Актьорите от "Последните джедаи" ни обещаха напрежение

Приключението, на което отиват, ще разкрие "мистериите на Силата"
16
Актьорите от "Последните джедаи" ни обещаха напрежение
Снимка: БТА

Филмът "Междузвездни войни: Последните джедаи" ще излезе по кината в средата на декември и звездите от него разкриха на феновете някои детайли, предаде ДПА.

"Най-важното е, че ние се опитваме да създадем усещането за филм от поредицата "Междузвездни войни". Това означава, че има напрежение", каза режисьорът Райън Джонсън на пресконференция в Лос Анджелис.

"Но означава и че ще Ви накара да поискате да изтичате в двора, да вземете космическите си играчки и да ги пуснете да летят наоколо", добави той.

Актьорът Джон Бойега, който играе ролята на Фин, каза, че във филма "се случват много неща".

"Гледах го веднъж и първото нещо, което пожелах, е да го гледам отново заради количеството информация в него", поясни звездата.

Действието във филма "Последните джедаи" се развива след случващото се в "Силата се пробужда" от 2015 г. Люк Скайуокър (Марк Хамил) отвежда Рей (Дейзи Ридли), Фин (Джон Бойега) и Поу (Оскар Айзък) на приключение, което ще "разкрие мистериите на Силата и тайните на миналото", както обещават от компания "Лукасфилм".

Марк Хамил не отговори на въпроси на пресконференцията за това как се развиват отношенията между неговия герой и Рей.

"Мога да ви обещая, че участието ми е двойно по-голямо, отколкото беше в предходната част", пошегува се актьорът, който се появи за кратко в края на миналия филм.

Покойната актриса Кари Фишър също ще участва в "Последните джедаи". Сцените с нея са били заснети преди декември 2016 г., когато тя почина от инфаркт по време на полет от Лондон до Лос Анджелис. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Luk i am your father твърде наивно
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идеята като цяло е изчерпана, но по мое лично мнение, което не налагам, а просто споделям, смятам че всяка нова серия носи по нещо за всеки, разбира се хората които сме гледали още първите серии на премиера в старите кина като Сердика, чувстваме някаква носталгия и обида, но в никакъв случай няма да пропусна и този епизод, ефектите са зашеметяващи, има легендарни герои които са починали, но с възможностите на технологиите можем пак да им се порадваме. С две думи изтъркано, ама лъскаво
8
1
 
11
 
! Отговори
до анонимен 6 преди 6 години
Като си спрял да гледаш филмите след "Невидима заплаха" от къде знаеш, че са епизодите са подигравка със зрителите? А?
7
4
 
4
 
! Отговори
SITH RAGE преди 6 години
Д(р)исни пикчърс ентъртейнмънт.... Това изчерпва всичко по темата.
6
5
 
18
 
! Отговори
Междузвездни войни преди 6 години
Междузвездни войни свършиха с шесте си серии. Нескопосаните опити да се печели на гърба на стара слава, не прави тези филми, рекламирани като част от поредицата, наистина част от поредицата Междузвездни войни.
5
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинските почитатели на Междузвездни войни спряхме да гледаме тази поредица още когато Дарт Вейдър беше малко русо момченце. Последвалите "епизоди" са подигравка със зрителите. Ако ще 20 епизода да снимат - няма да се гледа, това вече не е същия филм а режисьорска маст-тур-бация.
4
2
 
12
 
! Отговори
Пак Джедай преди 6 години
Явно всеки *** може да стане свръх герой, новата стара Американска мечта. То и Форест Гъмп май е достатъчен.
3
2
 
23
 
! Отговори
PodliuS преди 6 години
Колегата от коментар 1 напълно е изчерпал темата. Нямам какво да добавя....а забравих - чур за дисни :)
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Джордж ЛукасЧакай да видиш как главната героиня ще пердаши лошите.
1
4
 
39
 
! Отговори
Джордж Лукас преди 6 години
Афроамерикански хигенист, най-вероятно гей, странно как клонинг на Джанго Фет, недокосвал светлинен меч за малко не преби ситски лорд. Абе тия ако си мислят че с подобни изявления ще омилостивят истинските фенове да изтърпят още една подобна глупост, жестоко се лъжат.