Бойко Борисов: Ние с Борислав Михайлов няма да работим

Ако искат да си го държат 100 години, заяви премиерът
17 окт 2019 20:15, Нели Христова
62
Бойко Борисов: Ние с Борислав Михайлов няма да работим
Снимка: Булфото

"Правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз", заяви бе премиерът Бойко Борисов пред българските журналисти преди заседанието на Европейския съвет в Брюксел. Той бе категоричен, че БФС може да държи Борислав Михайлов още 100 години на поста, но правителството няма да работи с него.

"Ние взехме адекватно решение: правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз - каза  Борисов. - Полицията си арестува тези, които са провокаторите, прилага си закона, повдигат им се обвинения. Оттам нататък спортно-техническите качества си има кой да ги обсъжда. Като гледам дебатите по телевизията в който и град да е, там искат стадион. И на кого да го дадеш този стадион, когато го построиш? Това казах - от нашето правителство толкова. Ако се променят, тогава можем пак да разговаряме. Колко пъти говорехме за детско-юношески спорт, за това с какво можем да помогнем? Ако искат да му взимат оставката, ако искат - да не му я взимат. Но с него ние няма да работим. Ако искат да си го държат още 100 години. Той е там много много преди аз да съм премиер".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце не търпи някой да бъде директор по-дълго време от него :) Оъкъдя на къдя, бря
54
0
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
а ние не искаме ти да работиш повече за насискаме да те смени някой който може да реформира институциите започвайки от съдебната така че авторитаризмът ти може да си тръгва веднага
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Царския стол не е лесно,винаги има против.Но тук има намеса в спорта и в бг.радио и т.н. говорим за свобода и демокрация.В коя държава правителството се намесва в Футбола.Проблемите са много в България,не са само в спорта Радев каза огледало на държавата.Чиста диктатура на управление.Държим позиций в всяка област.СЕГА е по лесно като не ти харесва се емигрираш,Живков требва да търпиш.Хора не останаха в България ...?
52
1
 
13
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
А оставката на Боко Тиквата кога?Вече 10 години му гледаме глуповатата физиономия и му слушаме празните приказки.Не ви ли омръзна да ви правят на ***?
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аха,Проспал си момента в който от народна република, станахме република. Спорта стана бизнес. Приватизираха го един вид. А с химна и знамето имитират някаква идея за националност, но парите нямат род.Ако зависи от теб, инициирай промяна. Я в закони, я в нещо друго.Има много неща които не са каквото трябва да са, за да се чувстваме поне малко в кожата си. Футбола е най малкия проблем. Там има също хора които се чувстват като теб. Те да се оправят.
50
6
 
6
 
! Отговори
Аха преди 4 години
Към всички Вас, които защитавате извращението в което се е превърнал БФС- нямам нищо против тази организация да си развива дейност, да си променя името, да се самоуправлява и да си правите в клубния футбол каквото си искате. Мазохизма е вид удоволствие за вас. НО тези *** да носят трибагреника, да им пускаме химна, и да ни излагат пред цял свят е недопустимо и трябва да приключи. Закриваме националния отбор и от там нататък правете каквото си искате.
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какво става с Цв.Цв.?
48
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да вмъкнат в бюлетината ей сега за изборите имената и направо да гласуваме за нов футболен съюз. Щом така иска началника да изберам нови хора, пък и с изборе е по-честно някак си, не е като да са "наследени"..е...ти и дър....а...скап...на
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А истината е че БФС е най голямата спортна федерация в БГ. И професионалния футбол е само една част от нея. Вътре са аматьори, малки вратички, джит боли, плажни и други.И дейността им е в рамките на закона за спорта. Държавните пари се изразходват пак в съответствие със закона и за това държавата може да им търси отговорност. БФС има фин. орган, който се грижи за контрола на тези средства. А не председателя еднолично. За това тези драми са не умни и целят нещо друго.
46
6
 
15
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
-Боко ,върви си!Никому не си нужен!Ще те запомним с безкрайната си наглост ,арогантност и алчност!Вече приличаш на Тато на 100%.Лъжи ,обещания и закани.С това ще те запомним.
45
1
 
6
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
И с другия без перука също, че и той много краде.
44
3
 
22
 
! Отговори
Мдаа преди 4 години
На фона на този крадец перукан просто ми е симпатичен.
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стадионите са пълни, публиката ликува, народа се вълнува при всеки показ на Българските Лъвове Истината е, че БФС е най-успешната институция и затуй искат да я съсипят и да я евтаназират като казармите и прасетата.
42
5
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Чуждестранни федерации се самоиздържат въпреки, че са дотирани и от своите правителства. Нека и БФС да се самоиздържа, не само да "усвоява"!Айде лека!
41
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой каза, че Перуката не става?Публиката, която има право да си плаща билет и да гледа, или да си ходи за гъби. А всичките клубове, чиито представители са го избрали на събранието, нищо не разбират, въпреки, че точно на техния труд и усилия се крепи футбола, са ***.Не това е поредното манипулативни неумие в обществото ни.БФС не е държавата, където куцо и сакато гласуват. Не си ли поне делегат на клуб, член си никой по отношение на съюза.
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На бухалкаджии не вярвам!
39
1
 
12
 
! Отговори
Ффффф преди 4 години
Еми как да се рсботи с този търтей.. нали сми виждаме че е толкова безразличен.. неадекватен... и трудно говорящ човек че може всеки и да си представи как се работи с Този *** да се търпи вече 15 години.
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SichtpunktСтани футболист и лапай и ти, колко добре си описал българската държава Тиквата иска да *** ама други да носят отговорност Кой няма значение Колко заловени съдии има със рушвети и хулигани футболни в затворите Няма май нито един що така е ? Кой трябва да ги залавя ?
37
6
 
5
 
! Отговори
GG преди 4 години
Пак се търси под вола теле. Не ви ли писна да търсите във всяко действие някаква пропаганда? По рано нищо не се правеше и всеки казваше нищо не се прави. Сега се прави, ама пак не е добре. Последно?
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боби Михайлов няма нито затвори, нито съдии нито му е работа да следи за корупция !?И каква му е работата?