Според зодията: Кои знаци правят подобрения на външния си вид?

Те са големи фалшификатори
12 май 2022 02:00, Теодора Драгоева
3
Според зодията: Кои знаци правят подобрения на външния си вид?
IStockphoto

Много хора са щастливци и могат да се похвалят с напълно естествена красота. Има и такива, които ще направят каквото е необходимо, за да изглеждат перфектно, дори когато тази визия не им е по рождение. Няма нищо лошо в това човек да направи някои подобрения на външния си вид, ако това ще го избави от комплексите и ще повдигне самочувствието му. Истинският проблем е, че много личности са склонни да лъжат относно красотата си и да се опитват да се преструват, че са напълно естествени, когато не са.

А ето и представителите на кои 4 зодиакални знака са най-склонни да фалшифицират красотата си:
 
Дева (23 август – 22 септември)
 
Девата е перфекционист и именно заради това не би могла да си признае, че има нещо в нея, което не е перфектно. Девите са много суетни и не могат да приемат никакви недостатъци в себе си. Те правят всичко възможно, за да поправят всичко, което възприемат като недостатък във външния си вид. Те биха предпочели да вярвате, че прекрасните им и дълги мигли, гъстата им коса и сочните им устни са им благословия от природата, дори когато е очевидно, че това не е така. Девата ще спори до смъртта си, че по нея „няма изкуствени подобрения“ и че актуалния ѝ външен вид си е напълно естествен.

Везни (23 септември – 22 октомври)
 
Да бъдат стилни и красиви е изключително важно за Везните и те харчат екстравагантно много пари за тази своя цел, свързана с красотата им. Именно този разход изяжда голяма част от бюджета им. Везните имат нарцистична природа и могат да бъдат много самовлюбени. Те често гледат на пластичната хирургия не като на опция, а като на необходимост. Тъй като Везните са доста хладнокръвни, те са невероятни лъжци, когато ги питат за подобренията им, настоявайки, че „визията им си е по рождение“. Везните си мислят, че могат да заблудят другите, но се самозаблуждават – обикновено техните „тайни“ за красота са доста очевидни.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации