Селин Дион отмени всичките си концерти за 2023 г. и 2024 г.

Тя страда от прояви на рядко неврологично заболяване
27 май 2023 08:55, Елка Василева
20
Селин Дион отмени всичките си концерти за 2023 г. и 2024 г.
Снимка: архив, БГНЕС

Канадската певица Селин Дион отмени по здравословни причини около четиридесет концерта, планирани в Европа до април 2024 г., съобщиха организаторите на нейното турне, цитирани от АФП.

Звездата от Квебек не е излизала на сцена след концерта си в Нюарк, САЩ, през март 2020 г. Световното й турне "Courage" бе прекъснато от пандемията от КОВИД-19. От 2021 г. тя страда от прояви на рядко неврологично заболяване. Певицата продължава лечението си, посочиха от екипа й в прессъобщение.

"Работя усилено, за да възвърна силата си, но турнето може да бъде много трудно, дори когато си на 100%“, каза 55-годишната певица в изявление. „Дори това да ми разбие сърцето, по-добре е да отменим всичко сега, докато наистина не съм готова да се върна на сцената“, добави тя. Следващият планиран концерт на Дион във Франция беше в Париж на 1 септември, първи от серия от шест концерта във френската столица.
(БТА, Антоанета Маркова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Достойна за уважение жена. Всичко е постигнала с много труд, каквото и да говорят завистливите хора. Изпя вечни песни с уникалния с глас и талант. Дано оздравее, но някакси няма много надежди за съжаление.
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Някакъв изперкал долу писал, че тая била "велика"! Ти бил ли си един час в Квебек или Монреал Канада, бе? Тази "нация" произхожда" от френските "жрици на любовта", които кралят на Франция събира из големите градове набързо и ги праща с кораба в С. Америка. Произхожда от семейство с повече деца от нашите роми, без никакво образование. Запознава се с бъдещия си съпруг като малко момиче и от 13 години започват да се прaскат, за което ако ти го направиш в Канада ще ти отлепят присъда от 10г пандиз.
11
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много е исъхнала.
10
2
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 10 месеца
Селин е голяма, тези, дето пишат глупости отдолу, са ugиоти. Трябва да си изключително ограничен и долен, за да пишеш такива неща. Гледайте снимки на Николета, слушайте Галена и се радвайте на "красиви" жени.
9
10
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
лелееее!...И аз не съм хубавец,ама тая "кърти мивката"...Толкова е грозна,че чак страшна..А като гледам снимката се убеждавам,че проблема й не е "неврологичен",а ГЕНЕТИЧЕН..
8
20
 
8
 
! Отговори
Българка преди 10 месеца
Бaхти скумрията.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много е голяма в бизнеса, дано успее да се възстанови възможно най-много!
6
9
 
6
 
! Отговори
дааа преди 10 месеца
анорексията не е рядко заболяване ,но се лекува много трудно .
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Малко хора знаят, но Селин е идвала в България на врачка да й гледа.
4
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Страхотна певица. Само кр"тен може да каже, че не може да пее. И не е " префърцунена", знае си цената и не прегръща събеседника, не потупва по рамо, не използва балканска фамилиарност като нашите герои. Мисля, че смъртта на мъжа й, разби здравето й.
3
16
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 10 месеца
На какво прилича. Божеее !
2
37
 
13
 
! Отговори
и те така преди 10 месеца
тая никога не съм я харесвал ! тя е натруфено и комплексирано бабе дето е убедена че може да пее . чудя се са какво са и давани наградите .
1
34
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поредната еврейккка дето решила да стане певица и цялото евррейско лоби в музикалната индустрия се е знаело да я прави певица.... Баща И датчанин, тя канадка НО!!!!! Но майка И е еврейккка от силните АШКЕНАЗЗИ!!!! Ей така се случват нещата в света!!! Щом е наше чадо ще го правим звезда!!! Има две три песни писани по поръчка специално за нея и дотам.... Голямата певачка Сел(ян)ин Дион ..... Аре у лево