Нигериец качи Криско на масата

Трио си постла пътя към следващата фаза в X Factor
11 сеп 2015 09:15, Александър Попов
15
Нигериец качи Криско на масата
Нигериецът Стивън. Снимка: Нова тв

31-годишният нигериец Стивън впечатли при дебютната си изява в X Factor. Напук на целия негативизъм, който се лее у нас, Стивън харесва България и учи във Варна. Живее у нас от 6 месеца и е категоричен, че българите са толерантни към чернокожите. Пред журито той бе убден във възможностите си и с думите "знам, че мога да пея" стъпи на голямата сцена. И самочувствието му се оказа с покритие - изпълнението му бе фантастично и без често срещания напън и надвикване.

Оценките нямаше как да бъдат различни от "категорично "Да", а Криско дори се качи на съдийската маса, за да го аплодира. Саня пък бе категорична - "България ще се превърне във важна част от живота ти".

Рапърът пък вече си заплю за отбора R&B изпълнителка Дарина Йовчева от Варна, която демонстрира не само присъствие и майсторство в любимия си стил, но и поднесе истинска изненада на журито с изпълнение на народна песен. "Такива хора търся", възкликна Криско.

Вече е факт и първата група, която си проправи път напред и даде сериозна заявка да бъде сред отличниците в тазгодишното издание.

Трио Paradise бяха приети с недоверие и скептицизъм от жури, но пък изпълнението им на на One Republic – Counting Stars, накара и Маги, и Саня да признаят, че са надминали очакванията и да се извинят за подхода си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
LAMBDA471 преди 7 години
Вие сте ненормали, бе. Аз спрях да гледам телевизия през 2005. Не мога да повярвам, че уважаващи себе си хора имат достатъчно информация, за да коментират по няколко реда и абзаци на такава идиотска тема.Като знаете, че е едно и също всяка година, защо продължавате да ги гледате? Телевизията е най-страшната медия на света.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПавелАхам, значи...ако някой дойде в България, трябва веднага, моменталически, след максимум 3месеца да е научил български.Освен това, не трябва да се опитва да постига каквото и да е, да има амбиции и да се конкурира с българите???Ако случайно го направи, трябва задължително да срещне омразата ни- както явно се случва и при теб.Луд народ!!!Не стига, че ако продължаваме така, след 50г. няма да съществуваме, ами и не искаме и никой да ни идва в страната.
7
3
 
4
 
! Отговори
Павел преди 8 години
Пее момчето ... ама не мога да разбера какво толкова му се радват... От половин година живеел в България ,а не знае и една дума...Май повече им хареса това ,че е черен...това май ме кара да не харесвам черните...ако те ще имат по-добър старт от българите в България.
6
6
 
3
 
! Отговори
да да, ама не преди 8 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ Ще ти се да е така, както си го е надиплил путлераския ти мозък. Русия приема всякакви, най-малкото ако беше така, както си го мисли болния ти *** целият свят щеше да опищи медиите за сегрегацията и расизма на ***. Както виждаме, няма нищо такова обаче. Истината, че няма *** в *** е, че те са мързеливи като ромите и са свикнали на големи социални помощи, а такива цар не дава. Само в развити страни има големи социалки, а не в мизерен *** като СССР2
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Алфредо 2 ли е ?
4
1
 
8
 
! Отговори
sas преди 8 години
само не разбрах, как така той казва от Niger, а ние си превеждаме Нигерия... Айде да правим разклика между Нигер и Нигерия...
3
1
 
11
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Ако си гледал 1 сезон, значи си ги гледал всичките. Всичко върви по познатата схема - за финала класират поне един чужденец за цвят, задължително има и позастаряващ чичко или лелка, за да демонстрираме как за мечтите няма възраст, няколко девойки, които имитират Адел, Маря Кери и Бионсе, младежите се избират по визия, а не по пеене. И това, което коментират съдиите е предварително написано и заучено, Саня не се справя добре със сценария и декламира като пионерче.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мнооого слабо шоу тази година.Чудят се от къде да "изсмучат"някой талант
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"българите са толерантни към чернокожите", ами нормално тук се броят на пръстите ни, ама виж ако биеше на индиец, едва ли щеше да го каже