Задължителна ваксина в Саудитска Арабия за отиване на работа

Това ще важи и за частния, и за публичния сектор
7 май 2021 16:24, Елка Василева
61
 Задължителна ваксина в Саудитска Арабия за отиване на работа
Снимка: архив, БГНЕС

Саудитските власти съобщиха, че ваксинацията срещу COVID-19 ще бъде задължителна за всеки служител, за да отиде на работното си място. Целта е да се ограничи разпространението на коронавируса, предаде ДПА.

Още по темата

Саудитската държавна осведомителна агенция СПА съобщи, като се позова на министерството на човешките ресурси, че ваксинацията ще бъде "задължително условие" за заетите в частния и публичния сектор, за да отидеш на работа. Министерството каза, че скоро ще изясни процедурите в този случай и откога ще се прилагат.

В богатата на петрол Саудитска Арабия живеят много чужденци.

Досега там са отчетени над 423 000 коронавирусни инфекции, които са довели до 7032 смъртни случая.

/БТА/

 


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
4
 
! Отговори
До Богомил преди 1 месец
Кого лъжеш,а ? Я, питай жена си пак? БЦЖ и хепатит Б ваксини се бият задължително на новородените още на 2-ия ден. Не му били ваксинирани децата? Само неродените още...
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
W. Какъв здравен министър,психо?Да не са те изтървали от Карлуково!?Следващият,след новите избори следва да се погрижи такива като теб да бъдат затворени до пълно излекуване.
56
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А нашите работодатели не спазват заповедите на здравния министър и набутаха всички служители на работа, а не 50 %, както е записано и работа от вкъщи. Те на своя глава и прескачайки закона ще тръгнат хората отново. От 250 човека има 60 ваксинирани и вече нямало страшно, къде са проверяващите.
55
1
 
1
 
! Отговори
КОВИТО..ШАШ ЗА БСП преди 1 месец
КАТО НЕМА КОВИ ЩО И РУСНАЦИТЕ ЯКО СЕ....БОЦКАТ
54
4
 
16
 
! Отговори
славянин преди 1 месец
Доколкото знам Нюрнбергския кодекс не е отменян!? Граждани на държава, която ги принуждава без тяхно съгласие на каквито и да е медицински експерименти, (а ваксинацията е експеримент) имат всички права да я съдят в международен съд!
53
0
 
5
 
! Отговори
СУПЕР! преди 1 месец
Ще си работя дистанционно!
52
1
 
2
 
! Отговори
Киро Х преди 1 месец
арабите пак се подиграват на омразния кафур.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То пък там щото някой ходи на работа при толкова петрол ;)))
50
3
 
7
 
! Отговори
Богомил преди 1 месец
До Богомиле, Богомиле..... но си бая необразован и простоват в подхода-----------------Подход имате само вие - платените. Аз пиша това което мисля и куцата ирония не може да ме спре. Хубаво ми е, че повечето хора се събудиха и затова скимтите тихо, но ви се иска да виете срещу луната като бясни чакали.Образован или не, мога да държа сопата и да млатя.Всеки българин е Богомил, защото сме мили на Бога. Говорим на живия език, нали знаеш?Хайде, довиждане.
49
6
 
2
 
! Отговори
КОВИТО..ШАШ ЗА БСП преди 1 месец
НАЛИ НЕМАШЕ КОВИ БЕ ДРУГАРИ
48
2
 
4
 
! Отговори
Богомиле, Богомиле.. преди 1 месец
До БогомилСимпатизирам ти като цяло, но си бая необразован и простоват в подхода.Дано си намериш друго хоби. Няма да си вторият Боян Мага(Бениамин), като ти гледам тезите.Ще си останеш дърво неокастрено. Годно само за бой и подпалка. Не и за основа на храм.
47
2
 
18
 
! Отговори
а, и още преди 1 месец
...толкова безобидни, че вече по официални данни хиляди измряха в Англия и САЩ, а стотици хиляди получиха тежки реакции, включително инвалидност.
46
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Толкова ефикасни, че още 10% не са си сложили, а те вече правят нова, щото първата не работи.Толкова хубави, че денонощно ги рекламират и непрестанно се чудят как да прилъжат или принудят хората да си ги сложат.Пародия.
45
1
 
7
 
! Отговори
Именно... преди 1 месец
До Анонимен 44Заради това вече със съпругата ни ни е срам да казваме, че сме "почивали" във въпросните хотели. Въпреки че, тогава българи там почти не стъпваха. Нежели такива с платено леко поведение. Говорим за преди 13-14 г.Понеже познаваме района добре, много добре си личи, че вече е завзет от ***, която иска да кълве от дърта арабска плът. И то организирана. Това не са случайни момичета. Те не знаят езици. Някой ги "насочва" и "контролира".
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Че те са си там.Хубавичките е въпрос на гледна точка. Най хубавата жена е скромната, с морални ценности. Тази която ще ви отгледа децата.Тези които са там спадат в графата "планетата се самопочиства от траша"
43
1
 
5
 
! Отговори
Че те са си там. преди 1 месец
До DemonazПоне хубавите. Всичките работят около "Тhe Palace Old Town Dubai", тия средна ръка по хотелите на Джумейра. Миски...А, иначе - "Латисия Каспичанска отиде на почивка в Дубай и прати снимки по бански". "Кристияна Шунденщайн е на фотосесия в Дубай."И така са там един месец... На почивка. Почиват си от шивашкия цех, вероятно. Поне десет "моделки" със снимки от един и същ хотел, едно и също място, в един и същи небостъргач."ЕксКУРзовода-продач" им е един просто...
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ха-ха!Вие като не сте европейци, какви сте? Турци, араби, азиатци? Или и вие не знаете какви сте. Те хората са казали: Насила хубост не става. Ама поне не "загрозявайте пейзажа"
41
3
 
16
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 1 месец
Вие се ваксинирайте!Ние ще ви гледаме сеира.Само после да не ми се жалвате! Сами си го правите.Айде стига сте пасли за днес! Стана време да ви доят.
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кой бе?Явно не си наясно с историята, която обикновено се повтаря. Българите сме срутили абсолютно всяка империя, която ни се е изпречила на пътя. Няма изключения!!! За някои са ни трябвали векове, а за други доста по-малко време. И на днешните ще им дойде времето скоро. В наши дни не е нужно да имаш стотици милиони население в държавата, за да промениш света. Достатъчно е да организираш няколко хиляди хакера от най-добрите и най-смелите и можеш да преобърнеш света с главата надолу...
39
2
 
15
 
! Отговори
Богомил преди 1 месец
До Кой бе?Не се напъвай, тези шаблонки от НПО-та вече не вървят. Хората осъзнаха/осъзнават силата си, ще видиш.Роби са били афроамериканците, но не и българите, робството е състояние на дуxa.Само българския народ може да оцелее хиляди години с най- мощните врагове на планетата, защото така иска Господ. Не сме се отклонили и на милиметър от пътя си. Е, ти си се отклонил с мисълта си, предал си се, сега ще го запишеш в гена си.За колко сребърника предавате гена си?