Хъркане, риболов, вегетарианство... повод за развод!

Не само изневярата, парите и алкоха са причини за разлъката
19 яну 2018 17:45,
4
Хъркане, риболов, вегетарианство... повод за развод!
Снимка: Pixabay

Хъркането, риболовът и вегетарианството са новите препъни камъни, които могат да доведат до развод в едно семейство. Така че не само популярните - изневяра, финансови проблеми и злоупотреба с алкохол могат да доведат до разрив между партньорите, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

За новите причини за развод изданието се позовава на проучване, направено във Великобритания по поръчка на правната фирма "Горвинс". Общият термин "неприемливо поведение", изтъкван като основание за разтрогване на брака, в наши дни е придобил съвсем различно измерение, отбелязва Никола Макинис от фирмата, поръчала проучването.

Като основание за влошаване на семейните отношения и финализирането им в съда днес често се изтъкват мотиви като хъркане, пристрастяване към дадено хоби - риболов или колоездене, съществена промяна в начина на живот - всекидневни тренировки в залата за фитнес, вегетарианство или веганство, отказ от млечни продукти и глутен.

Не липсват и хора, които стигат до развод заради това, че половинките им продължават да пушат по време на брака, говорят твърде често и твърде дълго по телефона или прекарват времето си в интернет.

Неумението да се борави с пари, политическите възгледи, липсата на интимност или прекомерното желание за секс, неангажираността с отглеждането на децата, както и неблагодарността също са повод за раздяла.

От правната фирма разкриват, че дори са се сблъсквали със случаи, в които хора подават иск за разтрогване на брака си, защото брачните им партньори поставят родителите си пред тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или ако се окаже третополов.
3
0
 
4
 
! Отговори
Шмъркан преди 6 години
Алкоха - алкохол и бело ?
2
0
 
11
 
! Отговори
маке преди 6 години
пропуснахте кръкането то не че кат одим за риба сме трезвенници
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А боят никъде не го споменават, защото жената когато и да я набиеш, винаги е късно.