Мъж бере душа, жена му го била с чук

Тя самата го завела в болницата
20 яну 2020 08:56,
41
Мъж бере душа, жена му го била с чук
Снимка: Pixabay

46-годишен мъж от Бургас се озова в болница, след като жена му го удря по глава с чук. Той е бил приет снощи малко след 21 часа в УМБАЛ Бургас, съобщи МВР.

Мъжът от бургаския квартал "Долно Езерово", е заведен в болницата с рана в областта на главата. Същият е придружаван от съпругата си и двамата си сина, на 23 и 25 години. Пострадалият е настанен за лечение в отделение "Реанимация" с опасност за живота.

По първоначални данни нараняването е причинено от 43-годишната му съпруга, която го ударила с чук в областта на главата. Жената и двамата ѝ синове са задържани за срок от едно денонощие за изясняване на случая.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Направени са фотоснимки и са иззети веществени доказателства. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава от служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР - Бургас и Второ Районно управление – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
4
 
! Отговори
Toto преди 4 години
Последните 2-3 коментара са на някоя психясала кукувица, дето мъжа и я е зарязал заради секретарката. Говоря за V и ХМ.
32
5
 
3
 
! Отговори
хм преди 4 години
Ами, че то в България мъже има ли изобщо? Вместо мъже има инфантилни психопати очакващи да ги дундуркат и да ги глезят цял живот. То за това няма и деца. Коя жена ще седне да ражда деца на "деца"!? Не всичко е пари, но всичко е акъл(гени).п.п. слагайте минуси, това няма да промени факта, че мъже няма, има деца в голям размер.
31
2
 
4
 
! Отговори
V преди 4 години
Ето на минусите показаха, истината че според вас злото срещу жените не е зло, а злото върху мъж е зло. ЛИЦЕМЕРИ САТАНИНСКИ. Горкия баща почернен от онзи дето искал да прелюбодействай с дъщеря му и накрая я заклал задето му се дърпала. АМА ИНАЧЕ МИТЬО ПИЩИВА ВИ Е ПРИМЕРА!ЩОТО Е КАТО ВАС ***! А НЯКОЙ СТЕ И БИЯЧИ И УБИЙЦИ
30
2
 
3
 
! Отговори
хомеопат ок преди 4 години
Жените психопатки не са по-рядко от мъжете психопатоци. Само че сега и те получиха "права".
29
8
 
3
 
! Отговори
V преди 4 години
ДО ВСИЧКИ ДЕТО ПЛЮЯТ ЖЕНИТЕ Жената си има по принцип повече задължения така или иначе, нейния работен ден не спира след 8 часа. Неможе да изхвърлиш една жена след развод на улицата и да и вземеш децата, след като тя си е жертвала живота и здравето за тях и може ти да си главния виновник за развода. Дори в Турция мъжа плаща издръжка на жената ди повторното и осмъжване. Като убият и изнасилят жена заслужила си е, ама като набият мъж хайде защо имали права жените, вие сте едни лицемери. Двулични
28
2
 
0
 
! Отговори
До 25 преди 4 години
В тъжен и гаден свят живееш и настояваш да го направи; такъв и за останалите.
27
2
 
2
 
! Отговори
Dissapointed deer преди 4 години
Истанбулската конвенция защитава жертвите от всякакъв пол, но на критиците това им се видя много джендърско. Така че сега и жените, и мъжете при домашно насилие могат да се оплачат в полицията, където да им кажат да си гледат работата и след това да залагат с какво ще ги довърши половинката - дали ще е с чук, пистолет или с голи ръце.
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, сега Истамбулската конвенция?
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Лили ИвановаНацепената кака набила нацепената батка.
24
5
 
23
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Не си вземайте вкъщи разведени с деца, щото така ще свършите и вие накрая, когато остареете и след 40-те години вече физически сте по-слаби от 15-16 годишни деца. Може да сте по-силни и по-издържливи, обаче като реакция и скорост вече сте далеч назад и губите схватката.Отделно, че едно дете никога няма да предпочете доведения си баща пред биологичния и на старини няма кой да се грижи за вас. Жената ще ви използва докато може и после ще ви изгони и нея ще си я гледат децата а вие сте никой.
23
4
 
2
 
! Отговори
Лили Иванова преди 4 години
"Да имам чук в ръката, какво ще правя с него? Ще се държиш прилично, когато си с мен....."Нацепената батка не е слушал класиката на българската естрада и сега си носи последиците.
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже всяка вечер заспивам с истанбулската конвенция, ако тая в къщи ми посегне с чук, ще изяде като за начало дръжката.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 21То е ясно и се подразбира че не става въпрос за всички? Ако нямаме генерални обобщения как изобщо ще навигираме света? А ти защо обобщаваш за обобщенията? Не всяко мнение т.е никое всъщност не твърди че "всички жени" или "всички мъже" нещо си. А наблюденията _трябва_ да се обобщават това си е човешки инстинкт. Когато имаш негативно предубеждение заедно с наблюдението тогава и само тогава е проблем. Това не е същото като наблюдения които са нелицеприятни. Нали си умен човек ще разбереш!
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито мъж с мъж си прилича, нито жена с жена! Само глупави хора могат да сложат под общ знаменател всички жени или всички мъже и да изтъкват недостатъците им. Всеки е различен и генералните обобщения не са подходящи!
19
5
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
--Всеки ден има домашно насилие от ЖЕНИ към техните половинки мъже- Но понеже мъжете ги е срам да кажат (докато жените говорят наляво и надясно по медии ако мъжът ги бие) то излиза така че все насилието е към жените - НЕКА КАЖЕМ СТОП НА ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ НАД МЪЖЕТЕ!!))хм! ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА УБИТА С ЧУК (все още е жив де)
18
19
 
8
 
! Отговори
Dissapointed deer преди 4 години
Пребитите жени са ежедневие, през седмица има и убити, но като се появи един бит мъж и някакви неандерталци веднага скочиха да обясняват, че жените не били "като хората". Вероятно същите, които под статиите за убити жени обсъждат с какво са си го заслужили. Страничен детайл е, че са задържани и синовете, вероятно не само жената е намесена, но кой да чете...
17
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какви ли ги е вършил всеки ден през годините, че да не й издържат вече нервите и да го удари с чук?!
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде фейк-иските да излязат и да направят палатков лагер пред ооНЕто,за правата на мъжете.Да се направиКОНвенция и планетата да стане еднопо добро място за живеене.Жената дастане носител на технологии и да създава благата.Мъжът да излезе понеедна ера в отпуск.
15
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно си го е заслужил.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога последно сте видяли статия в популярните медии за насилие и издевателства от жени над мъже? Все едно го няма това нещо. Аз доколкото си спомням - никога