Филип Димитров: Оставам същия оптимист за България!

Не сме допуснали големи грешки в прехода, категоричен е той
146

"30 години по-късно оставам същия оптимист за България! Трудни бяха онези времена, но важното е че определихме вярната посока", заяви в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR бившият министър-председател Филип Димитров.

По думите му България има всички шансове да продължи по пътя, който е избран.

"Мисля, че през последните години резултатите от следването на този път са очевидни, независимо от проблемите", категоричен е Димитров.

"Понякога хленченето ни е в повече! Не обичам да говоря за грешките на прехода. Факта, че сме стигнали до тук, означава че не сме допуснали големи грешки. Всичко трябваше да се случи именно по този начин", заяви още политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
3
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Алоу, петолъчниците. Я по-добре идете да запалите по една свещ в храма за здравето на Виденов, че и той е взел-дал. Партията разреши да се влиза в църква още от 1989 година.Не коментирайте Филип Димитров. Коментирайте Филип Боков, че прокуратурата не можа, но Господ го наказа!
82
3
 
3
 
! Отговори
Народен преди 4 години
Тоя жив ли е?
81
3
 
5
 
! Отговори
Тоя преди 4 години
Мухал му трябват 100 гея предател.
80
5
 
6
 
! Отговори
До 83 преди 4 години
Нищо не се гради без база,а този унищожи каквото можа.Как видя нещата 10години напред като повечето хора и до днес изнемогват ,всичко е унищожено и йищо не работи?
79
7
 
5
 
! Отговори
Румен преди 4 години
Най големия политик. Който виждаше нещата 10- 20 години напред. Така и се получи след като 1992г. СДС отпадна.Ако аз бях 1992г. премиер. Всички от ДС . На бюрото по труда и със социални Пенсии. Държавата трябваше да почне отначало да се гради , по Западен модел.
78
4
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Един има проблем с главата,друг краде кремове и излага страната и на тези хора се дава трибуна да ръсят,,мозък",който нямат,друг е писал сгихотворения за партията преди 1990сега пише пак за тази партия,но не я величае ,а плюе. Лично аз не мога да ги гледам и слушам,а вие?
77
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фил Кенеди открай време го хапят мухите, ама той не усеща......
76
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фил Колинз-дългото изречение,Надежда Нейнски,Едвин Сугарев-гладния,Г.Марков и т.н.т....как си ги причинихме?!.Грамофон свири -майка плачи!Боже пази България!
75
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сме прости и страхливи, защото допуснахме наглеци да ни управляват! И тези измислени СДС и БСП, съставени от комунисти и ДПС, създадено на етнически принцип.
74
7
 
25
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Честит празник на бананите!Благодарим ти Филипе за всичките банани, които ни осигури. Верно, нарязахме индустрията, ама то не може да получиш банан без жертва.
73
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля,че Филип Димитров бе от внедрените комунисти в СДС,за да за да окрадат по лесно банките и икономиката на България.Помним "Синята мъгла",когато хората ликуваха краха на комунизма,а комунистите плячкосваха по схеми на БКП.
72
4
 
33
 
! Отговори
6 преди 4 години
С твоята заплата в долари и аз бих бил оптимист ! Ела да я размениш с моята учителска пенсия и после пак ще те попитам за оптимизма ! Пътят не е верен , защото не тръгнахме към истинска демокрация , а към кражби ,разруха , корупция ....!
71
3
 
14
 
! Отговори
Боклукчия преди 4 години
Когато не можем да представим обвитото в целофан л.но за шоколад, посипваме го с *** и пращаме още по-големи б.луци да му правят маркетинг, та народът да не разбере какво му пробутваме.
70
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този нямаше ли проблеми с главата?!Защо го пускате да пръска мозък по сайтовете?!
69
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ф.Димитров от посредствен адвокат умело се уреди в ръководството на СДС--------Какво значи посредствен адвокат?Примерно като Мая Манолова ли?Дето се уреди 5 години омбудсман и взима заплата без да си мръдне пръста за нищо?
68
4
 
11
 
! Отговори
HH преди 4 години
Оптимистите , като този са само с диагноза, останалите са реалисти, те са без зъби !
67
3
 
34
 
! Отговори
nf преди 4 години
За тези продажници- посоката на пълно затриване на България- била вярната посока - пфу- предатели.Как може 30 годишен период да го наричаш "преход" - та това си е цяла епоха. Преход е 2-3-5 години и след това градиш новото. А то една-трета век мина. Ми той "лошия" комунизъм беше кажи-речи с такава продължителжост.
66
3
 
30
 
! Отговори
Нямам думи.... преди 4 години
***!!!!!Млади и умни продължават да напускат БГ завинаги 30г.след 10ноември.!!!!
65
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факта че отбелязваме 10 ноември като 9 септември доказва ,че нищо не се е променило .Днес на мястото на борците против Фашизма и капитализма има борци против комунизма и тоталитаризма.
64
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предател!