5-годишен намушка сестра си с нож по време на игра

Инцидентът е станал пред очите на майката
23 авг 2021 11:26,
21
5-годишен намушка сестра си с нож по време на игра
Снимка: БГНЕС

7-годишно момиченце е намушкано с нож от 5-годишния си брат по време на игра. Инцидентът е станал в събота малко преди 19 часа в село Узунджово, съобщиха от полицията.

Случката се разиграла пред очите на майката на децата. Момченцето взело сгъваемо ножче, което е било оставено на масата. После проболо сестричката си в областта на корема.

Още по темата
Незабавно момиченцето е откарано в болница. Медиците установили, че то има порезна рана с дълбочина 4 см. Ножът е проникнал в коремната кухина.

Детето е контактно, без опасност за живота. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Деменция преди 2 години
Къде му е акъла на бащата, че не си го е сложил у жоба, на обичайното му място. Как може да излиза без типичното си оръжие за самозащита. Че то мое и на лоши ора да попадне. Влязъл някъде да си набере нещо и те го собственикът неканен пристига.
10
2
 
9
 
! Отговори
Една преди 2 години
До "Петко". Вземи ходи на психиатър, доде е време, че щом ти се привиждат феминистки във всяка една жена и в това число - 7 годишно момиче, начи яко си изплискал лигена. И недей я отваряй много тая уста, че ке вземе и ти да имаш щерка, пак ше поговорим тогаз.Познавам един такъв "талибанин" кат теб, вече с 2 щерки, и косъм да падне от главиците им не дава сега.Тихо, тихо да не те чуе живота, че такива като теб обича. Че има една приказка - предпочитах, предполагах, а то представи си!
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Братчето и сестрипето са играли на Политическа Дискусия. Момипенцето е заявило, че ГЕРБ са единствената алтернатива на България, а момченцето в ролята на яростен привърженик на БСП и Фигуранта Румен Радев, е хванало ножа и е изложило своите аргументи - характерна проява на червераст, шумкароид и мандраджия!
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ножове си играят едно племе. Като порастнат, беше не си играят, ползват го.
7
19
 
8
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Браво! Те това е алфа-мъжкар, православен християнин и патриот. От малък мачка феминистките. Ще стане голям човек от него.
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сандокан тренира скоро да е баро патрон у маалата!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"не са ФИЛТРИРАЛИ този нож измежду играчките им"=============== Ножът можеш да филтрираш. По-трудно е с агресивно-дивите филми и видео-игри.
4
1
 
2
 
! Отговори
Ммм преди 2 години
Това е човека.
3
9
 
17
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
Определено е по-добро от безвремието на Борисоff.
2
9
 
8
 
! Отговори
кескьосе преди 2 години
За това фигуранта ли е виновен?
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жуунгла баате! Интеграция и естествен подбор...