Зодиак: От какъв партньор се нуждаете?

Вижте кои нужди пренебрегвате във връзката
19 фев 2021 20:48, Теодора Драгоева
3
Зодиак: От какъв партньор се нуждаете?
IStockphoto

 Зодиакалните знаци ни дават доста голяма яснота за това каква е нашата индивидуалност, какви са нашите предпочитания, емоционални нужди и очаквания в любовта. Понякога дори ние самите не си даваме сметка за някои от нашите собствени нужди, като не можем да ги дефинираме или осъзнаем ясно. А всъщност една от най-основните причини за отчуждаването на партньорите в една връзка, е именно пренебрегването и незачитането на емоционалните нужди един на друг.

Прочетете какви най-вероятно са емоционалните ви нужди, които очаквате вашият постоянен партньор да задоволи, базирано на вашия собствен зодиакален знак:

Овен
 
Нуждаете се от някого, който може да се справи с емоционалния ви товар от миналото. Човек, който да не ви кара да се чувствате виновни за миналите си грешки и провали. Човек, който да бъде ваша опора и подкрепа, когато се чувствате най-уязвими и ваш основен мотиватор, когато тръгнете да изкачвате нови върхове.
 
Телец
 
Имате нужда от партньор в живота си, на всяко едно ниво. Човек, с когото да имате не само сексуална, но духовна и интелектуална връзка. Човек с когото да можете да проведете разговор, както за глупави, банални и хипотетични ситуации, така и за дълбоки, смислени и важни неща. Човек, който споделя вашата ценностна система.
 
Близнаци
 
Нуждаете се от партньор с лек и ведър характер, който се чувства удобно в собствената си кожа и няма някакви скрити комплекси. Партньор, който да показва своята най-уязвима страна и да не се страхува да пролива сълзи пред вас. Вие имате нужда от емоционално достъпен човек, пред когото да можете да се разкриете.
 
Рак
 
Нуждаете се от партньор, който ще умее да ви изслушва, когато сте разстроени. Човек, който ще коригира и критикува поведението ви, без да спира да ви обича. Половинката ви трябва да бъде не само ваш закрилник и любовник, но и човек, от когото можете да научите много и който да ви помогне да се развиете и усъвършенствате като личност.
 
Лъв
 
Имате нужда от партньор, който ще разговаря с вас по спокоен, зрял начин и никога няма да ви повишава тон, когато не е съгласен с вас. Нуждаете се от човек, който ви цени, уважава и ви се възхищава. Вашата половинка не трябва да ви напряга и изнервя допълнително, когато нещата в професионалния ви живот (или в друга сфера) се объркат.
 
Останалите зодии ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

3
Още от Кино
Между отчуждението и прошката в "Това е само краят на света"?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 седмици
Някой се въэползва от клетия эодиак, за лична облага. И ква му е целта, а и едва ли е на ясно кво прави
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Правилно. Да ме изслушва, но да не ми противоречи. Така. Трябва още да ми носи по 5 бона на месец, хайде да не са пет, 2500 също стигат, да е изпълнителен, да ми помага, да ми осигури спокойствие.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.