Кирил Петков: Румен Радев е президентът, с който ще продължи промяната

Според него Радев е правилният избор за България
Обновена: 21 ное 2021 20:35 | 21 ное 2021 20:34, Нели Христова
86
Кирил Петков: Румен Радев е президентът, с който ще продължи промяната
Снимка: БГНЕС

Румен Радев е президентът, с който ще продължи промяната. Това заяви Кирил Петков - лидер на едноименната партия, която спечели парламентарните избори миналата седмица. Той съобщи още, че процесът по съставянето на правителство върви прозрачно и диалогично.

Президентът Румен Радев е най-правилният избор за България, смята Кирил Петков, цитиран от БНР.

По-рано днес, когато упражни правото си на глас в президентските избори, той коментира и преговорите по съставянето на кабинет. Вече са сформирани 18 преговарящи екипа по ключовите приоритети, по които ще се търси съгласие.

„Много се надявам, че ще постигаме диалогични разговори, за да видим кои са нашите общи идеи в стратегиите. За разликите ще обсъдим също. Цялата българска общественост ще може да има пълния достъп до информация как се водят преговорите. Всичко ще бъде излъчено онлайн и се надявам, че тази прозрачност ще даде и допълнителна диалогичност между страните“.

При съставянето на правителство няма да се гонят срокове на всяка цена.

Целта ще са конструктивни, детайлни преговори, които да изключат конфликти между партньорите впоследствие, заяви още Кирил Петков и подчерта, че България е активен и силен член на ЕС с натовска ориентация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
2
 
! Отговори
кирилче преди 2 години
НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ не иска нато и ес!
75
0
 
4
 
! Отговори
Да да преди 2 години
До Анонимен 69 И за задължителната ваксинация му кажи също.
74
0
 
5
 
! Отговори
Цитат преди 2 години
И кое ще променят ?Дали ще посегнат на лекарската ммафия, или на застрахователите, или на строителната мафия или...само ще уволнят ключови длъжности и ще си назначат техни хора които да вкарат техни фирми , които да печелят обществените поръчки...този филм сме го гледали вече !! *** народ сме си !
73
1
 
5
 
! Отговори
Златка преди 2 години
До АнонименКакво толкова странно има , че киро канадеца подкрепя Радев социалиста.ти сам го каза, киро от канада, ами в канада какъв е режима в момента?? Пулен абсолютен социализъм! Виж само канадците как ревът от социалиста/комунист Трюдо! Отворете си очите и вижте , че демокрацията всъщност е социал демокрация, т.е. Социална - социализъм клоняща към комунизъм. Каква е демокрацията в германия?франция?англия?дори и САЩ е в ръцете на СОЦИАЛдемократи! А вие си мислете, че живеете в свобода!
72
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Благодарности на Министър Рашков за налагането на Законите и Конституцията,за смелостта му да се опълчи на некоректното поведение на Турската държава,обслужваща откровенни крадци и мафиоти,България винаги и била почтен съсед и партньор...няма да позволим повече вреди нанасяни ни от "приятели"...нима Давид...Почтенност г-н Ердоган!лъжат ви и ви използват...ние не сме ваши врагове!
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяна от тия момчета не очаквам никаква. Очаквам поредния завой към Москва и като следствие поредната катастрофа.
70
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков...
69
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Гадовехаха...боко копира виденовата зима...не чел бедният болен...500 години ни клаха като животни приятелите му,и сме тук...и не мразим,ще платим цената...боко заложи капаните с инфлацията с тока...,имаме толкова много калинки в толкова много налагащи рестрикции и обслужващи мафията,обслужващи чужди интереси...на минимаона...ама ние им плащаме...а гласуват за...аз ви давам...аз съм влстта крещеш доганя...аз преразпределям...е България ще ви съди...няма САЩ...няма ЕС...
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил западния, харвардеца, канадеца, десния подкрепя Румен руския, левия, бесепара, социалиста, масона. Някой да ми обясни какво става в тази България.
67
0
 
5
 
! Отговори
честито преди 2 години
кирето , строителя на най голямата политическа и финансова пирамида у нас . анжел пасти да яде с неговото градче на мечтите .
66
2
 
7
 
! Отговори
Петър Славов преди 2 години
Търчета да купувате гумени ботуши с големи грайфери докато не са ги разграбили! Щото сега като текнат меда и маслото по улиците да не се пързаляте с маратонките
65
1
 
3
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
Кога НАТО и ЕС казаха че Крим е руски. Или Киро Лъжата лъже за натовската и европейска ориентация?
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом няма да премахнат зеления сертификат ще трябва да раздадат на всички дългосрочен по стандарт с/у които издават сертификатите с/у сертификатите преди обвързани с тях по видове назначения и приложения с обявени за целта използвания по предназначения и значения за сертифициране на материални по вид,род материя на съществуване как образувания единични и многомерни по характеристики изградени по начин-естествен,изкуствен с качества в срок предназначени с разпространение по услуги за стокооборот.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти внимавай само накъде ще избие тази промяна! Ако пресечеш корупцията и оправиш икономиката, добре. Но ако ни натресеш гей бракове, *** идеология, ядрени бази по Черноморието и предадеш Македония, ще свършиш много зле.
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След изборите днес предстои ново управление нановия стар президент и Кирчо плюс Кокорчо.....Ние този филм сме го гледали през 1996г,сегапредстои младите да видят как управлява най-старата партия в Бг плюс новите, които щепродължат промяната!Остана да добавя:Боже пази България!
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще кажа....и Кирил Петков има деца, и то 3! Не са те виновни - ноооооо.....те ще изядат пешкира някой ден от мафиите!
60
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да наистина защо Кирил Петков предлага за министри все милионери с частни фирми?! Много интересно?! Защо не предложи един професор от СУ, който едва свързва двата края с някаква заплата от 900 лв?! Ами ми слага милиардери, та и министерски пари да лапат?!
59
2
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
64...Няма да го премахнат.Даже очаквай задължително ваксиниране!
58
2
 
14
 
! Отговори
Честито преди 2 години
Пожелавам ви да премахнете зеления сертификат.
57
2
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Само умствено ограничените и троловете пропускат ПП ВЪЗРАЖДАНЕ!