В сезона на Рибите - кои черти на зодията объркват хората?

Родените под този знак са сложни характери
23 фев 2022 22:15, Теодора Драгоева
4
В сезона на Рибите - кои черти на зодията объркват хората?
Pixabay

Сезонът на зодия Риби дойде и е време да обърнем специално внимание на последния знак на зодиака, който е и най-сложният от всички. Личностите от тази зодия са изпълнени с противоречия. Те са интуитивни, чувствителни, креативни и безкористни, но също така могат да бъдат студени, мрачни и натоварващи. Определено представителите на Риби могат да бъдат озадачаващи и трудни за разгадаване от околните.

 
Ето и причините за това: 
 
1. Рибите изглеждат деликатни, меки и чувствителни, но люспите им понякога са твърди като стомана
 
Рибите може да са променлив знак (доста са хлъзгави понякога) и наистина са доста адаптивни към околната среда, но в същото време могат да си живеят в свой собствен свят, който да отказват да променят категорично. Понякога те проявяват жестока твърдост и нежелание да се приспособят към промяната, с което често отблъскват хората около себе си. Те уж са нерешителни за повечето неща в живота си, но в същото време определена тяхна позиция е абсолютно непоклатима, което е доста необичайно, нали?
 
2. Има огромно противоречие между сериозния им характер и склонността им да бягат от трудни ситуации
 
Личностите от зодия Риби са мъдри и сериозни като излъчване. На пръв поглед те изглеждат като хора, които ако се сблъскат с трудности, ще ги анализират сериозно и ще се справят зряло. Това обаче не е точно така. Рибите избягват да се вкарват в сложни ситуации, а още по-малко да ги разрешават. Те обичат да плуват по течението и/или да си стоят в зоната на комфорта. Рибите не са рискови натури и мразят да живеят под напрежение. Когато животът им стане по-труден и бурен, те вместо да разрешат проблемите си бързо и смело, са по-склонни да си заровят главата в земята и да изчакат бурята да отмине.
 
3. Трудно е да се разбере, защо свръхпроницателните Риби понякога не забелязват и най-очевидните неща
 
Рибите могат да се досетят, че сте разстроени, без дори да искате да го признаете пред себе си. Те имат силна интуиция и свръхразвито шесто чувство, подобно на това на екстрасенсите. Въпреки това, понякога те могат да не забележат нещо изключително очевидно или по-скоро да си затворят очите за него. Без значение колко намеци им правите и/или колко много се опитвате да им обясните нещата, те може просто да не желаят да ви разберат по конкретна тема. Мнозина вярват, че те правят това умишлено, като вид егоизъм.

4. Те могат да бъдат супер жестоки и подли, въпреки че са толкова чувствителни
 
Още по темата ще откриетев материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 6 месеца
The Fish doesn't thinkThe Fish knows everything
2
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 месеца
съгласен съм с точка четвърта напълно.
1
0
 
3
 
! Отговори
Тираджията преди 6 месеца
Харесвам във тебе само една черта...

Спонсорирани публикации