Херо Мустафа: Благодаря на всички българи на първа линия

Посланикът на САЩ у нас с видеообръщение
24 мар 2020 07:58, Александър Попов
84

Посланикът на САЩ у нас - Херо Мустафа, изрази благодарността на американското посолство към всички българи, които са на първата линия в борбата срещу коронавируса.

Тя направи това чрез видеообръщение.

"Благодарим и на всички, които се включиха активно в мерките за противодействие - българските лекари и служителите от правоприлагащите органи, както и доброволците. Вие олицетворявате най-доброто от България. Ние сме с Вас. Обичаме България", каза Мустафа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Американският губернатор похвали колониалното население.Да попреместим някои ...органи,уместно ще е .
58
1
 
5
 
! Отговори
Ванче Михайлов преди 4 години
Чест и почитания, че учите български език госпожо Посланик!Един съвет :Следващото обръщение към българския народ го направете пред паметника на Генерал Колев!
57
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До всички русофилистициПоздравявам ви с марша на петнадесети на Негово Величество пехотен Ломски полк "Ломци на Чеган"!
56
2
 
4
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До 58Хахаха, клоун такъв. Ми ела се пробвай. След опита ти, резултатът ще бъде Америка - Русия 301-0.300 колхозника от "Вагнер" дадоха фира, ти ще се 30 1-вия!
55
3
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До анонимен 56Гадната империалистическа НПО "Америка за България" дари милиони долари за възстановяване на Епископската базилика в Пловдив!Я сега дорогой, напомни ми национално движение "Русофили", Форум "България-Росия" и други НПО-та какви дарения са направили, че не мога да се сетя?Ако Матушката ви беше дарила нещо, Губернатор Макаров нямаше да слиза от новините в Губернията!
54
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринА за американско да си намерил?
53
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой пък ви е искал благодарностите и кому са нужни бе?
52
0
 
8
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Има ли евтини полети до Куба
51
12
 
6
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Другари петолъчници!Успокойте топката, че нали ги знаете американците... Ще разберат кои сте, и току виж казали на децата и внуците работещи на запад да спрат да ви пращат валута и какво ще правите тогава?От пасольството денги няма да получите, а и последния път когато проверих, 20 лева се разменяха за 800 рубли, сега може и да се обменят за повече!Вземете пример от *** - тя громи капитализЪма, но Рафаел, синът и, работи в Америка за еврейска банка!
50
7
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Прав си!По тошово време нашите шумкартарикати тичаха все до съветското посолство сакън да не объркат нещо,и да ги свалят от постовете!Като гледам и сега е същото!
49
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В качеството си на каква благодариш,***? На губернатор ли?
48
4
 
19
 
! Отговори
wild horse преди 4 години
Коя е тази да благодари на българите,като каква го прави,като управител на страната,президент,шеф на Борисов или Велик Кюрдски везир.Чии поданици сме,че ще се оставяме да ни тупат по рамото и да ни дава оценка някаква си,която на знае защо е дошла...
47
11
 
2
 
! Отговори
Българин преди 4 години
аз съм Тодар Правешки западняк европеец с вишу убразувание у главата и много ентилегентен ум
46
12
 
5
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До българинАз пък съм оскотял от пиене на препарати руски колхозник без никаква собственост и с основно образование, желаещ всички да са бедни и ограничени като мен!
45
16
 
3
 
! Отговори
a22 преди 4 години
Много сте злобни ве хибридчета, отдалеч се вижда че, сте един или най много двама , коментарите ви *** все в един и същ стил.Браво на госпожата, за няколко месеца научи български език.
44
14
 
6
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До анонимен 44Абе товариш, кое ти дава право да говориш от името на целия български народ?Това даже Румен Коремното (да се свети името Му, да пребъде царството Му) не го прави.Ако *** е родом от Блядостан, и имаш руски гени, моята не е!Така че по полека с бояришника!Не бъркай желаното с настоящето!
43
14
 
5
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До анонимен 5Ааа, недей така другарю. Губернаторът не се е показвал от 3-ти март насам!Как още от времето на най-справедливия строй не чух пасьолът на Матушката в губернията да каже нещо на български!Цял ден ровя в Интернет и не мога да открия нищо за руско дарение от маски и респиратори за България!
42
7
 
22
 
! Отговори
- преди 4 години
Русия е в сърцето на българския народ! Русия е в гените ни! Нямам против Америка, но ме загубиха като симпатизиращ, когато посочиха *** пулев за корумпирания в България! И когато наложиха да платим несъществуващите самолети на бедния български народ, и когато ни спряха изгодни газови сделки и когато.......Тотално разочарование!!!Така че стойте си в Америка и не ни налагайте ВАШИТЕ възгледи и мироглед силово. Русия е в сърцето на всеки българин!!! На всеки!!! Дори на *** "политици"!!!
41
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да ви изкажа благодарност от името на правителството на Република Италияза това, че ни се притекохте на помощ и докарахте със себе си нужното ни оборудване. Ние ще бъдем винаги благодарни на Русия за солидарността и дружбата, каза министърът на външните работи на Италия Луиджи Ди Майо на 22.03, при посрещането на първите руски екипи на авиобазата край Рим.Министърът на отбраната на Италия Лоренцо Гуерини на 22.03 изрази благодарност на Русия за оперативната помощ в борбата с ковид-19.
40
13
 
6
 
! Отговори
западняк европеец преди 4 години
Америка е велика, а Русия е слаба и трепери от страх пред коророна вируса. Знаят че като избухне епидемията и при тях ще пукат като кучета защото нямат икономика и здравеопазване.