Радев успокои: Токът за бита без промяна до Нова година

Щяло да има механизми, които да защитят максимално хората
147
Радев успокои: Токът за бита без промяна до Нова година
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Българските граждани са защитени от повишаване на цените на тока до Нова година, заяви в Перник президентът и кандидат за втори мандат Румен Радев, цитиран от БТА.

По думите му това се дължи на голямото предимство, че населението не е на свободния, а на регулирания пазар. Радев съобщи, че в четвъртък ще пътува за Брюксел, където ще се състои Съвет на ЕС по проблемите на кризата в енергетиката.

Още по темата

Президентът посочи, че при актуализацията на бюджета е заложено повишаване на компенсациите за енергийно бедните и те вече се получават от хората. Радев каза също, че се работи по въвеждане на механизми, които да защитят максимално българските граждани, когато регулаторът започне промяна на цените от Нова година.

Ваксините са единствената защита, с която разполагаме в момента, заяви в коментар Радев, относно ситуацията с коронавируса. По думите му, това се доказвало непрекъснато от всички статистики. Той подчерта, че държавите, които са напреднали с ваксинацията, се отварят, докато ние се затваряме.

Президентът сподели, че мерки срещу заразата се вземат непрекъснато и призова гражданите да бъдат отговорни и да мислят за близките си. "Животът е дар и не бива да го залагаме безразсъдно", заяви Радев. Той уточни, че се е ваксинирал.

 


147
Още по темата: токРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
Sabrina преди 1 месец
До Радев:Ти ако наистина си Президент Радев Щеше Да се изразиш по като някой професор да напишеш поне 5-6 реда, а не ред и половина пък и за какво му е на Президента да пише коментар в някакъв си сайт хахаха кой ще ти се върже я не ни прави на маймуни хлапе.
134
1
 
3
 
! Отговори
Радев: преди 1 месец
Цената на тока ще е без промяна до избирането ми за втори мандат, после .... ще видим.
133
3
 
1
 
! Отговори
Агент преди 1 месец
Мутрите на Бай *** пак се развилняха,спокойно на 14.11 отново ще продухате супата.
132
2
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Математическа теорема: Всички военни са пpocти. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от пpocти елементи. Теоремата е доказана.
131
4
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
РАДЕВ Е ПРЕДАТЕЛ!!!ТОЙ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТ,А ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН!!!
130
2
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НИ Е ОСТАВЕНА В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ БЕЗ ПОЛИЦИЯ,БЕЗ РЕД И КОНТРОЛ?!ТА НИЕ СМЕ НАЙ-ПРОПАДНАЛАТА ДЪРЖАВА!
129
3
 
14
 
! Отговори
Сега не преди 1 месец
ноооооо след Нова година, всичко което се сетите....Тотални безобразници....Най-добре на връх Нова година с наздравицата, да си признаете слугинажа пред САЩ /ЕС и че сте ни предали, затова да побързаме да умираме или каквото се сетим, че да се настанят КЛОНИНГИТЕ НА СЛЕДВАЩОТО СТОЛЕТИЕ.....Зле сте си направили сметките!!!!!!
128
1
 
19
 
! Отговори
Магелан преди 1 месец
Шок и ужас.Е не е истина.Този намкйорин и мафиот няма ли да се спре най после и да се скрие някъде хората да не го гледат вече?ЧОбикаля някакви махали и паланки да си прави бияр но и там вече не го искат и го гонят с камъни да го трепят.
127
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това го знаем ,как ще е догодина гн радев
126
1
 
21
 
! Отговори
Ток скъпо преди 1 месец
Спокойно РадеФ шъ ви оправи озаде
125
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
А бе защо трябва да се бърза за парламент и правителство , има още доста неща за досъсипване , сега сме на средата на пътя и към края ще лъсне гъ-а на май-му-ната, сега по смъртност сме на първо място в Европа и света, а по всичко друго ще бъдем на последно . Булевардните талибани с черните чували и ковчезите ни докараха до тук.
124
2
 
31
 
! Отговори
Умниците преди 1 месец
Гласувайте пак за чалгарите и ония платените с доматите.Сега никой да не реве!
123
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До радевщина в действиеабе простъо,поне мисли за народа ,а не е крадлив кат оная ТИКВА
122
2
 
17
 
! Отговори
Майкъл преди 1 месец
Кой беше този?
121
2
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИ, ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПОДЛЕЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!!!
120
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи от потребителите енергийни помощи ще има само за римляните, а останалите щеги спонсориране отново с актуализирани помощи. Всички други видове помощи също им се актуализират, Ай ски тир бе бок луци.А работещите българи да умират в мизерия а?
119
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе кауне - с една дума докатио те преизберат - тока нема да мърда .После - яко ! Кво ти пука , нали твоя ток гхо плащам аз .
118
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев, утече у канала с тоя здрвен министър
117
2
 
34
 
! Отговори
Бъгчо преди 1 месец
Т.е. до изборитепосле - голямата секира
116
5
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
БЪЛГАРИЯ НЕ Е НИКАКВА ДЪРЖАВА!ТУК НЯМА НИКАКВИ ПОЛИТИЦИ,А ИМА САМО ЕДНИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!ТЕ НАПРАВИХА ОТ НАРОДА НИ ЕДНО НИЩО,МОРАЛНО ГО РАЗЛОЖИХА!!!В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗАКОНИ И НЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА!ТУК ВЪРЛУВАТ ЛЪЖИТЕ,КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА!