Нокти в готик стил - няколко идеи, които да изпробвате

Нещо по-различно за Свети Валентин и Трифон Зарезан
14 фев 2023 23:55, Дарена Найденова
10
Нокти в готик стил - няколко идеи, които да изпробвате
IStockphoto

Преживявате раздяла? Избягвате романтичните комедии за сметка на новия сезон на You в Netflix? Просто търсите маникюр за Свети Валентин, който всъщност не изисква от вас да жертвате изцяло черната си естетика в полза на червено и розово? Останете при нас, защото ние имаме точния външен вид за вас този празник – готически нокти за Свети Валентин.

Както можете да очаквате, готическите нокти за Свети Валентин определено са по-мрачна версия на много характерни мотиви за празника. Ще намерите изобилие от черни сърца, както и опушен мрамор и дори капки кръв, които ще добавят малко повече острота в класиката за Деня на влюбените.
 
Сега, когато знаете, че няма ограничения, когато става въпрос за придаване на по-тъмна чувствителност към вашите нокти за Свети Валентин, всичко, което остава, е да изберете дизайна, който ще разпали още повече страстите.
 
Готически маникюр за Свети Валентин
 
1. Готически сърца
 
Един от най-простите начини да пренесете Свети Валентин в готическа територия е да лакирате ноктите си в черно. Този дизайн, който редува едноцветни основи с дизайн на сърца, постига перфектния баланс между острота и мекота, като дори може да се носи и след 14 февруари.
 
 
2. Разнообразие
 
Не е нужно да се придържате към еднообразни и скучни нокти, когато става въпрос за избор на готическия стил за Свети Валентин. Това че черното е основен цвят тук, не означава, че визията ви трябва да бъде предвидима и банална. Можете да се забавлявате и да експериментирате с всички ваши дизайнерски увлечения – от пулсиращи сърца до шахматна дъска и романтичен ин/ян – заедно в една сплотена цветова палитра.
 

Маникюр зима 2023 – 5 идеи в червен цвят

Маникюр с кристали – новата мания на звездите

Този маникюр определено не е обикновен, като черно-белите нюанси гарантират, че ще отива на всичко и е подходящ за цялата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
8
 
! Отговори
Док преди 1 година
Не се приближавам на по-малко от 2 метра до жена с такива нокти. Освен това с такива нокти всеки път ще дупчи тоалетната хартия.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Санатизмът се налага навсякъде.
4
0
 
4
 
! Отговори
Юза преди 1 година
карнавала в Рио Де Жанейро
3
0
 
15
 
! Отговори
Освен това преди 1 година
Не забравяйте да гледате лошо и кръвожадно, докато паркирате метлата пред блока.
2
2
 
4
 
! Отговори
Ме преди 1 година
Това, прилича на сина на Соловьов
1
0
 
13
 
! Отговори
Бъди разумна! преди 1 година
С такива нокти можеш само да изплашиш гаджето или да го издереш, ако той все пак реши да се прави на смел мъжкар и мачо и дойде опасно близко до дама с такъв маникюр.