Неизвестен англичанин е новият Джеймс Бонд

Даниел Крейг, на 37, е най-малко известният актьор, който ще бъде Джеймс Бонд
7 апр 2005 11:15,
Неизвестен англичанин е новият Джеймс Бонд
Даниел Крейг- новият Джеймс Бонд

Английският актьор Даниел Крейг ще пресъздаде световно известният таен агент Джеймс Бонд в предстоящите три филма от поредицата, съобщи Tialoto.bg. Крейг поема щафетата от ирландеца Пиърс Броснан.

Крейг трябва да подпише договора си с продуцентската къща Eon Productions през следващата седмица.

Всички от Eon Productions знаят, че Крейг е новият агент 007. В момента актьорът разглежда договора с адвокатите си. Все пак това е десетгодишен ангажимент, но актьорът е потвърдил, че ще приеме предложението.

Ако може да се вярва на информацията, публикувана в британския вестник „Сън“ и Даниел Крейг изиграе ролята, той ще бъде шестият актьор, който ще влезе в ролята на агента от романите на Йън Флеминг. До сега Джеймс Бонд са били Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън и Пиърс Броснан.

37-годишният Даниел Крейг е най-малко известният актьор, който ще бъде Джеймс Бонд. В последните няколко месеца имаше много спекулации по темата за „наследника“ на Пиърс Броснан. Бяха спрягани имената на Джъд Лоу, Юън Макгрегър, Ерик Бана, Хю Джакман, Клив Оуен.

Даниел Крейг е известен с участието си в „Лара Крофт: Томб рейдър“, където играе Алекс Уест, както и с връзката си с манекенката Кейт Мос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание