3 милиона българи избират най-желания работодател у нас

И вие може да дадете своя глас в проучването
Обновена: 29 апр 2020 12:33 | 29 апр 2020 11:25,
1
3 милиона българи избират най-желания работодател у нас

За втора поредна година работещите у нас ще определят кой е най-желания работодател в България.

Независимото проучване Employer of Choice се провежда веднъж годишно, като събира анонимна информация от работещи и безработни за желания от тях работодател. Целта на анкетата е да установи как биват възприемани работодателите и защо биха били избрани или отказани от потенциални служители.

Проучването е единствено по рода си на територията на България, предоставяйки шанс на работещите хора за обратна връзка към работодателите. През 2019 година, която беше и първа за Employer Of Choice в България, над 14 000 души взеха участие. През тази година вече над 8500 попълниха анкетата, която можете да откриете тук: https:// research.net/r/EoC20

Според информация от Националния Статистически институт, общия брой на заетите лица в България към 16 март 2020 година е около 3 233 100. Тяхното мнение ще сформира представителната оценка и класация за работодателите през 2020г., като се очаква тази година над 15000 души да дадат своето мнение.

Заради извънредната обстановка, предизвикваща промени на пазара на труда и новини за над 200 хил. завърнали се българи от чужбина, тази година резултатите от Employer Of Choice се очакват с повишен интерес.

"Ниското ниво на информираност за възможностите по позиции, които предлагат от компаниите си остава проблем за работодателите и затова обратната връзка от служителите е изключително важна за бизнеса“ споделят от организатора на проучването.

Всяка компания може да получи индивидуален подробен анализ от избралите я за желан работодател. Това дава възможност на компаниите да установят предимствата и недостатъците, които служителите виждат в тях, с цел да запазят силните си страни и да наблегнат върху подобрение на недостатъците.        

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да, всички ще си счупят краката да правят анкетата