Легендарните трашъри Megadeth идват у нас

Crush The World Tour минава през София на 15 юни
Обновена: 8 дек 2023 20:36 | 8 дек 2023 18:27, Александър Попов
11
Легендарните трашъри Megadeth идват у нас

Megadeth, една от основополагащите групи в траш метъла, с легендарен статут и милиони почитатели по света, идва за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на Fest Team.

Българското музикално лято 2024 започва да изглежда все по-атрактивно с включването на концерт от турнето Crush The World и в София.
Билетите за концерта влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 до 11 декември в 11:00 на ticketstation.bg с персоналния код на фен клуба на бандата.

Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 на цени от 88 до 140 лв.

Групата, характерна с техническото си майсторство, амбициозните аранжименти, зашеметяващите китарни сола и нихилистични, но – красноречиви текстове се завръща в България след гостуването си през 2020, за да представи последния си албум „The Sick, The Dying... And The Dead!“ и у нас.

За него Дейв Мъстейн споделя: „Поставям този албум спокойно някъде между Countdown и Rust In Peace. Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на Megadeth около Countdown to Extinction, доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на Rust in Peace. Хората сякаш не правят албуми както преди, не правят цялостно произведение на изкуството,“ продължава Мъстейн. „Но мисля, че метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр - което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: MegadethCrush The World Tour
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
Само питам .... преди 4 месеца
В кой пенсионерски клуб ще пеят ?
6
0
 
5
 
! Отговори
олд скул преди 4 месеца
Rust In Peace е в тройката на най-добрите *** албуми с Reign In Blood и Beneath The Remains. Предният So Far, So Good, So What също ми е персонален фаворит. Но после траша залезе за мен.
5
3
 
0
 
! Отговори
Метълътъ преди 4 месеца
Чааак па ***, мн мекички са ми
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Туй се слуша само в помещение с теракот по всички повърхности., на макс.
3
8
 
3
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 4 месеца
Толкова ли са западнали?А колкото до Любе,вече идваха много пъти.В Ямбол даже пяха безплатно.Майка ми ходи да ги слуша.Аз си ги слушам в колата
2
8
 
1
 
! Отговори
Путлеропитек преди 4 месеца
Любе кога?
1
4
 
4
 
! Отговори
Метадет преди 4 месеца
За М О Ч А та