Разбираха наркобанда, търгувала около училища

Разследващите са работили по случая от 2018 г.
14
Разбираха наркобанда, търгувала около училища
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четирима души, разпространявали наркотици около училища в столичните квартали "Надежда" и "Люлин", са задържани при съвместна операция на спецпрокуратурата и ГДБОП.

При обиските и претърсванията са намерени големи количества амфетамини, част от които на таблетки за продажба на дребно, каза Любомир Янев, директор на ГДБОП, цитиран от БНР.

"Групата е известна от дълго време, работи се по нея от 2018 година. Освен с производство на наркотици, те се занимават и с трафик на наркотици, а също така и с разпространението им. По време на процесуално-следствените действия са намерени две лаборатории като, според колегите, които са работили дълго време в отдел "Наркотици", тези лаборатории нямат аналог - поне от 15 години насам няма такава намерена лаборатория в България", каза той.

И четиримата задържани са със стари осъждания. Прокуратурата ще иска те да останат за постоянно в ареста, каза говорителят на Специализираната прокуратура Генка Брезашка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък не я разбирам тази банда.
11
0
 
2
 
! Отговори
Родриго Дутерте преди 3 години
Пратете ги при мен във Филипините и скоро няма да има желаещи да продават дрога.
10
0
 
3
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Разбираха,разбираха. Няма сайт да не е пълен с правописни грешки.
9
3
 
1
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Четирима въстанници от агитката на Божолевски бяха арестувани от кървавата хунта на Бойко Борисов - известен още като Натовският Русофилоубиец!
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"От 2 години ги знаят ама чак сега предизборно ги залавят. След изборите ги пускат и за следващите избори пак и залаваят и те така те ;)"Така е. То и фабриката за нелегални цигари й търсят нов склад в момента. Ако някой дава под наем, да пише до прокуратурата, те ще предадът нататък.Фишеци и заря
7
2
 
6
 
! Отговори
Навярно преди 3 години
Бандата на тийновете, 6-7 клас, 2 момчета и едно момиче. Страшните гангстери
6
0
 
1
 
! Отговори
Вижте си преди 3 години
заглавието! ***!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как я разбираха тази наркобанда бе,Камелия.Много съм изостанал в речника.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не пипнат и тези дето ги снабдяват с дрога, а пишат за последните изпаднали дупки наркомани. След 72 часа на свобода и продължават. Районното в Люлин, най-корумпираното в цяла София, от край време няма такава дупка. Чадър за крадци, дилъри и всякаква *** за която може да се сети човек.
3
1
 
9
 
! Отговори
Ники преди 3 години
От 2 години ги знаят ама чак сега предизборно ги залавят. След изборите ги пускат и за следващите избори пак и залаваят и те така те ;)
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би да са се отчитали на Вълчев, че държи толкова учениците от горните класове да са набутани в тесните и задушни класни стаи по време на пандемия. Вместо да минат дистанционо и да се освободи място за малките деца, които не могат да седят по цял ден у дома сами и да се обучават онлайн.
1
3
 
8
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Да не е скоро да има някакви избори в БГ , че толкова са се разработили- последно време все за специлиазирани акци на МВР и за повишаване на минимални пенсии/заплати чета из нет-а ?