Ваня Григорова: Повече средства за социални услуги в София

Първо ще прегледам концесиите
4 окт 2023 11:36, Стела Стоянова
90
Ваня Григорова: Повече средства за социални услуги в София
Снимка БГНЕС

„В София трябва да има повече средства за социални услуги, детски градини, училища и неразбити улици“, заяви за БГНЕС кандидатът за кмет на София, издигната от БСП и Обединена Левица, Ваня Григорова.

Като задача номер едно Ваня Григорова си поставя да бъде извършен преглед на съществуващите договори за аутсорсинг и преодаването на концесии.

„Ще видим дали фирмите-концесионери изпълняват договорите си коректно и ако не го правят, ние да върнем услугата, която те извършват в компетенцията на публичните дружества“, каза още кандидатът за кмет на столицата.

Григорова поясни, че всички дейности, които могат да се извършват от общински дружества, трябва да бъдат именно под тяхното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Демек повече пари за мингянете
60
0
 
1
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 месеца
В БГ няма профсъюзи, има казионни политически парцали и изтривалки. Ако българите имат акъл поне за 5 стотинки трябва да напуснат тези жалки подобия на синдикати и въобще да не гласуват за лидерите им на политически и въобще избори. Някой помни ли БГ синдикатите да са организирали стачка за защита правата на работниците от кой да е сектор. Аз не помня такова нещо. Но за политическо театро и локуми са първи. И тая тьотка някой да и обясни, че за социала трябват пари и някой трябва да ги заработи.
59
0
 
3
 
! Отговори
България утре преди 6 месеца
Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !
58
1
 
4
 
! Отговори
НЕ Ваня Григорова преди 6 месеца
НЕ БСП !
57
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Таз е супер неприятна!
56
0
 
4
 
! Отговори
За прятните муцунки преди 6 месеца
Наистина вие татаро-печенези (така какта ви наричат македонците),сте много глупави и кухи.Защо не вземете по-обстойно да проверите биографията на тази лисичкаГригорова и да видите че тя се е пръкнала от същото котило, от което сапроизлезли Кирчо и Кокорчо.Тази въртиопашка от 2013 година е била на щат в Oтворено общество и е смукала от паричките на чичко Сорос.Направите ли я кметица, набързо ще се присъедини към "сглобката"и ще ви "плюе"" на суратите, както Боко, Делянчо,Пинокио и Кирчо !
55
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Странни са ми коментарите тук. Ваня Григорова е много приятна и симпатична, прилича си на българка, не ме интересува произхода й, след като има мозък и съвест. Понякога прекалява, но не е отвратителна като много други. Няма минало на крадец, измамник, слагач. Постигнала е всичко само със собствени усилия. Ако беше в Америка, досега да е направила кариера, там обичат такива истории, би трябвало и бг гражданинът да ги обича, защото нали мрази поставените лица, ама бг е злобен и завистлив, не може
54
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
застрояването е осн задача на всеки кмет стига вече съсипахте ни живота нямамесветлина и въздух защо трябва всички да доидат в софия шум прах каруцикучета липса на паркинги тротоарите се разбиха от тях софия е моргата на стариколи в общините е ад
53
4
 
6
 
! Отговори
видинчанин преди 6 месеца
Е,сега ако си изберете кмет от БСП ще видите как живеем във Видин!Ще има да ви казват-ето ви там тези 300 лева и работете.Ако ли не-вън!
52
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вили Лилков = Истинската София
51
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Поредният ляв дефект, който иска властта, за да намаже.
50
5
 
8
 
! Отговори
Грую преди 6 месеца
Кукло, ти какво разбираш въобще от градоустройство или просто искаш да си в играта?
49
12
 
6
 
! Отговори
Дени преди 6 месеца
Единствената адекватна фигура на политическия хоризонт в момента ,лошото е че я подкрепиха бсп.
48
10
 
4
 
! Отговори
Злото джудже преди 6 месеца
Балотажа е Ваня с/у Терзиев. Ваня е истинския кандидат на герб не хекимянчо. гответе се за софийска коалиция герб-бспи така занапред.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Нане - Мечтай си. За мечти пари не искат.
46
2
 
6
 
! Отговори
Ко шъ рече туй? преди 6 месеца
Тази като казва "социални услуги", какво има предвид?
45
1
 
6
 
! Отговори
Мая замая преди 6 месеца
Никога не съм можела да се усмихвам, аз се зъбя само когато лапкам !
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 50. Мая има 100 кила ботокс, глей че вече не може да се усмихва
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мая изглежда по-млада от Ваня. Защо така?
42
4
 
8
 
! Отговори
Ганя вригорова преди 6 месеца
С Газа напред съм постигнала много, но кмет едва ли ще стана ! Виж за депутат съм готова да те представлявам като част от овцеството.!.