"Тара & Аз" - за любовта към животните и хората

Иво Тодоров представя новата си книга
10 юни 2020 17:07, Александър Попов
0
"Тара & Аз" - за любовта към животните и хората
Само този, който е гледал или гледа вкъщи куче или котка, знае как животните стават част от семейството и грижата за тях ни променя, правейки ни по-отговорни и отдадени – и към тях, и към любимите ни хора. 
 
Истории за много радостни моменти и пакости разказва в новата си книга "Тара & Аз" журналистът и писател Иво Тодоров. 
 
Романът, издание на "Лексикон", излезе само няколко дни преди вирусът да затвори целия свят. Затова авторът отложи представянето за по-добри времена. И това ще се случи на 7 юли от 18.30 ч. на откритата лятна сцена на театър "София".
 
За премиерата Иво Тодоров е поканил много свои приятели известни личности, занимаващи се с изкуство, които имат домашни любимци.
  
"Казват, че кучето е сърце, обвито в козина. И когато в живота ти влезе едно малко паленце, готово да прави всякакви бели и лудории, за които не си и подозирал, в началото му се ядосваш. После – полагайки ден след ден грижи за отглеждането му, разбираш, че дори когато му се ядосваш, то е защото те е грижа за него. И един ден – най-неочаквано за тебе самия, си даваш сметка, че го обичаш", споделя авторът.
 
Тара е героиня на няколко видеоклипа и филми, които е снимал Иво Тодоров. Тя и нейни приятели – кучета от центъра на София, предимно прибрани от улицата или осиновени от приют, станаха част от няколко фотоизложби за комуникацията между хората и животните. 
 
Преди една година Тара отиде да тича по небесните поляни, малко преди авторът да завърши книгата си. 

0
Още по темата: Иво Тодоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари