"Спомен НЛО": Любимите актьори отново заедно на сцената

Песни, скечове и смях очакват зрителите
Обновена: 9 дек 2019 13:56 | 9 дек 2019 13:51, Красимир Ангелов
5

Любими образи и скечове, както и музикални хитове от далечното и не толкова далечно минало, ще възродят актьори и творци, свързани с емблемата на българския хумор - "НЛО". За подготовката на голямото събитие в зала 1 на НДК разказват актьорът Георги Мамалев и режисьорът Лъчезар Аврамов.

Още по темата
"Последният концерт, който изнесохме като "Клуб НЛО", беше септември 2004 година в Летния театър във Варна. Беше тържество на някаква голяма фирма и беше пълно с хора", разказва Мамалев в ефира на Bulgaria ON AIR.

15 години по-късно актьорите се събират, за да изпълнят добре познатите песни на едно цяло поколение.

Лъчезар Аврамов уточни, че не е правилно да се нарича възраждане или завръщане заради актьорите, които вече не са сред нас, затова спектакълът ще носи името "Спомен НЛО".

"Идеята тръгна от концерта на Стефан Димитров, който той направи по случай своята 70-годишнина. Там Жоро, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев изпяха едно негово парче от театрален спектакъл", разкри Аврамов за това как се е зародила идеята за представлението.

"Стефан Димитров е написал някъде около 50 песни за НЛО. Невероятен композитор. А за хората, които са написали текстовете, какво да говорим...", каза Мамалев и призова хората да посетят концерта, защото той няма да бъде записван и излъчван.

Аврамов сподели в студиото на "България сутрин", че e фен на шоуто и е било страхотно да се работи с актьорите.

Спектакълът ще се състои на 20 декември от 20 часа в зала 1 на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЛО БЯХА в оригинален състав Велко Кънев, Павел Попандов и Георги Мамалев. Песните трябва да се пеят, дори след смъртта на певците и композиторите. Примерно някой да забрани да се пеят бесни на Принс, Майкъл Джексън, Елвис, Куийн. Изкуството и песните са вечни и никой няма право да забранява да се изпълнява каквото и да е изкуство.Вдовицата на Велко и Г-н Попандов са лакоми, но няма да им се отвори парашута.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До димоПавел Попандов наскоро се изказа по този въпрос и заяви,че без Велко Кънев НЛО не може и не бива да съществува,най-малко пък да изнася концерти под това име!Обаче Мамалчето си е алчно,алчнотията е доста по-висока от него!
2
2
 
7
 
! Отговори
димо преди 4 години
Какво НЛО без Велко,Павката и Чочо. Само Мамалев е останал!!!
1
3
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
СТАРИТЕ *** И ПРИТУРКИТЕ , НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА : ВСИЧКО Е В ЮТЮБ И НИЩО НЕ МОГАТ ДА ИМИТИРАТ И САМО УНИЖЕНИЕ ПЕЧЕЛЯТ !!!!!!!!!!! ЗАЩО "ПАРТИИ ЛЮБИМИ" НЕ СЕ ТИРАЖИРА В ЕФИР ??? АМА ДРЕБНИЯ- *** ВИЖДА КАК ВСЕКИ ЕДИН " ВЕЛИК МЕЛПОМЕНЕЦ" УМИРА !!!!!!!!