"Путин е крадец": 50 000 души на протест в Москва

113 души са задържани
10 авг 2019 19:10, Нели Христова
142
"Путин е крадец": 50 000 души на протест в Москва
Снимка: Reuters

Близо 50 000 души се включиха в най-голямата опозиционна демонстрация в Русия от години, съобщават неправителствени организации. 113 от тях бяха задържани от полицията днес в Москва, съобщават от БТА.

Протестиращите поискаха свободни местни избори в Москва, след като властите отказаха да регистрират опозиционни и независими кандидати.

За разлика от предишни подобни протести днешният бе разрешен.

Над 500 демонстранти, много от които младежи, обаче се насочиха към сградата на президентската администрация. Те скандираха "Путин е крадец", предаде Ройтерс, като се позова на очевидци.

Най-малко 20 от тези демонстранти бяха задържани от полицията, която отцепи сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
1
 
! Отговори
джо преди 4 години
***, остави Ройтерс, я кажи , коя българска агенция е потвърдила и как ги преброиха, протестиращите. Аман от гръмки заглавия и след това, ГЛУПОСТИ
107
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е велик!
106
3
 
3
 
! Отговори
до 114 ха-ха преди 4 години
Как пък забрави да напишеш,че Бойко сега е станал по-хубав заради разплутия му стомах?
105
8
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Важно е да не допуснем БСП на власт. Майната и на Русия.Тя не може да ни е за пример.
104
6
 
5
 
! Отговори
до 114 Бойко преди 4 години
Иска ти се Бойко,ама НЕ си по-хубав от Путин. Путин има по-красиви сини очи,а очите са огледалото на душата на човека.
103
0
 
5
 
! Отговори
до 114 Бойко ти лиси преди 4 години
Стига с тоя Бойко дето го сравняваш с манекен! Да не си ГЕЙ? Или пък Бойко, ти ли си и копираш тоя коментар за 5 път??? Как не си се сравнил със слънцето по хубост? В предната новина,някой те беше напсувал,че само това пишеш!
102
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто вземете една снимка на ББ от младите му години - висок, строен, подстригана черна брада, нормална физиономия, сакото му стои като на манекен и вземете една снимка на младия Путин - нисък, ушат, кьосе, телешки поглед, кръгъл смо таняк.Оттам може да си извадите заключение за развитието на характерите им.
101
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато Русия удари сащ, значи имасериозна причина и няма да е нужно даим се притичваме на помощ. Да самислили овреме и да са действали правилно.
100
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"властите отказаха да регистрират опозиционни и независими кандидати"*** Христова, една от боклучавите джурналистки,които имат за задачка да преиначават реалността-- отказали са регистрация по една законова причина. Няма да ви я кажа, открийте я сами,вие сте интелигентни.
99
1
 
12
 
! Отговори
до 106 преди 4 години
Искам да ти напиша още нещо. Проблемът на българите е,че НИЕ като народ никога не сме единни. Самите българи се делим от край време. Кой богат,кой беден, кой от София,кой от друг град,кой от една партия,кой от друга. Не обичам нито руснаци, нито американци, те са чужденци за мен. Важното е човек да обича народа си,а не да плюе съгражданите си както ти правиш в момента.
98
4
 
10
 
! Отговори
до 106 преди 4 години
Значи, който не вярва на американците и на престъпната организация НАТО задължително трябва да е комунист според тебе? Тогава ти си като кон с капаци.
97
0
 
6
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Защо България я слагате все към САЩ като ние сме в ЕС ? Общото между нас и САЩ е само НАТО всичко друго е с ЕС
96
5
 
9
 
! Отговори
До104 преди 4 години
Е тва комунистите сте за съжаление, Такива загнили мозъци, и примитивно мислене Ужас !!!
95
5
 
5
 
! Отговори
до 103 преди 4 години
И в допълнение да сме в НАТО плащаме една НЕ малка сума, не знам от кой ни пази,ама Соломон Паси ни набута. Що не се проведе референдум дали България иска изобщо да дава толкова пари да е в НАТО?
94
6
 
5
 
! Отговори
до 103 преди 4 години
Моят акъл си е наред. Ти си глу*пак да вярваш сляпо на американците. Не знаеш ли,че когато не им изнася, изобщо не се намесват?Както се казва:,, Няма вечни приятелства,има вечни интереси".За Янките България е нужна само за бази,по едно време добиваха шеистов газ(който се оказа вреден,еколози го потвърдиха), да си продават скъпите оръжия(4млр. са 6-те самолета F 16).Единственото което дадоха,, безплатно" на България беше царевица,при това и развалена. Бойко да им се мазни,полза няма.
93
6
 
5
 
! Отговори
До99 преди 4 години
Аве червен *** ,какви са тези виждания Живееш в 21 век в Европа.Расъжденията ти като на мужик от средния изток на Русия. Не ти ли схваща картуната че България е страна член на Нато .А в тази организация има договори и задължения.А едно от най важните задължения на страните членки е записано ....Ако бъде нападната страна членка на Нато от страна извън съюза Всички останали са ЗАДЪЛЖЕНИ да и се притечат на помощ.Без значение дали им пука както казваш ти или не..
92
5
 
5
 
! Отговори
до 101 преди 4 години
Да ти кажа данните на гражданите дето изтекоха от НАП, Бойко на коя държава ги продаде? По-скоро на Турция,защото той иска да ни продаде на Турция. Путин няма интерес от България.
91
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
. Путин спокойно може и да ,,купи" България и чрез референдум( хакери да хакнат,че всички българи са се подписали например),подобно на КримЗатова ли БСП толкова иска електронното гласуване?
90
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Путин имаше възможност, щеше да е взел цяла Грузия или Украйна. А той е взел от Украйна колкото 1/3 България, макар че са му под носа, а не през море.
89
2
 
4
 
! Отговори
до 95 преди 4 години
Да не мислиш,че на американците много им пука за България? Те дори не ни знаят като държава. Ако нямат интерес янките, просто ще си преместят базите в Македония и Румъния и хич няма да си хабят оръжията за нас. Путин спокойно може и да ,,купи" България и чрез референдум( хакери да хакнат,че всички българи са се подписали например),подобно на Крим. Просто не му се занимава с България.