Според зодията: Кои искат приятелство преди връзката?

То е предпоставка за здрави отношения
Обновена: 28 апр 2023 15:02 | 28 апр 2023 13:53, Теодора Драгоева
5
Според зодията: Кои искат приятелство преди връзката?
IStockphoto

Изграждайки първо приятелство с обекта на романтичния си интерес, някои хора избягват натиска от излизането по срещи и се фокусират върху опознаването на този човек в по-непринудена и комфортна обстановка. А и по принцип, първият и най-съществен елемент, необходим за изграждането на здрава връзка, е именно приятелството. Така че ако започнете да харесвате някого, по-добре е да се опитате да го опознаете първо като приятел. Така ще имате възможност да разберете важни детайли от неговата личност, които иначе може и да не видите, ако отношенията ви стартират с флирт.

 
Представителите на някои зодиакални знаци предпочитат първо да се сприятелят с някого и чак по-късно да преценят дали искат да преминат от зоната на приятелството към зоната на романтиката. Хората от тези знаци интуитивно знаят, че приятелството би им позволило да опознаят партньора си по-добре без натиска на каквито и да е романтични очаквания.
 
А ето и кои зодии вярват в изграждането на приятелство, преди влизането във връзка:
 
Близнаци
 
Близнаците са общителен знак, който постоянно вярва в създаването на нови приятелства и социални контакти. Така че да стане приятел с някого, преди да започне да флиртува с него, е от решаващо значение за представителя на този въздушен знак. Близнаците искат да се уверят, че потенциалният им бъдещ партньор покрива всичките им изисквания (или почти всички), а и притежава качества и интереси, сходни с неговите. Едва тогава човекът от този знак е готов да задълбочи отношенията си и да започне романтична връзка. Хората от тази зодия много рядко доверяват на някого най-съкровените си чувства и емоции, преди да са го опознали добре. Освен това Близнаците се влюбват по-трудно и обикновено след по-дълго общуване с обекта на интереса си. А и като цяло имат нужда да имат перфектна комуникация с човека, с когото са романтично обвързани, което е гарантирано, ако връзката е започнала като приятелство.
 
 
Дева
 
Тъй като боготворят съвършенството във всичките му форми, Девите мечтаят за връзка, в която да имат гладко, дори перфектно общуване с половинката си. Следователно те предпочитат да станат приятели с обекта на романтичния си интерес в началото, за да видят дали този човек наистина може да бъде техен възможен партньори в живота. Девите мразят драмите и не биха си губили времето с партньор, с когото комуникацията им е твърде сложна и предизвикателна, дори да има страст помежду им. Хората от тази зодия винаги се опитват да опознаят обекта на интереса си на едно по-автентично ниво, за да определят предварително дали целите им за живота съвпадат и дали ценностите им са съвместими. Ето защо те често първо се сприятеляват с човека, когото харесват и на по-късен етап започват да флиртуват с него.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Умните хора!
4
0
 
1
 
! Отговори
Другото момиче преди 11 месеца
по настояване на близките си се омъжи за сина на тяхно приятелско семейство.Тя харесваше младежа.Но после разбра за негова физическа особеност, която няма как да се коригира по медицински път.Раздели се с него въпреки негодуванието на свекървата. Няма да обяснявам какво точно не му е наред на онзи млад човек, но има неща, които не бива да се крият и после да се установят чак след сватбата.Но ето че и в наше време се случва.Така че нека да си помислят пуриртаните, които са против предбрачния секс
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Разумно е и да имат интимна физическа връзка преди да сключат брак, за да разберат дали имат съвместимост в това отношение.Много хора няма да одобрят това.Но лично познавам две двойки,които бързо се разделиха точно по тази причина.В единия случай момичето не беше имало никакви подобни контакти преди брака и явно е живяла с някакви романтични представи.След сватбата установи, че не може да търпи физически ласки с мъжа си.Разведоха се бързо.Днес си е съвсем нормална жена с друг мъж. Другото момиче
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Добре е да бъдат и приятели, защото страстта постепенно се уталожва и какво ще правиш после цял живот, ако не чувстваш мъжа си или жена си и като приятел? Цял живот ще се дабнат, ще се стараят единият да надхитри другия, няма да си имат пълно доверие, а това означава, у дома си да нямаш спокойствие.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Простотии. Или се влюбваш или сте приятели. Звездите ви ги говорят.

Спонсорирани публикации