Да се заиграеш с времето

Мич Албом с роман за изобретателя на първия часовник
10 яну 2014 22:06, Петя Славова
0
Да се заиграеш с времето
Снимка: Кибеа

 Кой е "Човекът, който измерваше времето" ни разказва Мич Албом - писател, драматург и сценарист, автор на седем книги, сред които "Вторници с Мори". Първият му роман, Пет срещи в рая, веднага оглавява класацията на Ню Йорк Таймс, както и вторият му роман. Още един ден и най-новата му творба, Имай вяра. И по четирите книги са направени телевизионни филми.
Албом е автор на рубрика и радио водещ, както и основател на седем благотворителни организации в Детройт и Хаити, където ръководи сиропиталище.

"Човекът, който измерваше времето" е притча за първия човек на земята, комуто е хрумнало да брои часовете. Човекът, превърнал се в Бащата на времето.

В най-новата художествена творба на Мич Албом изобретателят на първия часовник на света е наказан, защото се е опитал да измери най-големия дар от Бога. Осъден е да живее векове в пещера и да слуша гласовете на всички хора, живели след него, които искат повече дни или повече години.

Накрая, с почти разбита душа, Бащата на времето получава свобода заедно с вълшебен пясъчен часовник и мисия: шанс за изкупление, като научи двама души на истинското значение на времето.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари