Тийнейджъри дръпнаха 5200 лв. от чужда банкова карта

Те са на 13 и 14-годишна възраст
19 юли 2021 22:15, Ерол Емилов
16
Тийнейджъри дръпнаха 5200 лв. от чужда банкова карта
Снимка: БГНЕС

Двама тийнейджъри – на 13 и 14-годишна възраст са изтеглили 5200 лева от чужда банкова карта, съобщиха от полицията в Русе.

Сигналът е подаден от собственика на картата. Той съобщил в близкото полицейско управление, че в периода от 11 до 16 юли в дома му в Бяла са влизали крадци и я задигнали. След това установил, че от сметката му липсват 5200 лева.

Още по темата
След проведеното разследване е установено, че извършители на деянието са двете момчета. Те са от Бяла.

Полицаите продължават работата по случая.
 


16
Още от Водещи мобилна
Си Дзипин иска цял Китай да мисли като него
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ми те вече на тези години са изпечени престъпници от малки по природа са много печени дцаже визуално им личи
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Боята, боята каква е на тийнерджърите, много е важно...
11
0
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 6 дни
Момчета или престъпници?
10
5
 
3
 
! Отговори
До банков служител преди 6 дни
Забранявам ти да пишеш с моя ник. Освен това как ще докажеш, че си банков служител? Дай тук трите имена, банката където работиш и ЕГН да проверя.
9
1
 
14
 
! Отговори
банков служител преди 6 дни
Със сигурност са намерили ПИН кода за да могат да теглят. А относно лимитите, по подразбиране варират между 400 и 800 лева на денонощие, но клиентът може да заяви по-големи лимити. А и той е разбрал след няколко дена, достатъчно да направят максимални тегления за няколко денонощия. А малките гаменчета са доста глупави - има камери около или в банкоматите, лесно са ги хванали. Ако бяха по-умни има начини за безприсъствени транзакции, но толкова им е акъла.
8
3
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 6 дни
Когато ти правят картата, ти може да поискаш в нея да вкарат повече пари от твоя влог и да ти дадат възможност да теглиш по-големи суми в рамките на един ден. Ще ти дам пример от личния си опит. Направиха ми такава карта, когато ми предстоеше голям основен ремонт. Поисках да мога да тегля до 2000 лв дневно.Предупредиха ме, че от някои банкомати ще мога да тегля сумата наведнъж, но други ще ми пускат само по 400 или по 800 лв. Затова, в такива банкомати ще трябва да вкарвам картата неколкократно
7
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не съм запознат с тия тегления, но в днешно време не ти трябва да знаеш пин, че да теглиш от карта. Спомням си в Терминатор 2 как Джон Конър като хлапак на 12-13 години вкара някаква открадната карта в банкомата и чрез специален кабел свързан от процепа на банкомата където се вкарват картите до компютър намери пин кода. Това е филм от 91-ва.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
до 4 Не случайно като си правиш карта и ти дават пин код те съветват в инструкциите с пин кода да запаметиш пин кода, а това на хартийния носител да го унищожиш. Явно е бил толкова мaлоумен тоя, че да не може да запомни 4 цифри.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
до 3 Ти изтрещя ли бе? Има банки които позволяват да теглиш до 4000 (четири хиляди) лева на ден. Ако не е усетил липсата на картата си за 2 дни, що да не му изтеглят 5 бона? След това вече върви я блокирай...те ти източили всичко от нея.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Сигурно и до картата си е оставил и ПИН кода мaлоумника.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И как откриват кода? А пък собственикът, че не си е анулирал картата след грабежа, кво го правиш?
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Бяла е едно село. Не видях арапахи, но пък забелязах доста стари коли, стари къщи, един скапан пазар с някакво заведение. Тъжна картинка
1
1
 
4
 
! Отговори
Тийн преди 6 дни
Дръп!