Загиналата край Божурище - шофьорка на 80 г., карала бързо

Жената е загинала на място, спътницата й е в "Пирогов"
Обновена: 20 авг 2020 16:21 | 20 авг 2020 16:21, Камелия Цветанова
26
Загиналата край Божурище - шофьорка на 80 г., карала бързо
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

80-годишна жена е загиналата при тежката катастрофа в Божурище. Сигналът за инцидента, който стана в центъра на града, е подаден малко след 11 часа, съобщиха от МВР.

Още по темата

Шофьорката се е движила с висока скорост.

Тя не е успяла да вземе завой и колата е паднала в реката. Жената е загинала на място.

Спътницата й е приета в "Пирогов" с опасност за живота.

"По данни от огледа може да се направи извод, че жената, която е управлявала, е самокатастрофирала, минала е през банкета и е паднала в реката. Причините за инцидента - шофьорката на автомобила е карала с висока скорост, въпрос на експертизи дали се дължи на неправилно управление, дали е получила инфаркт, може да се е изплашила и вместо спирачка, да е натиснала газта", обясни пред Нова телевизия Мирослав Ангелов, прокурор от Софийската окръжна прокуратура.

На място е извършен оглед. Разследването за причините за тежкия пътен инцидент продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Анонимен 16Младите джигити не знаят за какво служи лостчето отляво на волана,и кога се използва.Толкова по въпроса за неадекватните шофьори.
20
3
 
5
 
! Отговори
Психотест преди 3 години
След 75 години - всяка година на проверочен медицински тест за бързина на реакциите, зрение, слух и др. Особено ако има "съпътсъвуващи" заболявания, повечето възрастни ги имат.
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баща ми на 79 години има златна книжка, не е слизал от кола от '67 година. Когато човек с това си вади прехраната, гледа по-отговорно и не вкарва емоции и его.
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дали се дължи на неправилно управление, дали е получила инфаркт, може да се е изплашила и вместо спирачка, да е натиснала газта-------А може мутрак или мутреса да я е засякъл и бутнал в ряката.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДефинирай ми знаят какво правят джигитите.Да се засилват с 20 годишни нужници за да впечатлят някой или да дрифтят и благодарение на КЪСМЕТ да не са изкривили джантите в бордюр и да не са оставили обувките на някой пешеходец сираци не ги прави знаещи или можещи.Прави ги късметлии.А колкото повече си насилват късмета толкова повече си вярват и повече глупости правят до момента в който той не им изневери...
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лично мое мнение е ,че подобни проверки на уменията са безпредметни.Реално ще се качи някой в колата с теб и какво точно ще тества? Дали знае правилата които е прилагал 30-40 години на пътя.Не е проблем да караш изрядно половин час,а манталитета с който ще управляваш след това.А той не се учи на курса.Ако говорите за безопасност и контрол кой Ви вдъхва повече доверие дядото който си кара колата по учебник или 19 годишен с ремапната печка за който да покажеш ,че си над закона е мъжеството...
15
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-наедекватните щофьори са тези в третата възраст. Даже и младите джигити от електората не са толкова опасни, защото все пак знаят какво правят, докато дъртите не знаят. Когато некролога ти стърчи от джоба, по-добре не се качавй в колата.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
самокатастрофиралаДума от милиционерски речник! Самозадтрелял се в гурба!
13
2
 
15
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Коментарите са излишни без да знаем какво наистина е станало.Дано спътницата и оцелее и да каже какво е станало.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
60 кмч не е бързо, но за 80г бабка е.от утре макс скорост от 90 ще е 50.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дядо Поп - ако привилегията да караш оръжие за масово унищожение струва 100 лева, а не 5 лева не е основание да не съществуват проверовъчни за подновяване, има разлика между "опреснителни" и "проверовъчни"... а и все пак билетчето за градския е между 1,60 лева и 10 лева, предполагам... ако попадията беше с бабата в колата какво щеше да е мнението на дядо Поп?
10
4
 
6
 
! Отговори
дядо Поп преди 3 години
до 9 Едно време имаше опреснителникърсове за 5 лв..... Сега прогнозирам,че за пари пак ще има ,но щее за 100лв..............не малко пари......
9
6
 
31
 
! Отговори
дядо Поп преди 3 години
Възрастта няма значение..... По-опасни са шофьорите дето са си повярвали, не спазват законите,правилата....пълно е и с купени книжки................
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7 - донякъде е така, затова в доста бели държави е въведен проверовъчен при подновяване на СУМПС. Над определена възраст за подновяване - на изпит, ако не се справиш, не ти я подновяват и се качваш на градския или те возят децата... за джигитите - тежки санкции и конфискуване на МПС. не е сложно да се реши, стига да има желание
7
1
 
39
 
! Отговори
А преди 3 години
А какво да кажем за младите побъркани и надрусани джигити?
6
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съгласен съм ,че доста от по възрастните са загубили най-вече бързата си мисъл но въпреки това могат да шофират добри водачи предвид повишеното им внимание са доста по-безопастни от много млади които се опитват да се докажат пред приятелката или пред приятеля си колко повече са от другите на пътя... Дали си затъпял с годините или да си неизлечимо *** по рождение.Каква е разликата ,че да казвате кой има право да кара?Въпрос на правилна самооценка на възможностите.А от лоша такава стават бели ..
5
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистик"Трябва книжката да важи макс до 75"Глупости - до 40 макс. Стига сме се разправяли с баби и дедовци без живец!
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикБраво за коментара... Евала... :(
3
43
 
19
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
На 80 години и карала бързо...Баба изтребител :))) Трябва книжката да важи макс до 75 години и после само с градски, междуградски и междуселски транспорт
2
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тази ако се беше изсилила на някое от блокираните кръстовища, не ми се мисли кой ще е виновния !Оня готвача, дето изпотроши колата на жената, защото си прибирала децата, ще става за карантия за шкембе чорба за окупанти.