Хакнаха резултатите от 1,5 млн. тестове за коронавирус

Засегнати са жители на Париж
16 сеп 2021 19:49, Ерол Емилов
14
Хакнаха резултатите от 1,5 млн. тестове за коронавирус
Снимка: Pixabay

Резултатите от 1,5 милиона теста за коронавирус са били откраднати от хакери във Франция.

Засегнати са жители на столицата Париж, които са се изследвали за наличие на заболяването през лятото. Сред откраднатите данни са имената на тестваните, номерата на здравните им застраховки и резултатите от тестовете.

Още по темата
Атаката не е засегнала националната база данни за резултатите от изследванията за COVID-19.

Тече разследване на случая. Здравната служба се извини на засегнатите и увери, че всеки, чиито данни са откраднати, ще бъде информиран лично.


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей така се прави а не някви измислени хакерски атаки, които никой не ги е виждал. Нали ГДБОП? За вас се отнася. Тия глупости само вие може ги сътворите
12
1
 
9
 
! Отговори
ддт преди 1 месец
Фалшификациите на данни трябва да се прикриват ! Сещайте се !
11
3
 
3
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Какво казва (Mpeтe,каза Къци) -- Казва "А Радев е единственият президент в Европа, който не се ваксинира и не призова народа да се ваксинира!Нека се заразява, боледува и мре пpocтия народ, който се доверява на зелени чорапи!". Отново е спазен модела на лъжеца - президентът Радев е ваксиниран, но не го направи пред камерите за реклама, както направиха мутрите.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво казва (Mpeтe,каза Къци) -- Казва "Ако Кацаров си беше свършил работата с ваксинациите нямаше да има нужда от никакви мерки в кръчмите и училищата!". Спазен е модела на лъжеца - Кацаров си свърши работата, колкото можеше в наследената от ГЕРБ ситуация. Второ, по цял свят има мерки за кръчмите, което е част от работата на министъра и не може да мине без тези мерки.
9
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да страдам - аз съм ваксиниран и не ме е страх ни от вируси, ни от Радевите антиваксъри-de били. А на Зеления чорап ще му скъсаме шушоните за 4-тата covid вълна, която ни докара. Цяла Европа се ваксинира и отваря всичко, ние тепърва ще затваряме!
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само изр.од може да хакне данните на болни хора! Какво ще е следващото "хакване" - на онко болни или болни от Алцхаймер, или на обречени деца? Това не са хакери, и да им даде "онзи отгоре" същото, което са откраднали!
7
2
 
6
 
! Отговори
До Mpeти каза Къци преди 1 месец
Много кълнеш ти: "Нека се заразява, боледува и мре пpocтия народ, който се доверява на зелени чорапи!" Затова ще ти кажа само да знаеш, че кармата си знае работата! Сам ще се убедиш и ще си платиш. За тези думи, много има да страдаш.
6
0
 
9
 
! Отговори
Леша преди 1 месец
До 4 Вярно ли? Не знаех, че Кацаров ме е направил антивасър.
5
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеления чорап харесва как министър Къци ликвидира по 100 човека дневно. Назначи го и в новия си кабинет.
4
19
 
3
 
! Отговори
Mpeти каза Къци преди 1 месец
Ако Кацаров си беше свършил работата с ваксинациите нямаше да има нужда от никакви мерки в кръчмите и училищата! Ама не, не вървяло, като цяла година си плюл ваксините, после да караш хората да се ваксинират! А Радев е единственият президент в Европа, който не се ваксинира и не призова народа да се ваксинира!Нека се заразява, боледува и мре пpocтия народ, който се доверява на зелени чорапи!
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малеее, това по-страшно от хакване на банкови сметки
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква драма. Чак се извиняват.
1
0
 
18
 
! Отговори
От преди 1 месец
Ден на ден все по-голям смях...