 години, след като вече бил баща на Фики.

Валя - съпругата му много се разстроила от това, но преглътнала лъжата в името на кариерата на мъжа си. А относно това дали й е изневерявал, отговорът на фолк певеца не е категоричен: "Вече съм на 40 години и никога не съм имал проблеми в семейството. Винаги съм бил коректен с тях. Жена ми е била на първо място. Щом съм успял да задържа семейството, значи съм си свършил добре работата".

За Фики-младши обаче е убедителен, че макар да е обвързан, няма да стане по-малко харесван от почитателките си. Обяснява това с времето - било "различно".

"Все едно Роналдо, който е най-обичан от жените, след като има вече деца и семейство, да го забравят",  философства той.

"Няма такова нещо, важното е да си вършиш работата. После има и друго - ревността сега на младите е по-голяма от преди, когато ние с жена ми тръгнахме. Съпругата ми беше много търпелива. В началото на кариерата ми все ме нямаше вкъщи. Имаше и периоди, когато със съпругата ми сме били пред раздяла, преживели сме и трудни периоди. Но ги минахме, защото много се обичаме. Гледам сега Гюлджан и Фики, и те много се обичат, но и много се ревнуват, от нищото, както се казва. Но и това ще мине.

Днес времената наистина са различни, но и клюките са жестоки и бързо стават публични. Тони Стораро не крие, че на Валя в начало й било много трудно, но сега вече не вярва на подобни "новини". Но Валя е герой. Тя никога не е излизала вечер без мен. Идеални мъже няма, но идеални жени има и тя е такава" - хвали я певецът.

Интересна подробност, която той разкрива за себе си, е "връзката" му с Азис.

"Навремето се говореше, че Азис бил влюбен в мен и носил в паспорта си моя снимка - през смях казва Тони Стораро. - Той имаше един пиков момент, някъде около 2003 г., когато навсякъде звучеше негова музика. Не искаше да излиза на улицата, искаше да избяга от всички, не приемаше ангажименти, защото човек изперква понякога. Дойде в моята квартира в Несебър, тогава работех в една местна кръчма. Оставихме Фики и Азис да спят на леглото, а аз и жената спахме няколко нощи на пода. Тези неща не се забравят. Приятели сме, и то много, много добри".

Друга любопитка за Човека Глас е, че остава без глас. Това се случва през 2010 г. Ходи от лекар на лекар, като всеки настоява за операция, при която има 30% риск от неуспех. Цели 6 месеца той не отказва участия, но пее на плейбек. А след аплодисментите на хората се обръща и плаче.

"Не заслужавах аплодисментите. После си казах - край. Спрях. И отидох в Солун при най-добрия лекар. Човекът ме оперира и ми каза - "Каквото искаш прави, само никога повече не пуши". И седем години не съм и пробвал. След операцията само пишех и се молих на Господ да ми даде отново шанс да пея. Беше ужасно..." - спомня си той.

Но след лошите му спомени е ред за радостното бъдеще, което го очаква - ще става дядо.

"Много е хубаво да не е голяма възрастта с детето ти, защото с Фики си говорим като приятели, за жени, за песни. Обаче пък на 40 да ти викат "дядо", страшничко е някак... Млад съм си.

Но пък по-голяма от тази радост няма. Ето сега и малкият син и той иска да става певец. Той сам си го избра. Мога да му помогна, но дали ще стане като звезда като Фики, Божа работа. Хората те правят успял, като харесват музиката ти. Като излезеш на сцената, трябва да я пълниш. Иначе си избери друга професия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 6 години
Като, котка е....
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фики спал в едно легло с Азис.. То си му и личи.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де,а кои са тия?
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекьт подчертава че си плаща даньците и пак го плюете до небесата! Аман от жалки твари.
19
1
 
11
 
! Отговори
11 преди 6 години
Кви са тез индийци?
18
0
 
8
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 6 години
....do Dnes .bg ,ne zanimavaite horata s tazi pomia !!!
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руски патриотизъм и шоу от малцинствата - България през 2018, домакин на председателството на ЕС и член на ЕС. Извратен сън ли е това или някаква брутална реалност???
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нима има хора които се интересуват или харесват тези подобия на хомосапиенс? И ако има, какви ли са, полуи//ти или пълни кре///ени?
15
0
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Валя, Валя, защо поне едното лапе не кръсти с българско име, Валя Валя...
14
0
 
19
 
! Отговори
тнт преди 6 години
От тези двамата науката е предоволна. Липсващото звено между човека и *** беше открито!
13
1
 
19
 
! Отговори
панчо преди 6 години
днесбг яко пропадат !!! жълти !!
12
0
 
21
 
! Отговори
game1 преди 6 години
мръсен *** !!
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най после една новина от жизнено важно значение за народа .
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До днес 3Ще ме умориш от смЕх какви били тия от днес водеща медия ха-ха-ха.
9
1
 
11
 
! Отговори
булгар преди 6 години
но комент за такива новини
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката - ромска радост ... бъдещето на България.
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следват го фенките с най древната професия . Не съм чул образовано и хубаво момиче да се занимава с разни чалгаджии .
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фенки или Фанки, щото в майлата ги има много.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Електронно правителство ли?????
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тони Стораро за Фики: Като Роналдо е, следват го фенките!Фенките са страхотни к за да следват това анаболен,нисък и мур гав полуръст.

Спонсорирани публикации