Социалист с оценка: "Зеленият сертификат" ни раздели

Здравната система не е подготвена, смята Владимир Маринов
Обновена: 27 окт 2021 22:21 | 27 окт 2021 22:20, Красимир Ангелов
38

"Зеленият сертификат" раздели обществото ни. Подходът не беше правилен. Обществото трябваше да бъде подготвено. Ние знаехме какво ни очакваше", заяви Владимир Маринов от "БСП за България" в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му голямата смъртност у нас е породена от това, че здравната ни система не е подготвена да поеме такива кризи.

Още по темата
"Служебният кабинет свърши доста добри неща, но ще продължава да носи критики, докато такива хора като министър Кацаров продължават да бъдат начело", заяви социалистът.  

Той коментира и казусът с назначаването на Кирил Петков за служебен министър на икономиката.

"По-важният въпрос е поведението на г-н Петков. Едва ли можем да обвиним президента, че не е изпълнил функциите си и е трябвало да прави разследване кой лъже в подписаните декларации и кой не. За невярна информация в декларацията се носи наказателна отговорност. Ако допуснем, че г-н Радев не е знаел, то Кирил Петков е знаел със сигурност", посочи Маринов.

Според него няма как Петков да не се е информирал предварително кое трябва да знае, както и кое е вярно и кое не. "При него лъжата е хронична. Той не е излъгал само в тази декларация", подчерта социалистът.

Маринов каза, че "БСП за България" е стабилна, предсказуема и прозрачна политическа формация.

"Ние бяхме тези, които не поставихме нито веднъж въпроса за постове. Тези, които не поставихме условия преди да се договорим за политики. Недоумявам защо, когато стигаме до единомислие в политиките, като опре въпросът до постове, и стават скандалите", заяви събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му от "БСП за България" са показали на обществото, че могат да водят диалог с всеки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде стига разисквания на тема зелен сертификат! В цяла Европа той се използва, в САЩ това е официален документ и 80% от жителите го имат, но вие от ГЕРБ и антиваксърите ритате ожесточено срещу него! В САЩ на децата от 5 до 11 години ще им поставят инжекции със серуми на Пфайзер и Модерна, а вие гърмите в медиите и сайтовете, че ще се вдигнете на протести! Искате да уморите сума ти хора! Това ли ви е желанието? Забравяте,че доста хора от вашия електорат са с ниско образование и те ще загазят.
27
0
 
0
 
! Отговори
ПППП- Е НАДУВКА... преди 2 години
БРОЙТЕ КВИТАНЦИИТЕ В КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!!!!!ОТРАЗЕТЕ РЕЗУЛТАТА ОТ БРОЕНЕТО В ПРОТОКОЛА И СИ ВЗЕМЕТЕ КОПИЕ!!САМО ТОВА Е ГАРАНЦИЯТА ЗА "ЧЕСТНИ ИЗБОРИ"---ДРУГОТО Е МЕНТАК И ДАЛАВЕРА!
26
0
 
4
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Възрастните в едно семейство са ваксинрани, а младите не са.Сега баща и син не могат да отидат заедно на кино, но могат да гледат филми вкъщи.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие в коя воденица наливате вода. Вчера конституционните съдии внесоха своята лепта срещу президента, обявявайки своето решение за незаконност на лице с. двойно гражданство да бъде министър. Чунким хората не знаят, че шестима от тези съдии са избрани от МС, т.е. от Боце от Банкя. Сега вие от върхушката на БСП дадохте своя принос срещу президента, когото К.Нинова ненавижда. Да се надяваме, че обикновените лленове на БСП няма да тръгнат подир вас. Г-жо Нинова, вие съсипахте БСП! Като Изотимпекс!
24
2
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Прав е човекът. Само *** Нинова може да ни обедини. И да махне сертификатите и мерките. И без това не работят.
23
2
 
3
 
! Отговори
Доктор преди 2 години
Не сертификата , байно комунистически ! Не сертификата , а миризливите зелени чорапи на Фигуранта ! Омирисаха цяла България и Европа !! Такъв срам България не е изживявала през цялата си история !!!
22
7
 
5
 
! Отговори
Сосидж преди 2 години
Не ни е разделил. Просто показа кои са антиваксъри, *** или с други думи- изкара на показ липсата на образование.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В екип с хора със зелен сертификат и такива без ще тестват само тези без, въпреки че всеки един може да заразява. Т.е. който има лист, има повече права от мен, без задължения. Върнахме се векове назад, а свободата остава само в стиховете.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" Небесно кафяв сертификат " ще Ни "обедини" отново . НАРОДА ако гласува масово , след изборите няма да има никакви сертификати и мерките срещу КОРОНАВИРУСА ще се спазват стриктно .
19
3
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Социалист?Грешка в правописа сте допуснали,правилното е Цоциалист.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разделихме се през 1989 година на дебеловрати демократи бизнесмени и политици и останалите.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антимутрите се карат, мутрите печелят. За последните 12 години не разбрахте ли, че няма по-лошо за България от управлението на мутрите?
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ни е разделил бе? Това че насилиха хората да се ваксинират, не значи че са го направили с убеденост. Просто на някои им поставиха въпроса ребром за да запазят работата си. Нацистка политика с нацистки методи. Всички сме заедно срещу диктатурата. Това че 5 платени майки кимат в такт с Кацаров и 2 охлюва говорят от името на бизнеса, не значи че са ни питали за мнението. Още по-малко пък значи че ще се съобразим с техните думи. Единни сме. Не на сертификата! Не на задължителната ваксинация!
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не зеления сертификат, а преврата от 9 септеври раздели нацията и бавно и сигурно унищожава България. Проблема на социалистите е че не желаят да си признаят вината за това и продължават нагло да твърдят че вината ги поемат само с мезета.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, а Бойко Добриот нищо не затваряше, а само къртеше пейките по парковете. Чалготеките си работеха на макс, а Ричи Мазния врът кале гю бе ци с тлъстюгата Сачева.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бършете си дебелите г......зове с тези сертификати!
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички ведно с главният санитарен инспектор, съветниците на мин.здрав.,министрите,Радев,всички на бунището на историята!И нека всеки помни и разказва на деца и внуци, какво е било в държавата,по време на думокрацията!Потъпкване на основни човешки права- на труд, на свободно придвижване,на избор да или против ваксини,стъкмени от вчера за днес и принуда да се ваксинират млади родители че няма да вземат децата им в детска градина.....
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Раздели ни не зеления сертификат, а бруталната употреба на Пандемията за политически цели. Сегашните управници буквално се гавреха с предните и техните опити да управляват пандемията с което внесоха огромно недоверие в и без това податливия на конспиративни теории народ и резултата е налице - вода газим а измираме от жажда.. Това което ни причиниха определени политици ще го платим с камари от трупове..
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Догодина от Шипка ще видим кой какви врели некипели ще ги плещи има ли вирусче, нема ли?Дано да да в историята на самото дъно на историята жалките две служебни правителства на мистър Радев!С дълбоко съжаление признавам,че имах доверие и избрах да гласувам за него но добрече идва все пак края на една лъжа!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тролчетата на Чорапа вият на умряло... Ха-ха-ха!