Мъж преби дете с пръчка... за едната синя слива

Той счупи пръчката в главата ми, разказва 9-годишният Рачо
Обновена: 30 юли 2015 11:07 | 30 юли 2015 10:00, Валерия Белчевска
212
Мъж преби дете с пръчка... за едната синя слива
Снимка: bTV

Мъж преби с пръчка 9-годишно дете, защото си позволило да си набере сини сливи от улично дърво. Случката се разиграва пред къщата на самотен човек.

Малкият Рачо се прибирал със свои приятели и пред къщата на побойника децата виждат узряла синя слива и ябълка. Решават да си откъснат, но за беда ги вижда Петър Газов.

Самотникът излиза и започва да ги налага с тояга. Другите момчета отнасят по някой удар, но 9-годишният Рачо е пребит.

"Той счупи пръчката в главата ми. Налагаше ме навсякъде. Виках за помощ, но никой не ми помогна. Откъснах само една слива, бях заедно с мой приятел", разказа Рачо пред bTV.

Възрастният мъж, употребил необяснимата агресия, отрече да е налагал с пръчка малкото дете, въпреки че побоят е заснет от случайни минувачи. За самотния мъж повечето съседи предпочитат да не говорят.

Въпреки, че детето е от ромски произход, съседите са потресени от жестокостта.

"Навсякъде го би, по лицето, краката... А детето плаче и се моли да не го бие. А той му вика: Ставай, ще те убия! Ужас беше!", разказва възрастна жена, станала неволен свидетел на случката.

Валери Радев и дъщеря му виждат побоя и веднага сигнализират в полицията. Мъжът не успява да дочака униформените и тръгва да търси изплашеното дете. Намира бащата на Рачо и му предлага да го закара с колата си до Спешното, за да прегледат момчето.

"Заведохме го в болницата, дадоха му успокоително Много е стресиран, една нощ не е спал", казва майката на пребитото дете.

"На момента, ако го бях намерил, щях да го пребия аз. Законът ако не предприеме нещо, аз ще пусна жалба“, разказва бащата на битото дете.


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Страсбург щяха да го похвалят ако безчивстра по улицитеФранцузите много обичат бг ромитеКупуват им билети за самолет да се повозят
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селата пищят от набезите на БХК-клиентите
99
12
 
32
 
! Отговори
Х преди 6 години
една слива,утре с цяла туба в овощните градини на хората.Трябва от малък да знае ,че чуждото не е сладко.Да бяха си поискали нямаше да се стигне до бой-
98
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички които оправдават побойника, ако детето беше ваше така ли щяхте да коментирате,
97
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми бил го е, защото е сравнително млад мъж, ако беше някоя баба - * заедно с цялата рода да са я ограбили до шушка! Да са влезли вътре, да са я ограбили и пребили. Такива случаи има колкото искаш.
96
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NE RAZBIRAM KAK ODOBRQVATE AGRESIQTA I NASILIETO KATO VYZPITATELNA MQRKA????!!! 21 VEK V EVROPEJSKA BULGARIQ!!!
95
25
 
19
 
! Отговори
Болен Пидеров преди 6 години
След като е улично дърво, къде пише че е негово !?
94
9
 
42
 
! Отговори
Истината преди 6 години
От статията не става ясно дали е крало и откъде е крало. Това, че те твърдят, че са откъснали една слива от улично дърво, най-вероятно не е вярно, но я го докажи, когато една група крадци лъжат, както са си свикнали. Пак опираме до това, че МВР в България не работи и хората са принудени сами да се защитават.
93
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писнало му е от индийските набези!
92
2
 
26
 
! Отговори
............. преди 6 години
Запис от видео камера не се приема за доказателство в българскити съдилища .............
91
30
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И все пак това е дете без значение от произхода му.Някой в тази държава да е набил с пръчка крадлив политик кмет или наглите им отрочета ?Не не е защото е по лесно да се ошамароса едно дете и то за това че е гладно.
90
14
 
34
 
! Отговори
До 138 преди 6 години
То пък и една пръчка - някакъв съсухрен клон от дърво. Второ какво значи "преби" ? Циглето в кома ли е? Със счупен таз и фрактура на черепа ли е ? Изяло циглето две три *лки със съсухрен клон, който нормално даже се счупил и вече имам грандиозен бой, грандиозна новина.
89
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кво толкова - за "слива" и мене са ме били.......
88
15
 
16
 
! Отговори
me преди 6 години
В новината ясно пише, че сливата е била улична. Ако е на улицата, тя не принадлежи на никой и всеки може да си бере от нея. Още повече, че ако клоните на дървото се подават на улицата, също могат да си наберат, поне докато собственикът не помоли да се разкарат. Макар че това е по-спорно мероприятие. Това което мен ме впечатлява повече е, че някакви хора са снимали вместо да се притекат на помощ на детето. Българче или , все е дете. Едно е да изяде 1-2 шамара, друго е бой с пръчка!
87
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ДЕТЕТО" дори и от тази размазана снимка се вижда ясно, че е черно крадливо цигле
86
16
 
44
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 6 години
Добре е направил човека!
85
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи "ЮНАЦИ"!
84
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ай стига бе за една кирлива слива, злобни ***.Разбирам да са се качили с кофата на дървото или да му чупят клони, ама за това че минали и си откъснали.Сигурно тази слива ще му оправи оскотелия мизерен живот, *** долен.Преди години един подобен ***, щеше да размаже с тухла главата на 8 годишно дете, мой приятел.Бяхме деца и докато минавахме по улицата едно от момчетата се присегна и откъсна няколко череши, а селяка отгоре го замери с една огромна тухла, мина му на сантиметри
83
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че не е заради червената слива на Оообуцмана!
82
13
 
39
 
! Отговори
Марин преди 6 години
Няма лошо. Когато ти спестят боя вкъщи го получаваш навън.