"Воля" пита властта как ще защити лекарите

Побоят над медици бил само един пример за ширеща се престъпност
9
"Воля" пита властта как ще защити лекарите
Снимка: архив, БулФото

След нападението на лекарката от болница "Шейново", от "Воля" обвиниха управляващите, че не правят нищо, за да спрат престъпността.

Още по темата
Освен, че декларира от името на парламентарната си група пълната си подкрепа за медиците, Пламен Христов отсече, че държавата е длъжна да осигури нормални условия за работа на лекарите.

"Така ли ще ги спрем да не избягат зад граница?", риторично попита той.

Според него дълг на управляващите е да защитят тези, които работят една от най-хуманните професии.

Христов настоя правителството да се заеме с реалните проблеми на хората, в това число и на лекарите, и да ги защити от нападения, които стават все по-чести.

"Побоят над медика е само един от примерите за ширещата се престъпност, на която няма противодействие“, обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Ни риваха... преди 6 години
Ни ривахти, кат ви направиха ЕОД- та. Що не ривахте като ви направиха търговци? Във всяка нова сграда, частна клиника или център. Търговци сте, не сте лекари - защото лекарят лекува, той не продава. Продават се: домати, зарзават,чушки. В момента, в който сведохте медицината до сергия, сте едни обикновени ТЪРГОВЦИ на живот.Стачкувахте срещу всеки министър, който искаше държавните лекари да не практикуват частно. Отвратен съм от алчността ви. Турците не са били толкова жестоки, както в БГ лекарят
3
5
 
6
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ясно е че лекарите трябва да бъдат защитени от престъпници!Обаче как обикновените хора ще бъдат защитени от лекарите-престъпници не ми е ясно!Само да не казват,че няма такива,щото очевидно има...Лекарската мафия не е мит,а една от причините докторите да бягат навън е,че не желаят да се включат в нея!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да се спре престъпността трябва да бъде аестувана лекарската мафия лекарите са станали един голям престъпен търговски картел.
1
0
 
12
 
! Отговори
Борисуф преди 6 години
Никак, само шоу правим.