Какво да очаква всяка зодия от месец април?

Критика за Близнаците, успех на работата за Раците
2 апр 2020 23:53, Екип на Tialoto.bg
8
Какво да очаква всяка зодия от месец април?
Снимка: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Ето какво да очакват хората от всяка зодия според астрологичната прогноза на Петя Георгиева:
 
Овен
 
В началото на месеца е желателно да се ориентирате към познати, дори скучновати дейности. Ентусиазмът ви за работа няма да е на висота, но пък дисциплината ви ще е на ниво. Не бързайте с реализацията на нестандартните идеи. Домашните задължения може да са досадни, но няма как да избягате от тях. Колкото по-бързо отхвърлите пролетното почистване и подреждане, толкова по-добро ще е настроението ви. Свежата обстановка ще освежи и мислите ви. За постигане на поставените цели ще ви помогнат прословутата ви упоритост и устременост. Не се надявайте на допълнителни приходи. Не посягайте на спестяванията си. В края на месеца може да се наложи за известно време да „пристегнете колана“.
 
Телец
 
В началото и в края на месеца енергетиката ви ще е леко нестабилна и на моменти ще се чувствате неуверени. За сметка на това, през останалото време ще покажете на околните какво значи да си „истинска фурия“. С проблемните въпроси, пораждащи недоразумения от всякакъв характер (делови, професионални, любовни) ще можете да се справите през същия период. Тогава социалният ви живот ще е по-активен от всякога и екипните дейности ще са изключително успешни. Изграждайте си резервни варианти и правете предимно краткосрочни прогнози. За перспективните няма да разполагате с достатъчно информация. Няма да претърпите вреди от критичните ситуации, ако се справите със собствените си емоции.
 
Близнаци
 
Събитията ще съвпадат с предположенията ви и усещането за успех ще поддържа тонуса ви стабилен. Отклоненията към занижаване ще са минимални и рядко, а вие с привлекателната си усмивка ще въздействате освежаващо на околните. Споделяйте радостните преживявания и бъдете искрени с най-близките си хора. На моменти ще се налага да се съобразявате с външни обстоятелства, което в известна степен ще ви забави, но няма да е фатално. Приемайте добронамерено критиката, която ви отправят. Колкото по-бързо внесете необходимите корекции, толкова по-добре за вас. Приходите ви ще са в рамките на обичайното, така че не си позволявайте допълнителни разходи.
 
Рак
 
По отношение на бизнеса и професионалния живот едва ли ще имате някакви неприятности. Не прекалявайте с активността и не се сърдете, ако предложенията ви невинаги получат одобрение от останалите членове на екипа. Приемете го като начин да сверите мнението си с тяхното, като начин да подобрите уменията си и да се адаптирате към текущата тенденция. Колкото сте по-дружелюбни, толкова по-добре ще се сработите с останалите и ще можете да разгърнете уменията си максимално. Ако се налага да промените нещо, направете го. Със сигурност ще си заслужава. Финансовото ви състояние ще е пряко свързано с оптималната организация на работата ви. Създайте си ясен и точен график още в началото на месеца и се отклонявайте от него, само ако обстоятелствата ви принуждават. Не забравяйте, че „времето е пари“, т.е. най-скъпият ресурс.
 
Лъв
 
Най-важни през този месец ще сте вие и вашите мечти. Малко по малко, без да бързате ще успеете да реализирате поне част от тях. Почти непрекъснато ще получавате нова информация по въпросите, които ви интересуват. Не обсъждайте наученото и не споделяйте намеренията си с хора, за които сте сигурни, че не умеят да пазят тайна. Напрежението ще е най-високо в средата на месеца, но на вас това ще ви подейства мотивиращо. Ще преодолеете затруднения, които не сте и очаквали, че ще ви сполетят и ще стартирате поне един от дългосрочните си проекти. Изпълнявайте задълженията си старателно и отговорно. Стойте далеч от конфликтни ситуации. Ще получите предварително уговорения финансов еквивалент за работата си и не е изключено да се снабдите с нужното ви техническо оборудване на изгодна цена.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
генерала преди 2 месеца
нищо да не очакват
6
2
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 2 месеца
не сме от тези зодии и не сме зодии
5
0
 
1
 
! Отговори
Quarantine преди 2 месеца
Очаква ви нова придобивка, коронавирус.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кратък хороскоп.
Овен: Ще прекарате времето в къщи.
Останалите 11 зодии - също.
3
1
 
7
 
! Отговори
Грух преди 2 месеца
Без да съм врачка мога да ви кажа за всички зодии. Очаква ви домашен арест целия месец. Без кафета и ресторанти. Може би и без работа.
2
4
 
4
 
! Отговори
:)) преди 2 месеца
До Анонимен 1

А бе ти не спиш ли?
Вечно ли си дежурен, с цел да протестираш срещу качването
на астрологични материали тук?
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
не сме зодии