37-годишният Гьокман Танъш – стрелецът от Утрехт?

Жертвите на стрелбата станаха вече три
Обновена: 18 мар 2019 16:16 | 18 мар 2019 16:10, Боряна Павлова
205
37-годишният Гьокман Танъш – стрелецът от Утрехт?
Снимка: Utrecht police

Холандската полиция издирва 37-годишен турчин, заподозрян, че стои зад стрелбата в Утрехт, съобщи Reuters.

"Властите призовават да сте нащрек за 37-годишния Гьокман Танъш, роден в Турция, във връзка с инцидента от тази сутрин", става ясно в становище на полицията.

Още по темата


Кметът на града съобщи, че вече има три жертви на стрелбата, предаде BBC.

Властите призоваха жителите на Утрехт да останат у дома си, след като по-рано днес мъж откри стрелба в трамвай в холандския град.

Засилени са мерките за сигурност в цяла Холандия, включително на правителствени учреждения, железопътните гари, самолетите и джамиите.

Затворени са всички пътища, по които се стига в Утрехт. Властите на града наредиха училищата да не пускат децата навън..
 


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази информация е от вчера,междувременно той е заловен и излязоха още толкова много информации.Но типично за българска медия.Браво.
136
2
 
4
 
! Отговори
ханс преди 1 месец
емигрантска държавица, където наркотици, проституция, пеерастия са легализирани, не я чака нищо добро в следващите десетилетия, тотален упадък на морала и религията, беше нормално един такъв *** да ги подпука
135
1
 
8
 
! Отговори
читател преди 1 месец
За трима убити турци в Н.З. дотърча з.м.предс. + в.министър, а сега видим кой от тях ще отиде Холандия, когато техен гражданин убива граждани на страната която го е приела и храни?
134
7
 
6
 
! Отговори
До 167 преди 1 месец
Айде сега 5 коментара и пак племето ти виновно. Пълно е с капацитети, където смело хвърлят определения на цял един народ. Ти ако се чувстваш гаден, долен и злобен поне недей слага в същата графа още няколко милиона човека, Айнщайн.
133
1
 
2
 
! Отговори
Ястребовски преди 1 месец
Ястребовските.
Капитан Миднайт се е активизирал и ви настройва пишейки от името на всички.
132
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като чета коментарите ме хваща срам!
Как може да има хора с подобно мислене?Вие нормални ли сте?
Заслужаваме си съдбата на долно, гадно и злобно племе!
131
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И с какво се гордееш, то първо такава нация "турци" няма?
130
11
 
2
 
! Отговори
Шопландец преди 1 месец
До Анонимен 162

Ти знаеш ли колко труд полагаме, за да запазим титлата си на малко, но колосално злобно и гадно племе бре аркадаш?!
129
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие българите имате черни души.
Изчезвате като нация но продължавате да лаете. Еволюцията ви заличава,но не го виждате.
Не съм вярващ,но се гордея че съм турчин!
128
6
 
23
 
! Отговори
МАНГАЗУУН преди 1 месец
Мюсулманин на запад и за метач не ти трябва. Не че става за друго. Но той работи против човека и прогреса. Един живот живея. Нямам време да го чакам да се интегрира. А той идва на запад, за да *** руси мацки и да кара мерцедес, но се нарежда на опашката наи-отпред, като смята неверниците за негови роби в собствената им страна. Само Нова Зенландия ще ги излекува... и кастрацията
127
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така работи юдейо-християнската пропагандна машина - едно криминално деяние на един откачалник обявава за "ислямистки тероростичен акт", докато терористичния акт на юдейо-християните, избили десетки хора наведнъж се публицира като "скърцала му дъска в главата на човека"!
Юдейо-християнското лицемерие и безочие е по голяма дори от самата Вселената, съизмерима само с грандоманията и проЗсталащината на българина.
126
5
 
14
 
! Отговори
Изселник преди 1 месец
Да се пенсионирам веднъж и се прибирам в България! Не мога да ги понасям тези там с техните ислями! Аз съм раснал при социализма и съм възпитан като човек, а не заблуден коч!
125
6
 
12
 
! Отговори
Дизел преди 1 месец
Всички пособия на цивилизацията са измислени и изобретени от бял човек! В Европа през вековете са Да Винчи, Алигиери, Бруно, Галилей, Коперник, Гутенберг, Волта, Ломоносов, Карно, Гаус, Уат, Моцарт, Стивънсън, Вивалди, Колумб, Ел Кано...…. В Османската империя освен мазни борби друго не е изобретено!
124
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българите като нация техническа са направили невероятен технологичен пробив и са създали машини за пътуване във времето, които са във формата на ГКПП'та.
Например като премина Капитан Андреево от юг на север, от 21 век преминавам в 19 век, ако премина обратно, от 19 век преминавам в 21 век!
Невероятно постижение на българския гений! Не-ве-ро-ят-но!!!
Който не ми вярва, да опита сам!
123
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като премина границата с великия балкански бантустан буллгаристан в северна посока, на всяка крачка гола жена, епилиран мъж, брадата жена, гримиран мъж, жена с мъжки глас, мъж с тситси и начервени устни, жена в минипола с епилирани крака, но със съмнителен хълм между чатала и т.н.
Все едно съм на планетата на изроодите.
122
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Днешното християнство е сатанистки култ, който няма нищо общо както с оригиналното учение на Христос, нито дори със самата Библия. В християнските страни днес животът на средностатистическия християнин е живот на разврат и упадък до припадък! Като съм в която и да е християнска страна гледам наляво, гледам надясно, отварям Библията да видя какво пише там и за моя учуда, каквото се казва да не се прави се прави и каквото се казва в Библията да се прави, не се прави!
121
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори в този момент, докато пиша този коментар, някъде някой християнин е зает да бомби мюсулмански села и градове, жени и деца, паланки и палатки!
Това е днешното юдейо-християнство за съжаление, разнася само смърт и разруха, мъка и сълзи по целия свят!
Но всевишният вижда, и чува, и отговаря! Стига да имаш очи да видиш, уши да слушаш и ум да разсъждаваш!
120
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само между 1990 и 2000 година юдейо-християнските сатанисти принасят в жертва на своя бог Баал 500,000 иракски деца под 5 годишна възраст.
Броят на убитите мюсулмани от тях от 1990 година до ден днешен надхвърля 8 милиона!!! Това е само в рамките на последните 30 години!
Най-масовите кланета в историята на България са през периода на насилственото християнизиране на местно езично население. Половината население и болярски родове са изклани в името на християнството!
119
4
 
0
 
! Отговори
до 126 преди 1 месец
:) е, ако заплатата ти е в евро , значи може и араби да те облагородяват
те там при "еврата" ги има в изобилие

Но ако си в германия , имаш шанс и за турско облагородяване (или както му викат ашладисване) :)
118
5
 
0
 
! Отговори
до 124 преди 1 месец
е , БГ-тата и те са емигрирали от централна азия като турските си бартовчеди :)