Роджър Мур обичал да се снима в кревата

84-годишният актьор призна, че броят на любовните сцени винаги са му се стрували недостатъчни
18 яну 2012 12:58, Петя Славова
4
Роджър Мур обичал да се снима в кревата
Снимка: Reuters

Роджър Мур обичал да се снима в любовни сцени в кревата, докато изпълнявал ролята на Джеймс Бонд, и искал да участва в повече подобни сцени на големия екран, съобщи Контактмюзик.

84-годишният актьор се е превъплътил в ролята на агент 007 в 7 филма от поредицата между 1973 и 1985 г. Той искал да е в интимна близост с повече актриси, снимали се в тези филми.

"Креватните сцени винаги са ми допадали, но имах чувството, че броят им е недостатъчен, разкри сър Роджър Мур пред сп. "Хелоу!". Приятно бе да изпълнявам главната роля, но установих, че е трудно да накараш хората да повярват, че Бонд е шпионин и същевременно е познат на барманите в целия свят."

Актьорът не съжалява, че вече не изпълнява ролята на секретния агент на служба на Нейно Величество, макар че сега рядко е канен на прослушване. Ние, възрастните актьори не се пенсионираме - телефонът просто престава да звъни, поясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
ппанцхо преди 12 години
na 84 е тая гад и сигурно още гони мацките.Наскоро четох,че и Мистър *** бил жив на 95-герой на труда в Албания(без майтап).тея дърти *** са големи мъжкари.Браво и на набора им Шон Конъри-сигурно още смуче уиски и се обажда на оная -жената на Майкъл Дъглас...: )))
3
1
 
1
 
! Отговори
Шон Конъри преди 12 години
Най-добрият Бонд.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е, някога е бил млад, все пак джеймс бонд...
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя агнето му зад него блей