Кобрата мина сексуален курс и заяви: Не обиждайте Джени Суши

"Инцидентът беше напълно неприемлив", заяви Пулев
27 юни 2019 13:31, Веселин Коларов
51
Кобрата мина сексуален курс и заяви: Не обиждайте Джени Суши
Снимка: Youtube

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев премина през първия етап на обучителния курс по сексуален тормоз.

Той му беше наложен от Атлетическата комисия в Калифорния като част от наказанието за целувката срещу репортерката Джени Равало, известна като Джени Суши.

Вижте галерия на Джени Суши 

Кобрата използва официалната си страница във Фейсбук, за да сподели какво е научил, извини се на американката и призова обидите по неин адрес да спрат.

Вижте какво написа той в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Страшна сила е джендърията.."Това е само привидно. В момента в който замирише на изгоряло, феминистките първи свидни жертви ще паднат... Защото собствените им мъже са метро-***-флуид сексуални и ще ги защитават с молби.
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега остават да мине още няколко курса и накрая ще зареже бокса и члготеките и ще тръгне по гей-баровете .
44
0
 
2
 
! Отговори
yes преди 4 години
това "обръщение" към феновете е част от "курса". опитват се да затворят устата на хората, най вече неудобните истини като му слагат още наказания уж заради лошото влияние което оказал върху феновете си, целта е просто да спрат недоволните от безумните измислици ако решат да организират подписки, протест и прочие.
43
0
 
4
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
така че всяка може да си измисли каквото си иска и съда го приема, иначе бедна ви е фантазията ако съдия не повярва на жена, ако не осъди измисления "насилник", този тип "феминизъм" е страшен , метастази навсякъде, в БГ го има в НК, но при нас жените още не са се изучили, но скоро идва добре подготвено "феминистко" поколение, още от детската градина облъчени, бая мъже и в БГ ще изпищят, мдаа феминизъм сър...
42
0
 
4
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
хората не разбират че наказанието е заради опипването на "задните части", което било станало после зад кулисите и никой не е видял - ни хора, ни камери, а Кубрат абсолютно отрича да я е опипвал. Понеже целувката не е забранена за съда и има по незначителни наказания като хулиганско поведение,докато опипването по *** вече го приема за криминално поведение, затова сушито е "добавила" опипване.Новото е че съда сега просто вярва на думите на жената и приема нейното за истина, а не на Кубрат че няма такова опипване.така че всяка може да си измисли каквото си иска и съда го приема, иначе бедна ви
41
4
 
0
 
! Отговори
v преди 4 години
Браво КУБРАТ. В ВСИЧКИ ИНТЕРВЮТА КАЗА, ЧЕ НЕ ТАИШ ЗЛОБА И ЖЕЛАНИЕ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ КЪМ СУШИТО. НЕЗАВИСИМО КОЙ КОЛКО Е ВИНОВЕН В СЛУЧАЯ. АКО БЕШЕ НЯКОЙ ЩЕШЕ ЗМИИ И ГУЩЕРИ ДА БЪЛВА ДА ОБИЖДА, А ТОЙ КАЗА НЕ Я МРАЗЯ, СПРЕТЕ С ОБИДИТЕ. РЕСПЕКТ НА ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ, А НЕ КАКТО ПОВЕЧЕТО ***.
40
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
тия и двамата си направиха една претъпа "реклама"!...По-точно:-Опит за такава....Не бих се учудил,ако предварително са обмислили и съгласували действията си!
39
0
 
4
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
По принцип не е редно така да се целуват жени, но в случая с Кобрата си беше кален номер от страна на тази Джени Суши. Очевидно е, че с нищо не е тормозена.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А след курса късмет за пулевица де..
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалка история от началото до края!
36
1
 
6
 
! Отговори
Стига бе! преди 4 години
Тъжно (а не смешно) но пък очаквано!Кобрата имаше два избора или да забрави за бокса и САЩ, но да излезе с вдината глава и с честили да си pлюе на гордостта и честта и да почне да ги реди едни сълзливи извинения и разкаяния.Тъжно за Кобрата, още по-тъжно за хАмерика!Ловът на Вещици там е в разгара си!Спомнете си само какво се случи с онези 2(две) жени на Оскарите, които отказаха да се явят в черно (за ужким солидарност) - направо ги попиляха!Жалко за Америка
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ изплащат протестанския дълг към католицизма.През 16 век духовете бяха пуснати и това доведе до днешната каша с обратен знак .Америка никога не е трябвало да бъде на английските или на холандските протестанти ,а на испанските католици .Това по договора от Сарагоса от 15 век .
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не е късно да станеш за резил .Кобрата го доказа .Тъкмо мислехме че тук няма сила която да го накаже за простотиите и ето....
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не е късно да станеш за резил .Кобрата го доказа .Тъкмо мислехме че тук няма сила която да го намажете за простотиите и ето....
32
0
 
18
 
! Отговори
сара преди 4 години
Само на мене ли ми е смешно и тъжно едновременно ?
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ са отписана държава вече. Побъркаха се с радикална политическа коректност, радикален феминизъм и втълпяване на чувство за вина у белите хетеросексуални мъже християни спрямо всички останали. Като разбира се жените, гейовете, мюсюлманите, и черните, жълтите и *** не са директори с по 1 милион долара заплата само и единствено защото биват потискани от заговора на белите хетеросексуални мъже християни.Вече са близо до това испанският да стане по-вървежен от английския. ***.
30
2
 
8
 
! Отговори
asdf преди 4 години
Тая си е работещо момиче и от нея какво да очакваш, ама на Кобрата да му нямам вкуса за жени. Брат му по ги разбира нещата.
29
1
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Омекна момчето... сега да смени спорта, художествена гимнастика там синхронно плуване нещо.
28
0
 
3
 
! Отговори
рер преди 4 години
е нема де, щом казва.да не вземат да го накарат да се омъжи Кобрата?
27
1
 
15
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Малко му е...:) При толкоз хубави жени...за подобряване на вкуса трябва да мине курс!